Lotyšsko – Dánsko 3:0 (kon.) | Švýcarsko – Slovinsko 5:4 (1:0 po s.n.) | Slovensko – Itálie 3:2 (po pr.)
Bělorusko – Česko 1:6 (kon.) | Německo – Švédsko 2:7 (kon.) | Norsko – Francie 3:2 (kon.)
konec
Německo
2:7 (1:1, 1:3, 0:3)
Švédsko
Sobota 06.05.2017, 20:15 • LANXESS arena, Kolín nad Rýnem • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    V brance místo puku skončil Joakim Nordström, fauloval ho Moritz Müller (Německo) a inkasuje dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    51:59
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Thomas Greiss, přichází Danny Aus den Birken.
    51:59 William NYLANDER - 2:7

     
    51:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Devastace německé obrany pokračuje, WILLIAM NYLANDER a jeho druhá branka! Vyjel si zleva před Greisse a nalezl mezeru mezi jeho nohama. Asistence: Gabriel Landeskog.
    50:40 William NYLANDER - 2:6

     
    50:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Odevzdaní Němci inkasují další branku, WILLIAM NYLANDER vyšvihl z levé strany milimetrovou ránu, proti níž neměl Greiss žádnou šanci. Nylander si připisuje první branku ve svém druhém startu na mistrovství světa, zároveň jde o první branku za reprezentaci Švédska.
    49:42 Gabriel LANDESKOG - 2:5

     
    49:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se dočkávají diváci další branky. Victor Rask hraje úžasný zápas, tentokrát na pravé straně naznačil přihrávku, vybruslil si do mezikruží a jeho střelu dokázal Greiss vyrazil pouze ke GABRIELU LANDESKOGOVI. Ten již neměl s dorážkou potíže. Asistence: Victor Rask, Carl Söderberg.
     
    44:45
    Vyloučení v týmu Německo (Frederik Tiffels – 2 min., sekání).
    39:58 Jonas BRODIN - 2:4

     
    39:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Tre Kronor! Rychlý brejk byl vyřešen ideálně a rána JONASE BRODINA z první a pravé strany zapadla za přesouvajícího se Greisse. Hosté tak půjdou do závěrečné periody s dvougólovým vedením. Asistence: Nylander, Joel Eriksson Ek.
     
    36:34
    Vyloučení v týmu Švédsko (Jonas Brodin – 2 min., držení protihráče).
    35:14 Linus OMARK - 2:3

     
    35:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na druhé straně se skóre mění, Švédsko vede 3:2. Marcus Krüger odvedl výbornou práci v útočném pásmu, když obelhal obránce a prodral se před Greisse. První střelou neuspěl a tak se rozhodl nahrát LINUSU OMARKOVI. Tomu stačilo trefit poloodkrytou branku. Asistence: Marcus Krüger.
     
    30:35
    Patrick Reimer mířil do odkryté části branky a už to vypadalo, že by Fasth nemusel kotouč zachytit, jenže do trajektorie postavil jeden z bránících hráčů brusli!
     
    27:35
    Vyloučení v týmu Německo (Frederik Tiffels – 2 min., hákování).
    25:26 Philip GOGULLA - 2:2

     
    25:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Toto s hokejem často spojované heslo se znovu ukázalo býti pravdivé. Švédští hráči se nestihli dostatečně rychle vrátit po brejku a PHILIP GOGULLA vyrovnává na 2:2. K devětadvacetiletému hráči se kotouč odrazil po zákroku Fastha, který vytěsnil Plachtovu ránu z pravé strany přesně na jeho hůl. Asistence: Matthias Plachta, Felix Schütz.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu Švédsko (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:47
    Vyloučení v týmu Švédsko (Carl Klingberg – 2 min., sekání).
    20:23 Victor RASK - 1:2

     
    20:23
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Victor Hedman naservíroval křižným pasem kotouč na hokejku VICTORA RASKA, který propálil Greisse. Švédští fanoušci se však ani příliš neradují, jelikož na ledě zůstal po zákeřném zásahu jednoho z německých obránců ležet Elias Lindholm. Do kabiny odešel pouze za pomoci spoluhráčů, gól je uznán a vylučovat se nebude. Asistence: Victor Hedman, Anton Strålman.
     
    20:07
    Vyloučení v týmu Německo (Moritz Müller – 2 min., sekání).
    16:14 Patrick HAGER - 1:1

     
    16:14
    Německo právě vstřelilo branku!
    K vidění je opravdu nádherný hokej, který přináší druhou branku! PATRIK HAGER ranou zpoza beka přesně zacílil ke vzdálenější tyči. V ochozech propuká obrovská radost, je vyrovnáno. Asistence: Dennis Seidenberg, Yasin Ehliz.
     
    14:38
    Frederik Tiffels mohl poprvé rozradostnět plnou halu, když dvakrát pálil po rychlém brejku. První střelu vyrazil Greiss, druhá trefila boční síť.
     
    13:48
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Švédsko (Joel Lundqvist – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Německo (Patrick Hager – 2 min., hrubost).
     
    13:48
    Nejprve Ekman-Larsson, poté Joel Lundqvist. Oba hráči nebezpečně stříleli, první jmenovaný trefil jednoho z bránících hokejistů, druhého vychytal lapačkou prozatím výborný Greiss.
     
    07:22
    Vyloučení v týmu Švédsko (John Klingberg – 2 min., podražení).
    06:56 Oliver EKMAN-LARSSON - 0:1

     
    06:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Stadionem zní hit od skupiny Abba. Švédové se ujímají vedení, jejich tlak nakonec vedl k první brance duelu, z levého kruhu se svižnou ranou prosadil OLIVER EKMAN-LARSSON. Asistence: Gabriel Landeskog.

    RR

    Branky a nahrávky: 17. Hager (D. Seidenberg, Ehliz), 26. Gogulla (Plachta, Schütz) – 7. Ekman-Larsson (Landeskog), 21. V. Rask (Hedman, Strålman), 36. Omark (Krüger), 40. Brodin (W. Nylander, Eriksson Ek), 50. Landeskog (V. Rask, Söderberg), 51. W. Nylander (W. Karlsson), 52. W. Nylander (Landeskog)


    Německo: Greiss (52. Aus den Birken) – Krueger, Abeltshauser, D. Seidenberg (C), Müller (A), Reul, Hördler – Reimer, Ehliz, Tiffels – Rieder, Macek, Kahun – Hager, Schütz, Gogulla – Kink (A), Plachta, Y. Seidenberg – Fauser.
    Švédsko: Fasth (Läck) – Strålman, Hedman (A), Ekman-Larsson, Brodin, J. Klingberg, Edler – E. Lindholm, V. Rask, Landeskog (A) – Krüger, Söderberg, Omark – Eriksson Ek, W. Nylander, W. Karlsson – J. Lundqvist (C), Nordström, C. Klingberg.

    Rozhodčí: Gofman (RUS), Odins (LOT) – Dedioulia (BLR), Oliver (USA)

    Diváci: 18 673
    bahis siteleri