Švédsko – Česko 3:1 (kon.) | USA – Finsko 5:3 (kon.) | Švýcarsko – Česko 2:4 (kon.)
Finsko – Švédsko 4:0 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
Česko
Úterý 04.04.2017, 18:08 • USA Hockey Arena 1, Plymouth, Michigan • Mistrovství světa žen • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Aneta LÉDLOVÁ - 2:4
     
    59:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po dvou zmařených šancí ve snaze trefit prázdnou svatyni ta třetí Češkám vyšla. ANETA LÉDLOVÁ uklidila kotouč do sítě střelou z pravého kruhu a definitivně pojistila českou výhru. Bez asistence.
    54:05 Livia ALTMANNOVÁ - 2:3
     
    54:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Krásnou přihrávku zpoza branky dostala na levý kruh LIVIA ALTMANNOVÁ, která vynikající ranou pod víko snížila na rozdíl jediného gólu. Asistence: Lara Stalderová.
    52:23 Lara STALDEROVÁ - 1:3
     
    52:23
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky necelých osm minut před koncem snižují. Naději vykřesává svým gólem LARA STALDEROVÁ, která dostala nabito na levý kruh a propálila Peslarovou. Asistence: Ania Stiefelová a Nicole Bullová.
    30:43 Aneta LÉDLOVÁ - 0:3
     
    30:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přestože byly v první polovině druhé periody na koni Švýcarky, Češky si postupně vypracovaly tlak, který přetavily ve třetí gól. Na levé straně se přes obránkyně skvěle proháčkovala ANETA LÉDLOVÁ, která svou akci zakončila střelou mezi levou tyčku a paži Schellingové. Bez asistence.
    18:59 Kateřina MRÁZOVÁ - 0:2
     
    18:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky si připisují i druhý zásah utkání. Po levé straně se krásně proháčkovala KATEŘINA MRÁZOVÁ , která si nabruslila až před švýcarskou gólmanku a zasunula kotouč bekhendem mezi její tělo a pravou tyčku. Bez asistence.
    14:29 Tereza VANIŠOVÁ - 0:1
     
    14:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky si vytvořily tlak před Schellingovou a slaví první gól zápasu. Po prudké střele od modré se na levé straně brankoviště dostala k dorážce TEREZA VANIŠOVÁ, která poslala kotouč nekompromisně za záda švýcarské gólmanky. Asistence: Aneta Lédlová a Kateřina Mrázová.
    Marken.cz

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 53. Stalderová (Stiefelová, Bullová), 55. Altmannová (Stalderová) – 15. Vanišová (Lédlová, Mrázová), 19. Mrázová, 31. Lédlová, 60. Lédlová


    Švýcarsko: Schellingová (Brändliová) – Altmannová (C), Bullová, Meierová, Benzová, Forsterová, Zollingerová (A), Abgottsponová, Sigristová – Raselliová (A), I. Waidacherová, Staenzová – Stalderová, Müllerová, Enzlerová – Rüeggová, Stiefelová, Thalmannová – Rüediová, M. Waidacherová, Allemannová.
    Česko: Peslarová (Škodová) – Tejralová (A), Kolowratová, Herzigová, Zíková, Zedníková, Horálková (A), Škrdlová – Polenská (C), Křízová, Hymlárová – Studentová, Povová, Manhartová – Lédlová, Mrázová, Vanišová – Pejzlová, Přibylová, Chmelová.
    bahis siteleri