Bělorusko – Lotyšsko 2:0 (kon.) | Finsko – Česko 6:5 (po pr.) | Kanada – Švédsko 3:7 (kon.)
Rusko – Slovensko 3:2 (po pr.) | USA – Švýcarsko 4:2 (kon.)
po prodl.
Finsko
6:5 (4:1, 1:3, 0:1 - 1:0)
Česko
Čtvrtek 20.04.2017, 13:38 • Aréna Poprad, Poprad • Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    69:02 Santeri VIRTANEN - 6:5
     
    69:02
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To je kruté, moc kruté. Na ledě jsou rozmlácené hokejky českých mladíků, jejich jízda turnajem je u konce. Únik Heiskanena zastavil Patera betonem, vyražený kotouč si ale našel jako první SANTERI VIRTANEN a poslal ho do prázdné brány. Asistence: Miro Heiskanen, Jesse Ylönen.
    57:23 Filip ZADINA - 5:5
     
    57:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tam, neskutečné! Češi vyrovnávají stav utkání! Pasivní hra se Finsku nevyplatila, puk zavezl do útočného pásma Hladoník, přes celé brankoviště našel FILIPA ZADINU, který nasměřoval kotouč do prázdné brány. Asistence: Jan Hladoník, Kryštof Hrabík.
    38:35 Ondřej MACHALA - 5:4
     
    38:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, tohle je velká paráda, Češi jsou v kontaktu a Fini jsou na ručník! Puk se přes celé pásmo dostal na čepel ONDŘEJE MACHALY, který tvrdou ránou po ledě zaskočil Luukkonena. Češi jsou v obrovském laufu, na tohle se krásně kouká. Asistence: Martin Nečas, David Kvasnička.
    32:00 Martin ŠKVRNĚ - 5:3
     
    32:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góóól a Češi jsou zpátky ve hře! Nádhernou individuální akci předvedl MAREK ŠKVRNĚ, když se kotouče ujal ve středním pásmu, přes obránce se po mantinelu natlačil před bránu, kde si roztáhl Luukkonena a bekhendem poslal kotouč za brankovou čáru! Asistence: Jáchym Kondelík Mikyska.
    27:02 Filip CHYTIL - 5:2
     
    27:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fanoušci se radují, Češi snižují na rozdíl tří branek. Ostap Safin zakončoval do prázdné brány, Ukko-Pekka Luukkonen neskutečným zákrokem holí vyrazil puk zpět do hry, kde se ho ale zmocnil FILIP CHYTIL a chladnokrevným zakončením ho poslal do sítě! Asistence: Ostap Safin, Filip Zadina.
    25:24 Aarne TALVITIE - 5:1
     
    25:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Obhájci zlata dominují a Češi si koledují o výprask. Puk se po zakončení Virtanena dostal na brankoviště, kde se ho ujal AARNE TALVITIE, rychle zamíchal a krásnou ránou pod horní tyč nedal Paterovi nejmenší šanci. Asistence: Santeri Virtanen, Eero Teräväinen, Jesse Ylönen.
    19:14 Aarne TALVITIE - 4:1
     
    19:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Třetina hrůzy pro Českou republiku, jinak se to nazvat ani nedá. Po nahození od modré se puk od českého obránce dostal na hůl AARNEA TALVITIEHO, který nádhernou střelou pod horní tyč vyhnal Škarka z brány, na jehož místo nastoupí Jiří Patera. Asistence: Miro Heiskanen, Jesse Ylönen.
    18:26 Urho VAAKANAINEN - 3:1
     
    18:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny. Uvidíme, co tohle s českou družinou udělá. Po ráně Ikonena z levého kruhu se puk odrazil do pravého na hůl URHO VAAKANAINENA, který z první poslal kotouč za záda přesouvajícího se Škarka. Asistence: Joni Ikonen, Miro Heiskanen.
    14:09 Linus NYMAN - 2:1
     
    14:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    V momentě, kdy Češi začínali Suomi přehrávat, přichází další tvrdý direkt. Kotouč se po nahození LINUSE NYMANA ze strany zastavil někde na těle ležícího Škarka, odkud se nějakým způsobem dostal za brankovou čáru. Velmi šťastná branka pro Finsko, ale počítá se. Asistence: Kristian Vesalainen.
    07:11 Dalimil MIKYSKA - 1:1
     
    07:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní zakončení a Češi vyrovnávají stav utkání! Kotouč se zpoza brány dostal na hůl DALIMILA MIKYSKY, který se zjevil úplně sám před Luukkonenem. Celou situaci zakončil krásnou ránou do levého růžku brány a je vyrovnáno! Asistence: Kryštof Hrabík, Jaroslav Dvořák.
    02:19 Miro HEISKANEN - 1:0
     
    02:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je velmi studená sprcha pro českou družinu, Finsko je do rychlého vedení! Po vyhraném vhazování poslal Urho Vaakanainen kotouč po modré na MIRO HEISKANENA, který od modré propálil Jakuba Škarka. Asistence: Urho Vaakanainen, Kristian Vesalainen.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 3. Heiskanen (Vaakanainen, Vesalainen), 15. Nyman (Vesalainen), 19. Vaakanainen (Ikonen, Heiskanen), 20. Talvitie (Heiskanen, Ylönen), 26. Talvitie (Virtanen, Ylönen), 70. Virtanen (Heiskanen, Ylönen) – 8. D. Mikyska (Hrabík, J. Dvořák), 28. Chytil (Safin, Zadina), 32. Škvrně (Kondelík, D. Mikyska), 39. Machala (Nečas, Kvasnička), 58. Zadina (Hladoník, Hrabík)


    Finsko: Lehtinen (Luukkonen) – Vaakanainen, Heiskanen, E. Teräväinen, Räsänen, Anttalainen, Utunen, Latvala, Isiguzo – Vesalainen, Nyman, Ikonen (A) – Virtanen, Talvitie (C), Ylönen – Kotkaniemi, Koskenkorva (A), Kupari – Aalto, Engberg, Maansaari.
    Česko: Škarek (20. Patera) – Kvasnička, D. Mikyska, F. Král, J. Galvas, Buchtela, Šalda, Jan Bednář – M. Kaut, Machala (A), Nečas (C) – Hladoník, Hrabík, Zadina – Kern (A), Chytil, Safin – Škvrně, Kondelík, J. Dvořák.

    Rozhodčí: Kulev (RUS), Nikolik (AUT) – Kupcus (LAT), Yletyinen (SWE).
    bahis siteleri