Bělorusko – Lotyšsko 2:0 (kon.) | Finsko – Česko 6:5 (po pr.) | Kanada – Švédsko 3:7 (kon.)
Rusko – Slovensko 3:2 (po pr.) | USA – Švýcarsko 4:2 (kon.)
po prodl.
Finsko
6:5 (4:1, 1:3, 0:1 - 1:0)
Česko
Čtvrtek 20.04.2017, 13:38 • Aréna Poprad, Poprad • Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    68:38
    Ano, Fin míří na trestnou a hrajeme až do konce tři na tři! Kristian Vesalainen podrazil za bránou protihráče a míří na trestnou. Znamená to také, že nejproduktivnější hráč Finska nepojede případné samostatné nájezdy!
     
    68:30
    Tak tohle je neskutečně kruté, Galvas, Nečas, Varaďa a všichni přítomní se rozčilují. Po zákroku Patery zůstal ležet kotouč v brankovišti, na něm spolu s Paterou také Machala. Rozhodčí necitlivě posílají Machalu na trestnou za zalehnutí kotouče. To je kruté, ale nikdo s tím nic nenadělá.
     
    57:36
    Ouu, to budou dvě minuty hrůzy pro fanoušky a hráče České republiky. Martin Nečas vyhodil kotouč přes mantinel a míří na trestnou lavici za zdržování hry.
     
    52:15
    Komplikace pro českou družinu. Jáchym Kondelík hákoval svého protihráče a odjíždí na trestnou lavici. Čechům se čas pomalu ale jistě krátí.
     
    42:17
    Vyloučení v týmu Finsko (Kristian Vesalainen – 2 min., držení protihráče).
     
    39:42
    Finové se hodně čertí. Hlavní rozhodčí po souboji před Paterou posílají Ikonena na trestnou lavici za krosček a skvělá šance pro Čechy!
     
    38:06
    Přesilová hra pro Českou republiku a skvělá šance se dostat do nejtěsnějšího kontaktu! Ostap Safin byl zastaven Aleksi Anttalainenem, který míří na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    26:18
    Čeští hokejisté si zahrají dvou minutovou přesilovku a budou se pokoušet o snížení. Na trestnou lavici míří Eero Teräväinen za držení hole.
     
    22:58
    No a je po přesilové hře Česka. Jan Kern se provinil nedovoleným bráněním, když srazil gólmana za brankou a míří na trestnou lavici. Cestou si ještě ulevil nepěknými výrazy směrem na rozhodčího, osobní desetiminutový trest nakonec po diskuzi s rozhodčím nedostal.
     
    21:48
    Vyloučení v týmu Finsko (Aleksi Anttalainen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:18
    Smolný chvilka pro Jana Kerna. Ten v pádu podrazil Aleksi Anttalainena, za což si na trestné lavici odpyká dvě minuty. Druhá přesilová hra pro Suomi!
     
    03:11
    Český tým špatně střídal, dostal se na led v šesti, za což je potrestán dvěma trestnými minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Filip Zadina.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 3. Heiskanen (Vaakanainen, Vesalainen), 15. Nyman (Vesalainen), 19. Vaakanainen (Ikonen, Heiskanen), 20. Talvitie (Heiskanen, Ylönen), 26. Talvitie (Virtanen, Ylönen), 70. Virtanen (Heiskanen, Ylönen) – 8. D. Mikyska (Hrabík, J. Dvořák), 28. Chytil (Safin, Zadina), 32. Škvrně (Kondelík, D. Mikyska), 39. Machala (Nečas, Kvasnička), 58. Zadina (Hladoník, Hrabík)


    Finsko: Lehtinen (Luukkonen) – Vaakanainen, Heiskanen, E. Teräväinen, Räsänen, Anttalainen, Utunen, Latvala, Isiguzo – Vesalainen, Nyman, Ikonen (A) – Virtanen, Talvitie (C), Ylönen – Kotkaniemi, Koskenkorva (A), Kupari – Aalto, Engberg, Maansaari.
    Česko: Škarek (20. Patera) – Kvasnička, D. Mikyska, F. Král, J. Galvas, Buchtela, Šalda, Jan Bednář – M. Kaut, Machala (A), Nečas (C) – Hladoník, Hrabík, Zadina – Kern (A), Chytil, Safin – Škvrně, Kondelík, J. Dvořák.

    Rozhodčí: Kulev (RUS), Nikolik (AUT) – Kupcus (LAT), Yletyinen (SWE).
    bahis siteleri