St. Louis – Nashville 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Washington 2:3 (kon.)
Minnesota – Colorado 5:2 (kon.) | Tampa – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:3 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:2 (3:1, 2:1, 0:0)
Colorado Avalanche
Pondělí 03.04.2017, 00:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:09 Mikko RANTANEN - 5:2
     
    37:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN na útočné modré čáře krásně převzal puk kolmé přihrávce Svena Adrighetta z obranného pásma a neméně pohlednou střelou zápěstím z mezikruží a blízkosti zamířil těsně nad ledem k levé tyči! Asistence: Sven Andrighetto.
    36:16 Jordan SCHROEDER - 5:1
     
    36:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ryan Suter na pravém křídle krásnou diagonální přihrávkou od modré čáry přenesl hru do levého kruhu pro vhazování, kde si puk zpracoval rychle JORDAN SCHROEDER a poté ho krásnou krátkou střelou z příklepem uklidil do vzdálenějšího pravého horního rohu! Asistence: Ryan Suter.
    23:35 Zach PARISE - 4:1
     
    23:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jason Pominville na pravém křídle od modré čáry nahazoval podél hrazení puk za bránu a Eric Staal ho mohl zpracovávat, místo toho ho ale zpoza brány krásnou zadávkou bez přípravy poslal čelem k mantinelu za sebe a ZACH PARISE v blízkosti pravé tyče zamířil z ostrého úhlu do sítě! Minnesota po pouhých 7 sekundách využila přesilovou hru! Calvin Pickard dnes dochytal – 4:1. Asistence: Eric Staal a Jonas Brodin.
    19:40 Jared SPURGEON - 3:1
     
    19:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Mikael Granlund na pravém křídle počkal na vhodný moment a z ostrého úhlu poslal před bránu nebezpečnou přihrávku, kterou nedokázal nikdo zachytit, a ERIK HAULA na vzdálenější levé tyči puk pohodlně usměrnil po ledě do odkryté brány! Wild 20 sekund před koncem první třetiny opět vedou nad Coloradem o 2 góly. Asistence: Mikael Granlund a Mikko Koivu.
    17:03 Gabriel LANDESKOG - 2:1
     
    17:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    J. T. Compher si sjel z pravého křídla do kruhu pro vhazování a vzápětí našel na vzdálenější levé tyči ze druhé vlny najíždějícího GABRIELA LANDESKOGA, který z ostrého úhlu a blízkosti zamířil nad pravým betonem přesouvajícího se Devana Dubnyka do sítě! Colorado se vrátilo zpět do zápasu a prohrává rázem pouze o gól! Asistence: J. T. Compher a Erik Johnson.
    05:27 Erik HAULA - 2:0
     
    05:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Calvin Pickard nedokázal udržet mezi rukavicemi prudkou střelu JAREDA SPURGEONA mířící od modré čáry pod horní tyč a puk se od pravé brusle Erika Hauly, který se v blízkosti pravé tyče otáčel po souboji s jedním z hráčů Colorada zády k bráně, odrazil po ledě do sítě! Wild během pouhých 23 sekund vstřelili 2 góly! Asistence: Asistence: Erik Haula a Mikko Koivu.
    05:04 Martin HANZAL - 1:0
     
    05:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jason Pominville na pravém křídle krátkou žabičkou od modré čáry uvolnil v pravém kruhu pro vhazování Jasona Pominvillea, který si puk zpracoval do jízdy a poté zpětnou diagonální přihrávkou našel před bránou ze druhé vlny najíždějícího MARTINA HANZALA, který nad pravým betonem přesouvajícího se Calvina Pickarda zamířil k levé tyči! Wild vedou 1:0! Asistence: Charlie Coyle a Jason Pominville.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Hanzal (Coyle, Pominville), 6. Spurgeon (Haula, M. Koivu), 20. Haula (Mikael Granlund, M. Koivu), 24. Parise (E. Staal, Brodin), 37. Schroeder (Suter) – 18. Landeskog (Compher, E. Johnson), 38. Rantanen (Andrighetto)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Folin – Niederreiter, E. Staal, Stewart – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Coyle, Hanzal, Pominville – Haula, Eriksson Ek, Schroeder. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Colorado Avalanche: Pickard (24. J. Smith) – Barberio, E. Johnson, Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), A. Lindholm – Landeskog (C), Duchene (A), Comeau – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Nieto, Jost, R. Bourque – Grigorenko, Söderberg, Compher. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Ghislain Hebert. Čároví: Brian Mach, Ryan Gibbons

    Diváci: 19164
    bahis siteleri