Sparta – IHS Riga 3:5 (kon.) | Salzburg – Jungadler Mannheim 2:0 (kon.) | Kloten – Eisbären 2:5 (kon.)
Davos – Zürich 2:5 (kon.) | HC Slovan – Třinec 6:8 (kon.) | Sparta – Jungadler Mannheim 4:3 (kon.)
IHS Riga – Salzburg 0:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:3 (1:2, 3:0, 0:1)
Jungadler Mannheim
Neděle 09.04.2017, 13:00 • Tipsport arena • Memoriál Jana Marka • O 3.–4. místo
Partner:
     
    48:01
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají na kontakt! Domácí defenziva bylo hodně rozhozená, touš do sítě Pražanů dopravil SIMON THIEL – 4:3! Asistence: Jan Schumacher.
     
    31:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se ovšem prosazují ve vlastním oslabení! Hadamczik posunul opět do samostatného úniku a MIROSLAV DANI forhendovým blafákem pokořil Huverova počtvrté v tomto duelu – 4:2! Asistence: Filip Hadamczik.
     
    29:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané však krátce na to skórují a jsou opět do vedení! Gajdoš přihrál do brejku na dnes hrajícího útočníka ONDŘEJE HAVLÍNA, který ujel všem a střelou mezi betony nedal Huverovi šanci – 3:2! Asistence: František Gajdoš.
     
    28:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané dlouho kombinovali a nakonec se prosazují! Dani vybojoval kotouč za brankou Huvera, následně ho předložil na modrou čáru MARTINU HUGO HAŠOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:2! Asistence: Miroslav Dani a Jiří Obadal.
     
    18:19
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru a dostávají se do jednobrankového vedení! Na brankovišti si nejlépe počínal DENIS MAJEWSKI, a dal tak svým hráčům vedení – 1:2! Asistence Valentino Kloss a Phillip Mass.
     
    08:59
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Hosté se záhy vyrovnávají! Po zmatcích v defenzivě Pražanů se k puku dostal ELIAS – 1:1! Asistence: Phillip Mass a Schumacher.
     
    07:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní už to sparťanům vyšlo! Před brankou byl nejaktivnější MATĚJ FLÍDR, který dotlačil puk až za záda gólmana Huvera – 1:0! Asistence: Jakub Najman a Matouš Najman.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 8. Flídr (Najman, Najman), 29. Haš (Dani, Obadal), 30. Havlín (Gajdoš), 32. Dani (Hadamczik) – 9. Elias (Mass, Schumacher), 19. Majewski (Klos, Mass), 49. Thiel (Schumacher)


    HC Sparta Praha: Švehlák (Mičán) – Kumpošt, Litvinov, Haš, J. Najman, Gajdoš, Tůma, Vandirek, Hadamczik – M. Najman, Havlín, Kasanda, Obadal, Dani, Flídr, Pika, Šubert, Smola, Čech, Vorobjev.
    Jungadler Mannheim: Huwer (Schickedanz) – Müller, Dziambor, Pilu, Preto, Ebi, Mass, – Stützle, Elkl, Pronin, Klos, Thiel, Samanski, Majewski, Elias, Schumacher, Lutz, Henu.

    Rozhodčí: Micka – Bednář, Kovář
    bahis siteleri