St. Louis – Nashville 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Washington 2:3 (kon.)
Minnesota – Colorado 5:2 (kon.) | Tampa – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:3 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:2 (3:1, 2:1, 0:0)
Colorado Avalanche
Pondělí 03.04.2017, 00:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání:

    Martin Hanzal (MIN) 1+0, 2 střely, čas na ledě 15:01 (02:45:33)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Erik Haula (MIN) 1+1
    2. Jared Spurgeon (MIN) 1+0
    3. Devan Dubnyk (MIN) 30 zák., 2 góly, 93,8%
     
    Statistiky: Střely na bránu: 28-32; Zablokované střely: 17-11; Vhazování: 59%-41%; Hity: 11-16; Přesilové hry: 1/2-0/2; Trestné minuty: 4-4.
    FOTO: Minnesota si na doma snadno poradila s Coloradem.

     
    Devan Dubnyk v letošní sezóně NHL vychytal v domácí Xcel Energy Center 38 výhru, což je nový rekord organizace, a Minnesota proti Coloradu vyhrála poslední dvě vzájemná střetnutí, čímž mu uplatila porážky ze závěru loňského roku. Na výhře Wild se podíleli Martin Hanzal a výraznou měrou také Erik Haula, který zaznamenal dva kanadské body. a vstřelil vítězný gól. Brankář Calvin Pickard byl střídán. Konečný výsledek: Minnesota Wild 5 Colorado Avalanche 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Jason Pominville minul odkrytou bránu a puk zamířil na zakázané uvolnění. Wild vedou 5:2.
     
    59:10
    Mikko Koivu se vrátil zpět na led z trestné lavice a brána Colorada stále zůstává prázdná.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:43
    Michail Grigorenko prohrál za bránou souboj s Marcem Scandelou, který přes celé kluziště posílal puk do odkryté brány, Tyson Barrie ho ovšem dokázal dojet.
     
    57:43
    Eric Staal spěchal na pravé straně za vyhozeným pukem, jako první u něj ale byl jeden z hráčů Avs.
     
    57:10
    Avs se před startem přesilové hry rozhodli odvolat brankáře! Jeremy Smith je na střídačce.
     
    57:10
    Mikko Koivu v pravém rohu obranného pásma poslal k ledu Gabriela Landeskoga a dostal menší trest za držení. Kapitán Wild podruhé v zápase usedl na trestnou lavici a Colorado má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    57:05
    Dnešní utkání sleduje 19164 diváků.
     
    56:09
    Charlie Coyle se ocitl na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici a těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, Jeremy Smith ale puk levým betonem vyrazil!
     
    55:09
    Matt Duchene byl zřejmě hráčem, který na levém křídle vypálil od modré čáry, a jehož táhlá střela těsně nad ledem mířila k přední tyči, Devan Dubnyk ji ale vkleče skvěle vyrazil.
     
    54:36
    Jeremy Smith podržel puk po nahození Wild a před jeho bránou se strhla strkanice, během reklamní přestávky ale zřejmě žádné tresty uděleny v Minnesotě nebudou.
     
    54:16
    Nathan McKinnon pálil po další akci Avs z pravého kruhu pro vhazování, brankář Minnesoty byl ale opět na svém místě a jeho pokus vyrazil mimo.
     
    53:13
    Avalanche vypálili z pravého kruhu pro vhazování a Devan Dubnyk na přední tyči puk vyrazil do rohu.
     
    52:28
    Jeremy Smith byl po krásné střele Charlieho Coylea z pravého kruhu pro vhazování překonaný, střídajícího brankáře ale zachránila vzdálenější levá tyč, od níž se puk odrazil mimo!
     
    51:39
    Mikael Granlund spěchal za prudkou kolmou přihrávkou, v blízkosti své levé tyče ale těsně před ním zmrazil puk pod lapačkou pozorný Jeremy Smith.
    FOTO: Devan Dubnyk dnes předvedl 25 úspěšných zákroků.

    Duby ????

    Příspěvek sdílený Minnesota Wild (@minnesotawild),


     
    50:45
    Hra byla přerušena a po krátké reklamní přestávce bude moci utkání pokračovat. Wild vedou nad Avalanche 5:2.
     
    50:35
    Jared Spurgeon po dalším dobrém střídání a dvou nebo třech nepřesných střelách Avalanche podél střídaček vyhodil puk až za bránu Jeremyho Smithe a oba střídaly.
     
    49:45
    Devan Dubnyk předvedl před pár okamžiky spektakulární zákrok a na střely na bránu je to vyrovnáno 27-27. Wild ale vedou 5:2!
     
    48:16
    Matt Duchene po nádherném nahození z levého křídla na vzdálenější pravé tyči z blízkosti a vzduchu sklepával puk do zdánlivě odkryté brány, Devan Dubnyk ale předvedl úžasný tygří skok, po kterém puk vyrazil! Zázračný zákrok!
     
    47:40
    Avalanche si opět vytvořili dobrý tlak a tentokrát pálili v opačné sledu, tedy z pravého kruhu pro vhazování a poté levého. Obě střely ale byly zablokovány.
     
    47:05
    Wild se nepodařilo podél hrazení na levém křídle rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění.
     
    47:00
    Avalanche v rychlém sledu vypálili z levého a poté pravého kruhu pro vhazování, a zatímco první střela byla sražena za bránu, druhou vyrazil pozorný Devan Dubnyk.
     
    45:36
    Martin Hanzal se ocitl v mezikruží ve slibné šanci, jeho bekhendová střela ale po ledě zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče! Český útočník touží po druhé brance, musí si na ni ale počkat.
     
    45:24
    Zach Parise se pokoušel z pravého rohu pásma svého týmu nahazovat puk před bránu, jenže puk byl vzápětí přizvednut do ochranné sítě. Hra je přerušena.
     
    45:19
    Zach Parise byl zřejmě hráčem, který na pravém křídle vypálil prudce od hrazení, střídající Jeremy Smith ale ucpal prostor na přední tyči a puk vyrazil.
     
    44:02
    Avalanche po levé straně zavezli puk do útočného pásma a z ostrého úhlu napřáhli ke střele, která letěla těsně nad ledem a Devanem Dubnykem byla vyražena za bránu.
     
    43:01
    Jeremy Smith bez problémů zastavil nahození Wild od modré čáry a po ukrytí puku v lapačce hru přerušil.
     
    42:45
    Jordan Schroeder se vymanil na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování ze sevření Erika Johnsona, který ho marně stíhal, a jeho prudká střela minula pravou tyč. Jeremy Smith zasahovat nemusel.
     
    41:47
    Martin Hanzal v rychlosti a blízkosti pravé tyče pálil mimo a Carl Söderberg se po ztrátě stability za svou bránou ošklivě rozštípal vpádu o mantinel.
     
    41:20
    Wild vtrhli jako lupiči do banky rychle do útočného pásma, jejich akci ale zastavilo postavení mimo hru.
     
    40:59
    Gabriel Landeskog na pravém křídle nechal puk za sebou a nedokázal udržet útočnou modrou čáru.
     
    40:01
    Avalanche vyhráli úvodní vhazován závěrečné části dnešního utkání, během které se budou snažit smazat tříbrankové manko. Pokud by se jim to povedlo, byl by to zázrak.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 26-21; Zablokované střely: 14-9; Vhazování: 63%-37%; Hity: 4-12; Přesilové hry: 1/2-0/1; Trestné min.: 2-4.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 2:04.
     
    Ani prostřední část v Xcel Energy Center nebyla ochuzena o góly, když ji orámovali góly Zach Parise a Jordan Schroeder, na jehož gól krátce před přestávkou odpověděl po krásné kolmé přihrávce a krásném úniku Mikko Rantanen. Skóre po druhé třetině: Minnesota Wild 5 Colorado Avalanche 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:52
    Oba brankáři si během pár sekund připsali jeden dobrý zákrok a Devan Dubnyk musel vzápětí zasahovat podruhé v řadě proti střele Jasona Pominvillea, který pálil z pravého křídla. Hra byla přerušena.
    37:09 Mikko RANTANEN - 5:2
     
    37:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN na útočné modré čáře krásně převzal puk kolmé přihrávce Svena Adrighetta z obranného pásma a neméně pohlednou střelou zápěstím z mezikruží a blízkosti zamířil těsně nad ledem k levé tyči! Asistence: Sven Andrighetto.
     
    36:28
    Wild na levém křídle vypálili z ostrého úhlu a jejich střelu zřejmě Devan Dubnyk usměrnil do ochranné sítě.
    36:16 Jordan SCHROEDER - 5:1
     
    36:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ryan Suter na pravém křídle krásnou diagonální přihrávkou od modré čáry přenesl hru do levého kruhu pro vhazování, kde si puk zpracoval rychle JORDAN SCHROEDER a poté ho krásnou krátkou střelou z příklepem uklidil do vzdálenějšího pravého horního rohu! Asistence: Ryan Suter.
     
    35:53
    Matt Duchene se po zákroku Devana Dubnyka pravým betonem proti táhlé střele od modré čáry snažil v blízkosti levé tyče dostat k dorážce, jeho pokus ale zablokoval Jonas Brodin a puk skončil za bránou.
     
    34:39
    Erik Haula se nedokázal v blízkosti pravé tyče ani nadvakrát prosadit a z levého kruhu pro vhazování poté pálil Jared Spurgeon. Jeremy Smith úspěšně zasáhl a po jeho zákroku následuje reklamní přestávka! Skvělé zákroky.
     
    33:45
    Vyloučený Anton Lindholm se vrátil zpět na led a Avalanche dnes přečkali první ze dvou oslabení.
     
    32:32
    Jason Pominville prudce vypálil z vrcholu mezikruží a zamířil vedle pravého horní rohu brány, v blízkosti pravé tyče poté pálil z ostrého úhlu Zach Parise, Jeremy Smith ale puk vyrazil. Zřejmě levým betonem.
     
    31:56
    Erik Johnson se pokusil zahrozit v oslabení, jeho střela z pravého křídla od hrazení ale zamířila do náruče Devana Dubnyka, který puk bez problému zastavil.
     
    31:45
    Vracející se Anton Lindholm fauloval na levé straně obranného pásma a dostal dvě minuty za podržení.
     
    31:29
    Tyson Jost na levé straně zavezl puk do útočného pásma a poté ho krátkou přihrávkou poslal do jízdy Renemu Bourqueovi, který ho v blízkosti levé tyče posílal před bránu, respektive chtěl poslat, protože Ryan Suter puk srazil za bránu.
     
    31:11
    Avalanche se nepodařilo rozehrát podél hrazení a puk vyhodili na zakázané uvolnění. Wild mohou pokračovat v dobývání brány střídajícího Jeremyho Smithe.
     
    30:18
    Blake Comeau rychle vypálil na pravé straně od hrazení a po úspěšném zákroku Devana Dubnyka následuje další reklamní přestávka. Střely na bránu 17-16.
     
    29:37
    Avs na levé straně napřáhl k táhlé střele letící těsně nad ledem, kterou Devan Dubnyk levým betonem vyrazil.
     
    29:18
    Střelecká převaha Wild i přes vysoké skóre není nikterak obrovská. Wild vedou na střely 17:14.
     
    28:55
    Avalanche zvýšili obrátky a v rychlém sledu se dostali ke dvěma střelám, Devan Dubnyk ale obě zastavil.
     
    28:37
    Francois Beauchemin vypálil po rychlé akci Colorada z levého kruhu pro vhazování, Devan Dubnyk ale jeho pokus ukryl ve své výstroji a obránce Avs poté zvedl hlavu zklamaně ke stropu Xcel Energy Center.
     
    27:53
    Rene Bourque na levém křídle nabral velkou rychlost a z úhlu napřáhl k rychlé střele zápěstím, kterou Devan Dubnyk hrudí bez problémů vyrazil mimo tři tyče.
     
    26:54
    Hra byla několikrát přerušena a J. T. Compher před krátkou reklamní přestávkou pálil na pravém křídle od modré čáry pouze do náruče klečícího Devana Dubnyka.
     
    24:57
    Matt Dumba mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou z pravého křídla nahazoval puk nebezpečně na přední tyč, kde se puk letící těsně nad ledem snažil usměrnit na bránu Martin Hanzal, ani na několik pokusů se mu to ale nepodařilo! Brána Colorada odolala tlaku.
     
    24:08
    Zklamaný Calvin Pickard usedl na střídačku a sledoval zakázané uvolnění, které bylo odpískáno proti Wild.
     
    23:35
    Střídání v týmu Colorado Avalanche: ze hřiště odchází Calvin Pickard, přichází Jeremy Smith.
    23:35 Zach PARISE - 4:1
     
    23:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jason Pominville na pravém křídle od modré čáry nahazoval podél hrazení puk za bránu a Eric Staal ho mohl zpracovávat, místo toho ho ale zpoza brány krásnou zadávkou bez přípravy poslal čelem k mantinelu za sebe a ZACH PARISE v blízkosti pravé tyče zamířil z ostrého úhlu do sítě! Minnesota po pouhých 7 sekundách využila přesilovou hru! Calvin Pickard dnes dochytal – 4:1. Asistence: Eric Staal a Jonas Brodin.
     
    23:28
    Fjodor Ťutin dostal dvě minuty za nedovolené bránění a hokejisté Minnesoty si zahrají první přesilovou hru.
     
    23:10
    Avs se po levé straně vrhli do útočného pásma a jejich následné nahození se odrazila od jednoho z hráčů Minnesoty mimo ledovou plochu. Hra je opět přerušena.
     
    22:03
    Matt Nieto na pravé straně útočného pásma vypálil prudce od hrazení a puk na přední tyči mířil mezi betony Devana Dubnyka. Brankář Minnesoty šel ale včas do kolen a puk zastavil. Hra byla přerušena.
     
    21:20
    Gabriel Landeskog na pravém křídle nabral velkou rychlost, jeho následná střela se ale stala snadnou kořistí brankáře Devana Dubnyka, který puk podržel a přerušil hru.
     
    20:58
    Wild se pokoušeli na ostrý vstup Avalanche zareagovat po pravém křídle, jenže jejich akci zastavilo postavení mimo hru, po kterém mohl zůstat Calvin Pickard klidný.
     
    20:15
    V Xcel Energy Center začala prostřední část utkání a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování pálil nebezpečně Erik Johnson, Devan Dubnyk ale dokázal jeho pokus vyrazit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 15-5; Zablokované střely: 7-5; Vhazování: 60%-40%; Hity: 1-5; Přesilové hry: 0/0-0/1; Trestné minuty: 2-0.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 1:04.
     
    Minnesota vstoupila do utkání skvěle, když se po pěti minutách hry během pouhých 23 sekund prosadili český útočník Martin Hanzal a Jared Spurgeon. Za Colorado sice snižoval necelé tři minuty před koncem Gabriel Landeskog, 20 sekund před koncem úvodní části ale vrátil Wild dvoubrankové vedení Erik Haula. Erik Haula a Mikko Koivu připsali dva body. Skóre po první třetině: Minnesota Wild 3 Colorado Avalanche 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:40 Jared SPURGEON - 3:1
     
    19:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Mikael Granlund na pravém křídle počkal na vhodný moment a z ostrého úhlu poslal před bránu nebezpečnou přihrávku, kterou nedokázal nikdo zachytit, a ERIK HAULA na vzdálenější levé tyči puk pohodlně usměrnil po ledě do odkryté brány! Wild 20 sekund před koncem první třetiny opět vedou nad Coloradem o 2 góly. Asistence: Mikael Granlund a Mikko Koivu.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    17:03 Gabriel LANDESKOG - 2:1
     
    17:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    J. T. Compher si sjel z pravého křídla do kruhu pro vhazování a vzápětí našel na vzdálenější levé tyči ze druhé vlny najíždějícího GABRIELA LANDESKOGA, který z ostrého úhlu a blízkosti zamířil nad pravým betonem přesouvajícího se Devana Dubnyka do sítě! Colorado se vrátilo zpět do zápasu a prohrává rázem pouze o gól! Asistence: J. T. Compher a Erik Johnson.
     
    16:53
    Avalanche chtěli na dvě nebezpečné střely Wild odpovědět útokem podél střídaček, následná kolmá přihrávka ale byla příliš prudká a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    16:45
    Jared Spurgeon byl zřejmě hráčem, který nebezpečně vypálil z pravého křídla, Calvin Pickard ale puk ukryl v náručí a přerušil hru. Skóre utkání zůstává 2:0.
     
    16:01
    Mikko Rantanen napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila do horního rohu brány, Devan Dubnyk ale předvedl krásný semafor! Reklamní přestávka.
     
    15:52
    Wild kroužili v útočném pásmu pásmu jako supi, i přes velkou snahu a rychlý pohyb se ale ke střele nedostali.
     
    14:35
    Erik Johnson na pravém křídle dobře vypálil od mantinelu, Devan Dubnyk byl ale na přední tyči připraven a levým betonem puk vyrazil za svou bránu.
     
    13:53
    Zach Parise, Eric Staal a Jason Pominville se během pár sekund dostali v blízkosti levé tyče postupně ke střele, první dvě brankář Calvin Pickard vyrazil, zatímco třetí ukryl v náručí!
     
    13:19
    Jared Spurgeon na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho střela byla těsně před bránou tečována vedle levé tyče.
     
    13:03
    Ryan Suter napřáhl v levém kruhu pro vhazování k prudké střele, kterou Calvin Pickard lapil do lapačky.
     
    12:43
    Po krátké reklamní přestávce a vhazování ve středovém kruhu se opět hraje. Minnesota vede nad Coloradem 2:0.
     
    11:41
    Vyloučený Mikko Koivu se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a Minnesota hraje opět v plném počtu.
     
    10:51
    Mikko Rantanen byl zřejmě hráčem, který se v blízkosti levé tyče dostal ke střele, Devan Dubnyk ale dobře zasáhl a hrudí puk vyrazil do levého rohu kluziště.
     
    09:41
    Mikko Koivu dostal dvě minuty za podržení a Colorado si po dvou inkasovaných gólech zahraje první přesilovou hru.
     
    08:00
    Wild během pouhých 23 sekund vstřelili dva góly a Colorado prohrává na ledě Minnesoty dvoubrankovým rozdílem. Ze zápasu je odehrálo přesně osm minut.
    05:27 Erik HAULA - 2:0
     
    05:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Calvin Pickard nedokázal udržet mezi rukavicemi prudkou střelu JAREDA SPURGEONA mířící od modré čáry pod horní tyč a puk se od pravé brusle Erika Hauly, který se v blízkosti pravé tyče otáčel po souboji s jedním z hráčů Colorada zády k bráně, odrazil po ledě do sítě! Wild během pouhých 23 sekund vstřelili 2 góly! Asistence: Asistence: Erik Haula a Mikko Koivu.
     
    05:21
    Erik Haula si najel před bránu na krásnou bekhendovou přihrávku Matta Dumby a po krásném stažení puku se snažil zamířit mezi betony Calvina Pickarda, jenže se ocitl příliš blízko brankáře Avs, který hru rychle přerušil!
    05:04 Martin HANZAL - 1:0
     
    05:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jason Pominville na pravém křídle krátkou žabičkou od modré čáry uvolnil v pravém kruhu pro vhazování Jasona Pominvillea, který si puk zpracoval do jízdy a poté zpětnou diagonální přihrávkou našel před bránou ze druhé vlny najíždějícího MARTINA HANZALA, který nad pravým betonem přesouvajícího se Calvina Pickarda zamířil k levé tyči! Wild vedou 1:0! Asistence: Charlie Coyle a Jason Pominville.
     
    04:51
    Marco Scandella v levém kruhu po krásné diagonální přihrávce z pravého křídla napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k přední tyči a mezi betony Calvina Pickarda, brankář Colorada je ale včas sklapl!
     
    04:01
    Nino Niederreiter na levém křídle vypálil z úhlem bekhendem a po jeho nepřesném pokusu to v hledišti jen zahučelo.
     
    03:39
    Na opačné straně ledové plochy pálili Avalanche, jejich pokus byl ale v pravém rohu přizvednut do ochranné sítě.
     
    03:09
    Wild se po levé straně vrhl do útočného pásma, jejich následnou akci ale přerušilo postavení mimo hru.
     
    02:50
    A ještě se musím vrátit k první střele Nathana MacKinnona, jehož pokus z úvodu nakonec zamířil nad a brankář Devan Dubnyk vůbec nezasahoval. Avalanche tedy stále čekají na střelu.
     
    02:00
    Ze zápasu uplynuly přesně dvě minuty a zatím jsme byli svědky jedné střele, o kterou se zřejmě nakonec přece jen postaral Marco Scandella. Calvin Pickard ale jeho pokus zablokoval.
     
    00:56
    Marco Scandella se dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám, ani jeden pokus ale Calvina Pickarda nezaměstnal.
     
    00:21
    Nathan MacKinnon se postaral o první střelu zápasu, jeho pokus z pravého kruhu pro vhazování ale skončil na ochranném skle, do kterého jeho pokus vyrazil pravým ramenem Devan Dubnyk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Folin – Niederreiter, E. Staal, Stewart – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Coyle, Hanzal, Pominville – Haula, Eriksson Ek, Schroeder. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Colorado Avalanche: Pickard (24. J. Smith) – Barberio, E. Johnson, Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), A. Lindholm – Landeskog (C), Duchene (A), Comeau – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Nieto, Jost, R. Bourque – Grigorenko, Söderberg, Compher. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Ghislain Hebert. Čároví: Brian Mach, Ryan Gibbons.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Česká stopa v utkání:

    Martin Hanzal (MIN) 18+18, +/- -19
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    21.12.16 Minnesota Wild – Colorado Avalanche 2:0
    20.11.16 Minnesota Wild – Colorado Avalanche 2:3
    05.11.16 Colorado Avalanche – Minnesota Wild 1:0
     
    COLORADO AVALANCHE

    Coloradu čeká náročné střetnutí proti Minnesotě, proti Wild se mu ale letos daří, když vyhrálo dvě ze tří vzájemných měření sil. Současná forma Avalanche je ale hodně špatná, když prohráli sedm z posledních osmi zápasů a během posledních sedmnácti vyhráli pouze čtyřikrát. Ve skvělé formě se nachází Sven Adrighetto, který během posledních pěti utkání zaznamenal šest bodů za tři branky a tři asistence.
     
    MINNESOTA WILD

    Minnesota po prohře s Nashvillem nemůže skončit na prvním místě Centrální divize, ve hře je ovšem stále druhá příčka, na které má sedmibodový náskok před St. Louis a právě Nashvillem. Wild vyhráli pouze dva z posledních dvanácti zápasů. Jason Zucker utkání proti Predators vynechal a nad jeho startem proti Coloradu visí otazník. Do brány by se měl vrátit Devan Dubnyk.
     
    Minnesota už má zajištěnou účast v playoff a v pondělí v noci bude bojovat o druhé místo Centrální divize, zatímco Colorado usilovat v závěru velmi špatné sezóny, a to nejen výsledkově, ale především herně, o druhé vítězství v řadě. Chybět by neměl Martin Hanzal.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Hanzal (Coyle, Pominville), 6. Spurgeon (Haula, M. Koivu), 20. Haula (Mikael Granlund, M. Koivu), 24. Parise (E. Staal, Brodin), 37. Schroeder (Suter) – 18. Landeskog (Compher, E. Johnson), 38. Rantanen (Andrighetto)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Folin – Niederreiter, E. Staal, Stewart – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Coyle, Hanzal, Pominville – Haula, Eriksson Ek, Schroeder. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Colorado Avalanche: Pickard (24. J. Smith) – Barberio, E. Johnson, Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), A. Lindholm – Landeskog (C), Duchene (A), Comeau – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Nieto, Jost, R. Bourque – Grigorenko, Söderberg, Compher. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Ghislain Hebert. Čároví: Brian Mach, Ryan Gibbons

    Diváci: 19164
    bahis siteleri