Švýcarsko – Lotyšsko 4:0 (kon.) | Česko – Bělorusko 7:4 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:0, 2:0, 0:3 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 14.04.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o extraligu • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filip SEMAN - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    O rozhodující nájezd se postaral FILIP SEMAN, Jihlava porazila Pardubice v nájezdové loterii 2:0 a celkově 4:3.
    45:12 Marek TRONČINSKÝ - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní se může lámat baráž! Jihlavští totiž během pěti a čtvrt minuty třetí třetiny přicházejí o tříbrankové vedení. MAREK TRONČINSKÝ si na modré vyměnil puk s Petrem Sýkorou a poté propálil vše, co mu stálo v cestě. Svoboda prakticky nic neviděl. Asistence: Petr Sýkora.
    41:56 Petr SÝKORA - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Během 47 vteřin je jihlavské vedení z tříbrankového už jen jednobrankové. Souhru zkušených hráčů zakončil PETR SÝKORA, který před Svobodou využil Rolinkovy nahrávky zpoza jihlavské klece a trefil se mezi betony jihlavského brankáře. Asistence: Tomáš Rolinek.
    41:09 Ctirad OVČAČÍK - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    69 vteřin po začátku třetí třetiny tu máme zápletku. Tomášek projel po pravé straně do útočného pásma a předložil puk přesně na střed, kam si najel z druhé vlny obránce CTIRAD OVČAČÍK. Zadák Pardubic zamířil nad vyrážečku Svobody do pravé šibenice. Asistence: David Tomášek.
    34:32 Tomáš JIRÁNEK - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští nejprve nevyužili situaci dva na jednoho, když Szathmáry z pravého kruhu znovu mířil na vzdálenější tyč, ovšem Růžička jeho pokus vyrazil. Vzápětí to již Dukle vyšlo. Jerglovo přistrčení si našel před brankou zcela volný TOMÁŠ JIRÁNEK a bez problémů trefil prázdnou klec. Asistence: Aleš Jergl, Josef Skořepa.
    23:37 Tomáš JIRÁNEK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se dokázali osvobodit z počínajícího tlaku Dynama a jdou do dvougólového vedení. Skořepa ve středním pásmu hezky poslal kotouč na rozjetého TOMÁŠE JIRÁNKA, který si rychle najel na pravý kruh, vypálil po ledě na vzdálenější tyč a trefil se naprosto přesně mezi betony Růžičky. Asistence: Josef Skořepa.
    13:17 Filip SEMAN - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští prakticky od buly nepustili soupeře z pásma a jsou za útočnou aktivitu po zásluze odměněni. Šidlíkova bomba od modré skončila na několika hráčích před brankou. K puku se dostal obránce Szathmáry, jenž ho posunul pro FILIPA SEMANA a jihlavský útočník s rychlou střelou uspěl. Jihlava vstřelila branku po dvou hodinách hry. Asistence: Šimon Szathmáry, Petr Šidlík.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. F. Seman (Szathmáry, Šidlík), 24. Jiránek (J. Skořepa), 35. Jiránek (Jergl, J. Skořepa), rozh. náj. F. Seman – 42. Ovčačík (Tomášek), 42. P. Sýkora (Rolinek), 46. Trončinský (P. Sýkora)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Josef Skořepa (JIH)
    0:0   David Tomášek (PCE)
    2. série:
    1:0   Filip Seman (JIH)
    1:0   Petr Sýkora (PCE)
    3. série:
    2:0   Adam Zeman (JIH)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Brož) – J. Říha, Dundáček, Szathmáry, Šidlík, Půža, Kajínek, Kaláb, Váňa – Jiránek, J. Skořepa, Jergl – Čachotský (C), F. Seman (A), Zeman – Důras (A), Hubáček, Diviš – Čermák, Jícha, Anděl.
    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Čáslava (A), Trončinský, Ovčačík, Ščotka, Chaloupka, Zajíc – P. Sýkora (A), Nahodil, Rolinek (C) – J. Sýkora, Špirko, Hubáček – Beran, Tomášek, M. Bárta – Starý, T. Kaut, Panna.

    Rozhodčí: Hradil, Souček – Gebauer, Lederer

    Diváci: 6200
    bahis siteleri