Německo – Rusko 3:6 (kon.) | Bělorusko – Kanada 0:6 (kon.) | USA – Švédsko 4:3 (kon.)
Finsko – Česko 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Německo
3:6 (0:3, 0:2, 3:1)
Rusko
Pondělí 08.05.2017, 16:15 • LANXESS arena, Kolín nad Rýnem (kapacita: 18 734 míst) • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:02
    Sergej Plotnikov (RUS) se u hrazení v útočném pásmu provinil faulem a odsedí si dvě minuty za krosček. Němci budou hrát necelou půlminutu v pěti proti třem.
     
    46:29
    Po komerční přestávce si Němci zahrají přesilovou hru. Vadim Šipačov (RUS) odjel na trestnou lavici na dvě minuty za sekání.
     
    38:11
    Andrej Mironov (RUS) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Také druhou třetinu tak Němci uzavřou v přesilovce.
     
    30:16
    Německým příznivcům se ale vůbec nelíbí, že se vylučuje jen na jejich straně. Yasin Ehliz (GER) byl potrestán dvěma minutami za hrubost.
     
    19:16
    Arťom Zub (RUS) fauloval německého útočníka při zakončení a je vyloučen na dvě minuty za hákování. Němci si zahrají přesilovku.
     
    13:27
    Patrick Hager (GER) byl vyloučen na pět minut plus do konce utkání za podkopnutí. Trest odpyká Brooks Macek. Sergej Plotnikov (RUS) byl potrestán dvěma minutami za hrubost. Hraje se ve čtyřech.
     
    08:54
    Artěmij Panarin (RUS) to v útočném pásmu přehnal s aktivitou u mantinelu a provinil se nedovoleným zákrokem proti Abeltshauserovi. Dvě minuty za hákování.
     
    04:42
    Mozjakin skvěle přenechal puk pro Plotnikova, jenž vysunul Tkačjova. Patrick Reimer (GER) si proti němu pomohl faulem a je vyloučen na dvě minuty za hákování.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 46. Macek (Müller, D. Seidenberg), 49. Gogulla (Ehrhoff, Kahun), 60. Tiffels (Kink, D. Seidenberg) – 2. Šipačov (Dadonov, Panarin), 18. Šipačov (N. Gusev, Panarin), 19. S. Plotnikov (Provorov, Antipin), 32. N. Gusev (Panarin, A. Bělov), 36. Kučerov, 52. Kučerov (Panarin)


    Německo: Greiss (Aus den Birken) – D. Seidenberg (A), Müller, Ehrhoff (C), Abeltshauser, Reul, Hördler, Krueger – Rieder, Macek, Kahun – Reimer, Ehliz, Tiffels – Hager, Schütz, Gogulla – Plachta, Y. Seidenberg, Fauser – Kink (A). Trenér: Marco Sturm.
    Rusko: Vasilevskij (I. Sorokin) – Gavrikov, Kiselevič, Antipin, A. Bělov (A), Provorov, Mironov, Zub – Tělegin, Andronov, Barabanov – Dadonov, Panarin, Šipačov (A) – Kučerov, Naměstnikov, N. Gusev – Mozjakin (C), S. Plotnikov, Tkačjov. Trenér: Oleg Znarok.

    Rozhodčí: Oliver Gouin (CAN), Anssi Salonen (FIN) – Libor Suchánek (CZE), Nathan Vanoosten (CAN)

    Diváci: 18 734 (vyprodáno)
    bahis siteleri