St. Louis – Nashville 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Washington 2:3 (kon.)
Minnesota – Colorado 5:2 (kon.) | Tampa – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:3 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:2 (3:1, 2:1, 0:0)
Colorado Avalanche
Pondělí 03.04.2017, 00:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:10
    Avs se před startem přesilové hry rozhodli odvolat brankáře! Jeremy Smith je na střídačce.
     
    57:10
    Mikko Koivu v pravém rohu obranného pásma poslal k ledu Gabriela Landeskoga a dostal menší trest za držení. Kapitán Wild podruhé v zápase usedl na trestnou lavici a Colorado má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    56:09
    Charlie Coyle se ocitl na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici a těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, Jeremy Smith ale puk levým betonem vyrazil!
     
    52:28
    Jeremy Smith byl po krásné střele Charlieho Coylea z pravého kruhu pro vhazování překonaný, střídajícího brankáře ale zachránila vzdálenější levá tyč, od níž se puk odrazil mimo!
     
    48:16
    Matt Duchene po nádherném nahození z levého křídla na vzdálenější pravé tyči z blízkosti a vzduchu sklepával puk do zdánlivě odkryté brány, Devan Dubnyk ale předvedl úžasný tygří skok, po kterém puk vyrazil! Zázračný zákrok!
     
    45:36
    Martin Hanzal se ocitl v mezikruží ve slibné šanci, jeho bekhendová střela ale po ledě zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče! Český útočník touží po druhé brance, musí si na ni ale počkat.
    37:09 Mikko RANTANEN - 5:2
     
    37:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN na útočné modré čáře krásně převzal puk kolmé přihrávce Svena Adrighetta z obranného pásma a neméně pohlednou střelou zápěstím z mezikruží a blízkosti zamířil těsně nad ledem k levé tyči! Asistence: Sven Andrighetto.
    36:16 Jordan SCHROEDER - 5:1
     
    36:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ryan Suter na pravém křídle krásnou diagonální přihrávkou od modré čáry přenesl hru do levého kruhu pro vhazování, kde si puk zpracoval rychle JORDAN SCHROEDER a poté ho krásnou krátkou střelou z příklepem uklidil do vzdálenějšího pravého horního rohu! Asistence: Ryan Suter.
     
    34:39
    Erik Haula se nedokázal v blízkosti pravé tyče ani nadvakrát prosadit a z levého kruhu pro vhazování poté pálil Jared Spurgeon. Jeremy Smith úspěšně zasáhl a po jeho zákroku následuje reklamní přestávka! Skvělé zákroky.
     
    31:45
    Vracející se Anton Lindholm fauloval na levé straně obranného pásma a dostal dvě minuty za podržení.
     
    24:57
    Matt Dumba mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou z pravého křídla nahazoval puk nebezpečně na přední tyč, kde se puk letící těsně nad ledem snažil usměrnit na bránu Martin Hanzal, ani na několik pokusů se mu to ale nepodařilo! Brána Colorada odolala tlaku.
     
    23:35
    Střídání v týmu Colorado Avalanche: ze hřiště odchází Calvin Pickard, přichází Jeremy Smith.
    23:35 Zach PARISE - 4:1
     
    23:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jason Pominville na pravém křídle od modré čáry nahazoval podél hrazení puk za bránu a Eric Staal ho mohl zpracovávat, místo toho ho ale zpoza brány krásnou zadávkou bez přípravy poslal čelem k mantinelu za sebe a ZACH PARISE v blízkosti pravé tyče zamířil z ostrého úhlu do sítě! Minnesota po pouhých 7 sekundách využila přesilovou hru! Calvin Pickard dnes dochytal – 4:1. Asistence: Eric Staal a Jonas Brodin.
     
    23:28
    Fjodor Ťutin dostal dvě minuty za nedovolené bránění a hokejisté Minnesoty si zahrají první přesilovou hru.
    19:40 Jared SPURGEON - 3:1
     
    19:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Mikael Granlund na pravém křídle počkal na vhodný moment a z ostrého úhlu poslal před bránu nebezpečnou přihrávku, kterou nedokázal nikdo zachytit, a ERIK HAULA na vzdálenější levé tyči puk pohodlně usměrnil po ledě do odkryté brány! Wild 20 sekund před koncem první třetiny opět vedou nad Coloradem o 2 góly. Asistence: Mikael Granlund a Mikko Koivu.
    17:03 Gabriel LANDESKOG - 2:1
     
    17:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    J. T. Compher si sjel z pravého křídla do kruhu pro vhazování a vzápětí našel na vzdálenější levé tyči ze druhé vlny najíždějícího GABRIELA LANDESKOGA, který z ostrého úhlu a blízkosti zamířil nad pravým betonem přesouvajícího se Devana Dubnyka do sítě! Colorado se vrátilo zpět do zápasu a prohrává rázem pouze o gól! Asistence: J. T. Compher a Erik Johnson.
     
    16:01
    Mikko Rantanen napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila do horního rohu brány, Devan Dubnyk ale předvedl krásný semafor! Reklamní přestávka.
     
    13:53
    Zach Parise, Eric Staal a Jason Pominville se během pár sekund dostali v blízkosti levé tyče postupně ke střele, první dvě brankář Calvin Pickard vyrazil, zatímco třetí ukryl v náručí!
     
    09:41
    Mikko Koivu dostal dvě minuty za podržení a Colorado si po dvou inkasovaných gólech zahraje první přesilovou hru.
    05:27 Erik HAULA - 2:0
     
    05:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Calvin Pickard nedokázal udržet mezi rukavicemi prudkou střelu JAREDA SPURGEONA mířící od modré čáry pod horní tyč a puk se od pravé brusle Erika Hauly, který se v blízkosti pravé tyče otáčel po souboji s jedním z hráčů Colorada zády k bráně, odrazil po ledě do sítě! Wild během pouhých 23 sekund vstřelili 2 góly! Asistence: Asistence: Erik Haula a Mikko Koivu.
     
    05:21
    Erik Haula si najel před bránu na krásnou bekhendovou přihrávku Matta Dumby a po krásném stažení puku se snažil zamířit mezi betony Calvina Pickarda, jenže se ocitl příliš blízko brankáře Avs, který hru rychle přerušil!
    05:04 Martin HANZAL - 1:0
     
    05:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jason Pominville na pravém křídle krátkou žabičkou od modré čáry uvolnil v pravém kruhu pro vhazování Jasona Pominvillea, který si puk zpracoval do jízdy a poté zpětnou diagonální přihrávkou našel před bránou ze druhé vlny najíždějícího MARTINA HANZALA, který nad pravým betonem přesouvajícího se Calvina Pickarda zamířil k levé tyči! Wild vedou 1:0! Asistence: Charlie Coyle a Jason Pominville.
     
    04:51
    Marco Scandella v levém kruhu po krásné diagonální přihrávce z pravého křídla napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k přední tyči a mezi betony Calvina Pickarda, brankář Colorada je ale včas sklapl!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Hanzal (Coyle, Pominville), 6. Spurgeon (Haula, M. Koivu), 20. Haula (Mikael Granlund, M. Koivu), 24. Parise (E. Staal, Brodin), 37. Schroeder (Suter) – 18. Landeskog (Compher, E. Johnson), 38. Rantanen (Andrighetto)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Folin – Niederreiter, E. Staal, Stewart – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Coyle, Hanzal, Pominville – Haula, Eriksson Ek, Schroeder. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Colorado Avalanche: Pickard (24. J. Smith) – Barberio, E. Johnson, Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), A. Lindholm – Landeskog (C), Duchene (A), Comeau – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Nieto, Jost, R. Bourque – Grigorenko, Söderberg, Compher. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Ghislain Hebert. Čároví: Brian Mach, Ryan Gibbons

    Diváci: 19164
    bahis siteleri