Mohelnice – Olomouc B 3:4 (kon.) | Třebíč – Vyškov 2:1 (kon.)
konec
FK Mohelnice
3:4 (2:1)
SK Sigma Olomouc B
Středa 07.06.2017, 17:00 • Mohelnice, tráva. • Moravskoslezská fotbalová liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi pro dnešní den z Městského stadionu v Mohelnici loučím, díky za pozornost a přeji příjemný zbytek středečního odpoledne. Někdy příště, například u Moravskoslezské ligy, na počtenou. (18:56:00)
     
    A máme tu konec utkání a zároveň konec sezóny pro mužstva FK Mohelnice a SK Sigmy Olomouc B! V závěrečném utkání dokázali 3 body vybojovat hosté z Olomouce, kterým stačila dobrá fáze na počátku druhého dějství, kde se třemi brankami dostali do vedení.

    V 16 minutě dostal hosty do vedení Pavel Zifčák, v 33. minutě ale dokázal vyrovnat Lukáš Hapal, který pak své dílo prvního poločasu dokonal ve 43. minutě, kdy dostal domácí celek do vedení.

    Na počátku druhého poločasu byli rozhodně aktivnější hráči z Olomouce, kteří si v krátkém úseku vypracovali velkou dávku vyložených šancí a hned 3 z nich dokázali využít! Ve 46. minutě se prosadil Patrik Voleský, tentýž hráč dostal svůj celek do vedení již v 51. minutě. O sedm minut později se hosté dostali dokonce do dvoubrankového vedení a to díky brance Romana Baly. Odpověď domácích ale přišla po chvíli. v 61. minutě snížil stav utkání na 3:4 Jan Fišara. Na tyto branky žádný z hráčů na hřišti navázat nedokázal, domácí tým z Mohelnice tak z dnešního utkání nevytěžil ani bod.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Zifčák, přichází Kiška.
     
    90
    Martin Bzirský se snažil z přímého kopu o přímé ohrožení Skývovy branky, jeho střela ale mířila mimo tří tyčí.
     
    89
    Domácí se vší silou snaží dostat do vápna hostů, pomoct jim k tomu může standartní situace po faulu na Martina Vokouna. Následovat bude přímý kop z nějakých 25 metrů od branky Olomouce.
     
    88
    Z dalším centrem ze standartní situace si domácí obrana nedělala velké starosti, následně míč poslal do bezpečí, konkrétně na polovinu hřiště, kde rozjíždí další kombinaci.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Heidenreich (FK Mohelnice).
     
    87
    Emmanuel Antwi se pokusil o přímé ohrožení branky ze standartní situace, jeho střela ale skončila pouze na zdi, kterou si skvěle postavil Jakub Hora.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Fišara (FK Mohelnice).
     
    86
    Obrana hostujícího celku se uzavřela na svoji polovinu, kde brání svůj hubený náskok jedné branky.
     
    85
    Hostující hráč se dopustil útočného faulu na Heidenreicha, u míče tak pokračují hráči Mohelnice, kteří by potřeboval vstřelit vyrovnávací branku.
     
    84
    Do první větší šance se dostal střídající hráč Emmanuel Antwi, který si nejdříve svými rychlými nohami udělal prostor a nakonec dokázal i vystřelit. Jeho pokus ale postrádal vše potřebné ke vstřelení branky.
     
    84
    U rohového praporku na polovině hostů byl faulován Jan Kotouč, hráči Olomouce tak mohou pokračovat v držení míče.
     
    83
    Jan Ambrozek se pokusil o průnik domácí obranou, úspěšně prošel tři hráče Mohelnice, poté byl ale dle sudího Jahody čistě obrán o míč.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Zifčák (SK Sigma Olomouc B).
     
    82
    Na hranici vápna domácího celku byl nedovoleně bráněn jeden z domácích hráčů, ti se tak mohou pokusit o další ohrožení Skývovy branky.
     
    81
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Vychodil, přichází Schmidt.

    Daniel Bertók

    Branky: 33. Hapal, 43. Hapal, 61. Fišara – 15. Zifčák, 46. Voleský, 51. Voleský, 58. Bala

    Karty:   31. Markovič (MOH), 87. Fišara (MOH), 88. Heidenreich (MOH) – 83. Zifčák (OLB)


    FK Mohelnice: Hora – Fiala, Markovič, Heidenreich, Vokoun – Pinkava (K) (75. Knýř), Bzirský, Fišara, Bača, Svoboda (58. Muzikant) – Hapal.
    Náhradníci: Václav, Srdýnko, Muzikant, Olejník, Knýř.

    SK Sigma Olomouc B: Skýva – Surzyn, Kotouč (K), Juráš, Seibert – Ambrozek, Vychodil (81. Schmidt), Bala, Richter (75. Antwi), Zifčák (90. Kiška) – Voleský.
    Náhradníci: Schmidt, Antwi, Kiška, Machalický.

    Rozhodčí: Jahoda Jaroslav – Nováček, Fabeš – Gallo.

    Diváci: 310
    bahis siteleri