Švédsko – Česko 3:1 (kon.) | USA – Finsko 5:3 (kon.) | Švýcarsko – Česko 2:4 (kon.)
Finsko – Švédsko 4:0 (kon.)
konec
Švédsko
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Česko
Úterý 04.04.2017, 00:08 • USA Hockey Arena 2, Plymouth, Michigan • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:15
    Vyloučení v týmu Česko (Kateřina Mrázová – 2 min., podražení).
     
    28:59
    Lisa Johanssonová se utrhla do samostatného úniku a mohla navýšit už na rozdíl tří branek! Před Peslarovou zvolila blafák do forhendu, zakončení se jí ale nepovedlo a nakonec zřejmě branku vůbec netrefila.
    27:59 Fanny RASKOVÁ - 3:1
     
    27:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ještě než se stihla Vanišová plnohodnotně zapojit do hry ale Švédky znovu udeřily. Nedůraz před brankou nyní potrestala FANNY RASKOVÁ – 3:1! Asistence: Michelle Löwenhielmová.
     
    25:50
    Vyloučení v týmu Česko (Tereza Vanišová – 2 min., nedovolené bránění).
    25:12 Johanna FÄLLMANOVÁ - 2:1
     
    25:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak tuto přesilovku sehrály Švédky na jedničku! Češky se vůbec nedostaly ke kotouči a po tlaku do branky a odrazu puku od mantinel podruhé v utkání skórovala z dorážky JOHANNA FÄLLMANOVÁ – 2:1. Asistence: Pernilla Winbergová a Erika Grahmová.
     
    24:33
    Vyloučení v týmu Česko (Michaela Pejzlová – 2 min., držení protihráče).
     
    18:53
    Střelu Nordinové srazila Tejralová velmi nebezpečně, puk proskákal jen kousek vedle levé tyče české branky!
     
    16:24
    Vyloučení v týmu Švédsko (Anna Borgqvistová – 2 min.).
    15:38 Johanna FÄLLMANOVÁ - 1:1
     
    15:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Po pravém křídle projela do útočného pásma JOHANNA FÄLLMANOVÁ a střelou zápěstím pověsila puk přímo nad rameno Peslarové do vzdálenějšího horního rohu české branky – 1:1. Asistence: Maria Lindhová.
     
    15:08
    Simona Studentová se objevila v dobré šanci po přihrávce z pravého křídla, možná byla ale sama trochu zaskočená tím, kolik prostoru jí Švédky ponechaly mezi kruhy. Její zakončení dokázala Grahnová zlikvidovat.
    Aneta LÉDLOVÁ - 0:1
     
    10:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jdeme do vedení! ANETA LÉDLOVÁ dostala přihrávku od Tejralové a s pukem si to namířila přímo do brankoviště. Dostala až příliš času a volného prostoru a Grahnovou dokázala z bezprostřední blízkosti překonat – 0:1. Asistence: Aneta Tejralová.
     
    09:26
    Vyloučení v týmu Švédsko (Johanna Olofssonová – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:14
    Erika Grahmová měla na hokejce první gól! Po zaváhání naší obrany se objevila sama před Peslarovou, puk si potáhla kolem české gólmanky, nakonec ale nastřelila jen tyč!
     
    České naděje na postup do čtvrtfinále turnaje odvála odpolední výhra Švýcarek nad Německem, český tým si tak bez ohledu na výsledek utkání se Švédskem na letošním turnaji v Plymouthu zahraje v sérii o udržení.
    Marken.cz

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 16. Fällmanová (Lindhová), 26. Fällmanová (Winbergová, Grahmová), 28. Rasková (Löwenhielmová) – 11. Lédlová (Tejralová)


    Švédsko: Grahnová (Berndtssonová) – Adolfssonová, Ramboldtová (C), Fällmanová, Svedinová, Olofssonová, Nyhlénová-Perssonová, Kjellbinová – Johanssonová, Borgqvistová (A), Nordinová – Winbergová (A), Grahmová, Olssonová – Lindhová, Rasková, Löwenhielmová – Küllerová, Udénová Johanssonová, Carlssonová – Hjalmarssonová.
    Česko: Peslarová (Škodová) – Tejralová (A), Kolowratová, Herzigová, Horálková (A), Zedníková, Zíková, Škrdlová – Polenská (C), Hymlárová, Lédlová – Křízová, Mrázová, Vanišová – Studentová, Povová, Manhartová – Bukolská, Pejzlová, Přibylová – Chmelová.

    Rozhodčí: Allenová (USA), Szkolaová (USA) – LeClercová (USA), Linneková (GER)
    bahis siteleri