Finsko – Švýcarsko 5:1 (kon.) | USA – Rusko 5:4 (kon.) | Kanada – Slovensko 4:3 (po pr.)
Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Švédsko
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Česko
Sobota 15.04.2017, 19:38 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    A mohlo být vyrovnáno! Nečas obdržel parádní nahrávku do levého kruhu a z první pálil před odkrytou bránou, ale kus černé gumy brankář Ahman skvěle vyrazil do ochranné sítě! Oddechový čas pro české barvy, buly ve švédském pásmu.
     
    59:20
    Už zbývá jen 40 sekund, Češi rozehrávají od své brány a brankář Škarek uhání na střídačku! Češi v 6!
     
    55:55
    Vyloučení v týmu Švédsko (Kalle Miketinac – 2 min., hákování).
     
    51:18
    Rickard Hugg se objevil v dobré palebné pozici v prostoru pravého kruhu a jeho dělovka z voleje pořádně protáhla gólmana Škarka!
     
    50:50
    Skvělá návštěva! Utkání ve Spišské Nové Vsi sleduje 5126 diváků!
    49:24 Ahman senzačním zákrokem rozbil přečíslení Čechů!
     
    49:24
    Velká tutovka Čechů zůstala nevyužita, mohlo být znovu vyrovnáno! Jan Kern dojel nahozený puk a ujel do přečíslení 2 na 1 s Ostapem Safinem. Druhému jmenovanému předložil parádní pas před brankoviště, ale střelu z voleje senzačně zmařil betonem gólman Ahman, jenž se bleskově přesunul!
     
    48:50
    Puky létají kolem brány gólmana Škarka, jen to sviští. Nyní se český brankář vyznamenal, když zneškodnil hodně prudkou dělovku z bezprostřední blízkosti!
    47:30 David GUSTAFSSON - 3:2
     
    47:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská škoda pro české barvy, které se z vyrovnání radovaly jen malou chviličku, protože Tre Kronor v podstatě okamžitě odpověděly! Rána Adama Ginninga byla zblokována v prostoru mezi kruhy, kde se nejrychleji zorientoval DAVID GUSTAFSSON a bekhendem skóroval před nad rameno bezmocného brankáře Škarka! Asistence: Adam Ginning.
    46:08 Jan KERN - 2:2
     
    46:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na zimním stadionu ve Spišské Nové Vsi, Čechům se povedlo po krásné akci vyrovnat! Ostap Safin nahrál z pravého křídla mezi kruhy JANU KERNOVI, který si přehodil puk těsně před bránou na bekhend a nekompromisně zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Ostap Safin.
     
    43:48
    Teď měli Češi obrovské štěstí, když po dlouhém hledání vhodné pozice vystřelil od modré čáry Timothy Liljegren a jeho dělovka orazítkovala tyčku!
     
    43:01
    Rickard Hugg dostal ideální pas mezi kruhy a jeho dělovka z voleje pořádně protáhla lapačku pozorného brankáře Škarka, který se opět vyznamenal!
     
    38:00
    Ostap Safin při přečíslení 2 na 1 našel před bránou volného Jana Kerna, jenž střílel úplně sám z bezprostřední blízkosti, ale přehodil břevno!
    37:30 Filip ZADINA - 2:1
     
    37:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Brankář Ahman předvedl neuvěřitelné zákroky proti několika nebezpečným ranám zblízka, David Kvasnička předal puk FILIPU ZADINOVI a jeho nechytatelná rána zápěstím z pravého kruhu zametla do vzdálenější šibenice! Asistence: David Kvasnička Jáchym Kondelík
     
    36:12
    Vyloučení v týmu Švédsko (Anton Johansson – 2 min., podražení).
     
    35:18
    Kalle Miketinac našel geniálním pasem před brankovištěm Jacoba Petersona, jenž mohl střílet do prázdné brány, jenže střela mu vůbec nesedla!
    31:48 Martin Kaut si srovnal puk na hůl a vypálil zápěstím.
     
    31:48
    Martin Kaut si srovnal puk ideálně na holi v levém kruhu a vypálil zápěstím k přední tyčce, kde gólman Ahman zakročil a schoval puk ve výstroji.
     
    31:39
    Vyloučení v týmu Švédsko (Sebastian Walfridsson – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:15
    Vyloučení v týmu Česko (Ondřej Machala – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    28:06
    Tak to byla úchvatná akce po rychlém protiútoku! Ostap Safin nahrál z pravé strany na křídlo Ondřeji Machalovi, jenž ještě nabil mezi kruhy Janu Kernovi, jehož dělovku z voleje vyrazil brankář Ahman betony!
    27:28 Krásná individuální akce v podání Martina Škvrněte.
     
    27:28
    Martin Škvrně vystřihl hezkou individuální akci, když bleskově obkroužil soupeřovu bránu, odvážně se natlačil až před brankoviště a z ideální střelecké pozice vyprášil ranou po ledě Ahmanovy betony!
     
    24:09
    Vyloučení v týmu Česko (Buchtela – 2 min., krosček).
     
    22:00
    Obrovská chyba české obrany a mohlo být znovu zle! Isac Lundeström pláchl do samostatného úniku a vystřihl bekhendový blafák, který však gólman Škarek zmařil skvěle lapačkou a zachránil svůj tým od pohromy!
     
    21:37
    Nepochopitelný zákrok předvedl Adam Ginning (SWE), který po přerušení hry sestřelil krosčekem zezadu Jana Kerna a český útočník s bolestivou grimasou ležel na ledě. Snad bude v pořádku.
    20:35 Fabian ZETTERLUND - 2:0
     
    20:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je ledová sprcha pro české barvy hned na začátku prostřední části, Švédi odskakují do dvougólového trháku! FABIAN ZETTERLIUND předvedl úchvatnou individuální akci, když z levé strany doslova protančil až před brankoviště a zblízka nekompromisně zavěsil pod víko! Bez asistence.
     
    18:08
    Vyloučení v týmu Švédsko (Emil Bemström – 2 min., podražení).
     
    16:59
    Vyloučení v týmu Švédsko (David Gustafsson – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Česko (Ondřej Buchtela – 2 min., hrubost).
     
    16:05
    Vyloučení v týmu Česko (Martin Nečas – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu Česko (Radim Šalda – 2 min., podražení).
     
    14:05
    Tohle byla tutovka Čechů jako hrom! David Kvasnička vypálil od modré čáry, brankář Ahman vyrazil nepříjemnou ránu betony před sebe a Kryštof Hrabík mohl dorážet do odkryté brány, ale minul tyčku!
     
    13:28
    Vyloučení v týmu Švédsko (Marcus Sylvegard – 2 min., podražení).
     
    11:24
    Vyloučení v týmu Česko (Šalda, 2 min. – hrubost).
     
    05:20
    Vyloučení v týmu Česko (Jáchym Kondelík – 2 min.).
    03:40 Jacob PETERSON - 1:0
     
    03:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel pro české barvy, sudí po konzultaci s videorozhodčím branku uznává a Švédsko tak vede 1:0! Po Lucasi Elvenesovi se probil před bránou k puku JACOB PETERSON a dotlačil hrací předmět za brankovou čáru! Asistence: Lucas Elvenes, Filip Westerlund.
     
    03:40
    Brankář Škarek se teď vyznamenal, když předvedl několik úžasných zákroků! Lucas Elvenes dorážel z bezprostřední blízkosti a po nepřehledné strkanici propadl kotouč až do sítě, zkoumá se záznam hry! Sluší se ještě dodat, že brána byla vychýlena z předepsaného postavení.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Peterson (Elvenes, Westerlund), 21. Zetterlund, 48. Gustafsson (Ginning) – 38. Zadina (Kvasnička, Kondelík), 47. Kern (Safin)


    Švédsko: Ahman (Eriksson Ek) – Westerlund, Själin, Brännström (C), Walfridsson, Ginning, Liljegren (A), Boqvist – Hugg, Bemström, Lundeström – Gustafsson, Zetterlund (A), Olofsson – Peterson, Elvenes, Sylvegard – Bäck, Johansson, Miketinac – Fjellström.
    Česko: Škarek (Patera) – Kvasnička, D. Mikyska, Šalda, Jan Bednář (C), Buchtela, F. Král – Chytil, Nečas, Zadina – Hrabík, Hladoník, M. Kaut – Kern (A), Machala (A), Safin – Škvrně, J. Dvořák, Kondelík.

    Rozhodčí: Alex Dipietro (SUI), Artur Kulev (RUS) – Markus Hägeström (FIN), Lukáš Kacej (SVK)

    Diváci: 5126
    bahis siteleri