Bulharsko – Bosna a Hercegovina 5:0 (kont.) | Gruzie – SAE 19:0 (kon.) | Tchaj-wan – Hongkong 2:5 (kon.)
Jihoafrická rep. – Lucembursko 1:3 (kon.)
konec
Gruzie
19:0 (9:0, 2:0, 8:0)
Spojené arabské emiráty
Čtvrtek 13.04.2017, 12:00 • Palác zimních sportů, Sofia • Mistrovství světa - III. A Divize • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Artem KURBATOV - 19:0
     
    59:41
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Před chvílí sice Gruzii nebyl uznán gól, ale teď už sudí ukazují na bránu. Po nastěhování se do útočného pásma totiž tvrdě vypálil ARTEM KURBATOV, jenž od modré čáry trefil horní roh Al Suwaidiho brány. Asistence: Vitali Dumbadze.
    59:07 Artem KOZJULIN - 18:0
     
    59:07
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Teď se ale přeci jenom radují. Už už to vypadalo na zakončení při nájezdu z pravé strany, ale Filimonov ještě vymyslel krásnou přihrávku a ARTEM KOZJULIN už pálil jen do prázdné brány. Asistence: Grigori Filimonov.
    57:40 Artem KOZJULIN - 17:0
     
    57:40
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Druhá branka v jednom oslabení Gruzie. Vitali Dumbadze vyprodukoval skvělou přihrávku mez kruhy, kde stále osamocený ARTEM KOZJULIN a ten mířil dokonale přesně! Asistence: Vitali Dumbadze.
    54:53 Artem KOZJULIN - 16:0
     
    54:53
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Jenže v oslabení dává Gruzie znovu gól. Nepřesnou přihrávku ve středním pásmu našel ARTEM KOZJULIN, který se řítil na Al Suwaidiho. Jeho akce byla ještě zabrzděna, ale druhé zakončení již Kozjulinovi vyšlo na výbornou. Bez asistence.
    52:57 Artem KURBATOV - 15:0
     
    52:57
    Gruzie právě vstřelila branku!
    A další gól. Po přihrávce od mantinelu si ARTEM KURBATOV našel prostor mezi kruhy, svižně vypálil a Al Suwaidi byl bez sebemenší šance. Asistence: Ivan Švecov.
    51:24 Artem KOZJULIN - 14:0
     
    51:24
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Nyní už máme rozdíl čtrnácti branek. Pěkná kombinace vyústila v přihrávku z pravé strany, která přistála na holi ARTEMA KOZJULINA. Ten Al Suwaidiho zblízka bez potíží překonal. Asistence: Artem Kurbatov, Vitali Dumbadze.
    49:38 Vitali DUMBADZE - 13:0
     
    49:38
    Gruzie právě vstřelila branku!
    A záhy je tady další trefa. Od mantinelu se puk dostal k dobře postavenému Kurbatovovi, jenž už mohl zakončovat, ale celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na VITALIHO DUMBADZEHO, jenž v pohodě skóroval. Asistence: Artem Kurbatov, Artem Kozjulin.
    49:09 Artem KURBATOV - 12:0
     
    49:09
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Zničehonic přichází dvanáctý zářez gruzínské reprezentace. Ve středním pásmu se kotouče ujal ARTEM KURBATOV, který si to namířil k levému kruhu a od něj pálil mimo dosah Al Suwaidiho. Bez asistence.
    37:58 Ivan ŠVECOV - 11:0
     
    37:58
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Nyní již přichází jedenáctá branka zápasu. Rychle se zrodilo přečíslení, které individuálně vyřešil IVAN ŠVECOV. Útočník Gruzie si puk zprava navedl mezi kruhy a poté vypálil přesně pod břevno. Asistence: Michail Šalunov.
    20:36 Artem KURBATOV - 10:0
     
    20:36
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla chuťovka! Přesilová hra Gruzie je ukončena naprostou parádou v podání ARTEMA KURBATOVA, který si puk za bránou nabral na čepel hokejky a nádherně od zadního mantinelu skóroval alá Granlund! Asistence: Ivan Švecov.
    18:25 Michail ŠALUNOV - 9:0
     
    18:25
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Devátá branka v síti Spojených arabských emirátů. Vypadalo to na dobrý zákrok Al Suwaidiho, ale střela MAXIMA ŠALUNOVA nakonec z mezikruží prošla až za brankovou čáru. Asistence: Artem Kozjulin.
    15:09 Artem KOZJULIN - 8:0
     
    15:09
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Toto je opravdu vraždění neviňátek. Střela od modré čáry sice byla zablokována, ale kotouč se odrazil přesně k ARTEMU KOZJULINOVI, který zprava skóroval do odkryté části brány. Asistence: Giorgi Džerianašvili.
    13:39 Artem KOZJULIN - 7:0
     
    13:39
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Uběhlo jen deset vteřin a je tady další gól. ARTEM KOZJULIN vystihl rozehrávku soupeře, sám před Al Suwaidim nejprve neuspěl, ale poté puk vracel do brankoviště a jeden z beků ho srazil za záda vlastního gólmana. Bez asistence.
    13:29 Grigori FILIMONOV - 6:0
     
    13:29
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Máme tady kanára. Znovu hráči SAE nedokázali vyčistit prostor před svou bránou, Al Suwaidi sice dvakrát dokázal zasáhnout, ale na dorážku GRIGORIHO FILIMONOVA už byl krátký. Asistence: Ivan Švecov, Artem Kurbatov.
    11:39 Artem KOZJULIN - 5:0
     
    11:39
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Tak tohle vypadá na obrovský debakl. Filimonov našel skvělou přihrávkou rozjetého ARTEMA KOZJULINA, který se tak zjevil sám před AL Suwaidim a zakončením z forhendu nezaváhal. Asistence: Ivan Švecov, Grigori Filimonov.
    08:58 Davit OGANEZIANI - 4:0
     
    08:58
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Další trefa gruzínské reprezentace. Po závaru před brankovištěm byl Al Suwaidi v hodně nebrankářské pozici a dorážejícímu DAVITU OGANEZIANIMU stačilo posunout puk do odkryté části brány. Asistence: Ivan Švecov.
    07:50 Michail ŠALUNOV - 3:0
     
    07:50
    Gruzie právě vstřelila branku!
    A je to 3:0. Rychlá akce Gruzie nakonec vyústila v přečíslení tří na dva. Zleva šel kotouč přes Oganezianiho až na pravý kruh, kde byl osamocený MICHAIL ŠALUNOV a ten mířil přesně. Asistence: Gia Oganeziani, Artem Kurbatov.
    04:31 Ivan ŠVECOV - 2:0
     
    04:31
    Gruzie právě vstřelila branku!
    A záhy přichází další trefa. Od mantinelu se kotouč dostal mezi kruhy, kde se rychle otočil IVAN ŠVECOV a jeho svižná střela mířila přesně pod břevno Al Suwaidiho brány. Asistence: Grigori Filimonov.
    04:13 Ivan ŠVECOV - 1:0
     
    04:13
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Ale přeci jenom přichází první gól zápasu. Výborná přihrávka zpoza brány totiž našla dobře postaveného IVANA ŠVECOVA, jenž zblízka překonal bezmocného gólmana. Asistence: Artem Kozjulin, Vitali Dumbadze.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 5. Švecov (Kozjulin, Dumbadze), 5. Švecov (Filimonov), 8. Šalunov (G. Oganeziani, Kurbatov), 9. D. Oganeziani (Švecov), 12. Kozjulin (Švecov, Filimonov), 14. Filimonov (Švecov, Kurbatov), 14. Kozjulin, 16. Kozjulin (Džeiranašvili), 19. Šalunov (Kozjulin), 21. Kurbatov (Švecov), 38. Švecov (Šalunov), 50. Kurbatov, 50. Dumbadze (Kurbatov, Kozjulin), 52. Kozjulin (Kurbatov, Dumbadze), 53. Kurbatov (Švecov), 55. Kozjulin, 58. Kozjulin (Dumbadze), 60. Kozjulin (Filimonov), 60. Kurbatov (Dumbadze)


    Gruzie: Iljenko (Ambrolava) – Kurbatov, Džeiranašvili, Geperidze, Davitašvili (A), Minasiani, Comaia (A) – Dumbadze (C), Kozjulin, Šalunov – G. Oganeziani, Švecov, Filimonov – Gongadze, Vedjapin, D. Oganeziani.
    Spojené arabské emiráty: Al Suwaidi (A. Al Dhaheri) – M. Al Dhaheri, T. Al Shamsi, Al Ameri, M. Al Haddad, Al Hebsi (A) – O. Al Shamsi (C), A. Al Mazrouei, S. Al Nuaimi – Al Yafeai, Al Blooshi, Al Muharrami – Al Muhairbe (A), I. Al Nuaimi, O. Al Mehairbi – Ab. Al Haddad.

    Rozhodčí: Miha Bajt (SLO) – Jonas Merten (GER), Jakob Schauer (AUT)

    Diváci: 300
    bahis siteleri