Finsko – Lichtenštejnsko 1:1 (kon.) | Irák – Jižní Korea 0:0 (kon.) | Itálie – Uruguay 3:0 (kon.)
Španělsko – Kolumbie 2:2 (kon.)
konec
Španělsko
2:2 (1:1)
Kolumbie A
Středa 07.06.2017, 21:30 • Estadio Nueva Condomina, Murcía • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:30:00)
     
    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:16.
     
    Je dobojováno! Španělsko nakonec v ofenzivně laděném utkání remizovalo s Kolumbií 2:2! Španělé se přitom ve 23. minutě ujali zásluhou Davida Silvy do vedení. Poté ale Španělsko trošku polevilo a Edwin Cardona pět minut před přestávkou potrestal zaváhání španělských stoperů. Po přestávce pokračovala Kolumbie v aktivní hře aRadamel Falcao ji po rohovém kopu poslal do vedení! Od té doby už byli na hřišti pouze Španělé, ale ti dlouho nemohli najít recept na pozornou obranu. Až v 88. minutě se krásnou hlavičkou prosadil Morata, který napsal gólovou tečku za dnešním duelem.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Illaramendi takticky zastavil rodící se akci soupeře a za zmaření šance vidí žlutou kartu.
     
    90+3
    Exekuce přímého kopu se ujal Vitolo. Španělský šikula vymyslel zajímavý centr na malé vápno, ale před Deulofeuem odhlavičkoval míč Zapata.
     
    90+2
    Španělé se nadále ženou do útoku. Nacho přenesl hru na Vitolu, který vrátil Moratovi. Autor vyrovnávací branky byl faulován a Španělsko bude zahrávat přímý kop.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Na stadionu je hned mnohem lepší atmosféra! Domácí fanoušci jsou ve varu a hlasitým skandováním ženou Španěly za vstřelením vítězné branky.
     
    89
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Cuadrado, přichází Izquierdo.
    88. Álvaro MORATA - 2:2
     
    88
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Španělé se nakonec dočkali! Koke si naběhl na přihrávku na levou stranu a poslal parádní centr do vápna. Na míč si naskočil ÁLVARO MORATA, jehož hlavička zapadla k zadní tyči!
     
    87
    Španělé nadále kombinují s míčem na polovině Kolumbie, ale pozorná defenzíva hostujícího celku drží míč dobrých třicet metrů od branky.
     
    86
    Muriel vlétl do pokutového území, zpracoval si přihrávku z levé strany a obránce Nacho mu na poslední chvíli ukopl balón na rohový kop.
     
    85
    Vitolo operoval s balónem na levé straně a rozhodl se najít Asensia. Druhý jmenovaný v jednom ze soubojů schytal ránu do kotníku, ale pokračuje ve hře.
     
    84
    Carlos Sanchez přenesl hru z pravé strany na levé křídlo, ale Kolumbie rychle přišla o balón. Španělé se snaží útočit, ale jejich snaha je zatím marná.
     
    83
    Asensio vybídl pěknou přihrávkou Deulofea, který se z pravé strany tlačil do pokutového území, ale pozorní stopeři Kolumbie jej vytlačili do zámezí.
     
    82
    Cuadrado přenechal míč Murielovi, který chtěl svému spoluhráči vylepšit pozici, ale jeho pobídka byla příliš prudká a propadla do zámezí.
     
    81
    Ospina si zpracoval malou domů, podržel míč a před napadajícím Moratou vyslal dlouhou přihrávku. Jeho odkop propadl až k Reinovi.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 23. Silva, 88. Morata – 40. Cardona, 56. Falcao

    Karty:   32. Alba (ESP), 37. Silva (ESP), 90+4. Illaramendi (ESP) – 32. Cuadrado (CLM), 45. D. Sanchez (CLM), 71. Armero (CLM)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:16.
    Španělsko: Reina – Azpilicueta, Nacho, Piqué (57. Deulofeu), Alba (46. Saúl) – Iniesta (46. Asensio), Illaramendi, Koke – Silva (46. Monreal), Aspas (57. Morata), Pedro (78. Vitolo)
    Náhradníci: Alcantara, de Gea, Kepa, Costa, Deulofeu, Busquets, Monreal, Saúl, Asensio, Morata, Vitolo

    Kolumbie A: Ospina – Arias, Zapata, D. Sanchez (46. Murillo), Armero – C. Sanchez, Aquilar (67. Torres) – Cardona (67. Moreno), Rodriguez (80. Muriel), Cuadrado (89. Izquierdo) – Falcao (78. Bacca)
    Náhradníci: Bacca, Barrios, Borja, Fabra, Gutierrez, Izqueirdo, Medina, Mina, Moreno, Muriel, Murillo, Torres, Vargas
    bahis siteleri