Finsko – Lichtenštejnsko 1:1 (kon.) | Irák – Jižní Korea 0:0 (kon.) | Itálie – Uruguay 3:0 (kon.)
Španělsko – Kolumbie 2:2 (kon.)
konec
Irák
0:0 (0:0)
Jižní Korea
Středa 07.06.2017, 19:00Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! V dnešním souboji Iráku s Jižní Koreou branka nepadla! Korejci byli po celou dobu utkání aktivnějším celkem, ale branku se jim vsítit nepodařilo. Na šance jsme čekali až do druhého poločasu. Son ale spálil dvě dobré šance a Hanova rána z hranice pokutového území zamířila mimo tři tyče. Irák nebyl směrem dopředu vůbec nebezpečný. Dnešní duel proto končí bezbrankovou remízou. (20:54:28)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Irák se vydal do ojedinělého útoku. Salim si zpracoval přihrávku do běhu, jenže pozorný obránce Ki jej pohotově připravil o balón.
     
    89
    Korejci se i v závěru utkání tlačí do útoku, nicméně obrana Iráku dnes odehrála opravdu skvělý zápas a v nastoleném trendu pokračuje i v závěru střetnutí.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Bahjat (Irák).
     
    87
    Obránce Hong se snažil udržet míč na hrací ploše, ale ve skluzu si přivodil nějaké zranění a nyní zůstává ležet na trávníku.
     
    86
    Ji si v pokutovém území brousil zuby na nádherný centr z levé strany, ale pozorný obránce Attwan před ním na poslední chvíli balón přizvedl.
     
    85
    Son si zpracoval přihrávku na levou stranu, udělal s míčem dva kroky a vypálil. Brankář Al Jaberi jeho dělovku zkrotil na brankové čáře!
     
    84
    Sulaka se po levé straně prohnal do pokutového území a poslal prudký centr před branku. Pozorný obránce však odkopl míč ven ze šestnáctky.
     
    83
    Al Jaberi se znovu zapojil do rozehrávky iráckého výběru. Tentokrát vyslal dlouhou přihrávku na Resana, který si ale neporadil se zpracováním.
     
    82
    Brankář Al Jaberi dlouho otálel s odkopem od branky a rozhodčí jej musel popohnat. Domácí brankář nakonec rozehrál na pravou stranu.
     
    81
    Hong uspěl v hlavičkovém souboji s domácím útočníkem a z hranice pokutového území odhlavičkoval balón do bezpečí.
     
    80
    Irák se na malou chvíli vymanil z tlaku svého soupeře a usadil se na korejské polovině. Fotbalisté v bílém dresu kombinují dobrých čtyřicet metrů od branky.
     
    79
    Han se na polovině hřiště probil kolem Tariqa, jenže poté si míč ukopl daleko od nohy a jeho spoluhráč Son se provinil proti pravidlům.
     
    78
    Park si naběhl na pravou stranu na krásnou přihrávku, ale korejskou akci zastavuje ofsajd. Duel se pomalu chýlí ke konci a stále čekáme na velkou šanci.
     
    77
    Korea zahrávala další rohový kop. Prudký centr tentokrát přiletěl na zadní tyč, kde se k němu ale nedostal nikdo v červeném dresu.
     
    76
    Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde se rybičkou pokoušel o zakončení Ki. Korejský stoper se k míči neprobil přes Ibrahima.
     
    75
    Lee si zpracoval přihrávku do pokutového území, ale ihned se u něj objevili dva obránce Iráku a stoper Attwan odkopl balón na rohový kop.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   88. Bahjat (IRK)


    Irák: Al Jaberi – Ibrahim, Attwan, Bahjat – Yasin, Tariq, Resan, Abdul-Zahra – Saad Abdul, Sulaka, Salim
    Jižní Korea: Kim – Hong, Ki, Jang – Chang, Nam, Han, Park – Lee, Ji, Son
    bahis siteleri