Řecko – Haiti 3:1 (kon.) | Portugalsko – Francie 5:2 (kon.)
konec
Řecko
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Haiti
Středa 07.06.2017, 14:00 • Tipsport Arena, Pardubice (kapacita: 10 300 míst) • Mistrovství světa mužů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    43:46
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Haiti (Olivier Gibsson Aimé – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Řecko (Petar Karvouniaris – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    43:01 BARBAS - 3:1
     
    43:01
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Všechny naděje na postup Haiti jsou zřejmě pryč! MICHAEL BARBAS se obtočil kolem branky a střelou k tyči nachytal brankáře Régiste-Augustina v nejnevhodnější okamžik, neboť mu míček prošel těsně vedle lapačky. Asistence: Chris Vagenas, Michael Pinios.
     
    40:11
    Haiti půjde na malou chvíli do tří, Odnell Achille (HAI) totiž obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    38:37
    Paul-Arthur Plaisir (HAI) však svému týmu v této chvíli moc nepomáhá, neboť jeho zákrok v rohu, kdy trefil soupeře hokejkou do obličeje, haitskou přesilovku velice brzy přerušuje.
     
    38:21
    Chris Vagenas (GRE) právě v tuto chvíli míří na trestnou lavici, jeho hákování tak nabízí Haiti velkou šanci na vyrovnání.
     
    37:33
    Řekové mohly celý zápas rozhodnout! Barbas už už posílal míček směrem na Vagenase, jenomže v poslední chvíli mu do trajektorie přihrávky vložil čepel Décosse. Haiti tak ještě stále žije!
     
    26:03
    Řekové sice dopravili míček do sítě, ale až v okamžiku, kdy byla branka posunuta mimo požadované regule. Jejich radost tak po chvíli končí zklamáním.
     
    24:56
    A další přesilovka Řeků! Na trestnou lavici totiž zamíří Rubens Morne za sekání.
     
    22:30
    Argiris se objevil před haitskou brankou a dokázal i vystřelit, jenomže na svého protivníka v bráně nevyzrál, neboť se trefil jen do jeho betonů. Haiti je opravdu pod obrovským náporem.
     
    21:36
    Haiti čekají ještě krušnější okamžiky, rozhodčí totiž vyučuje Mika Filse-Aimého za sekání, čímž Reky čeká dvojnásobná přesilovka.
     
    20:37
    Řecká výhoda signalizovaná po haitském faulu končí postavením útočícího hrče v brankovišti. Paul-Arthur Plaisir si tak půjde sednout za svůj předchozí zákrok, který byl vyhodnocen jako hákování.
     
    19:33
    Karvouniaris byl znovu v ráži! Jeho střela z modré však letěla pár milimetrů nad břevnem. Régiste-Augustin se jen bezmocně ohlédl, tuto dělovku by zřejmě nechytil.
     
    17:04
    Argiris spolu s Barbasem asi pořádně vystrašili haitskou defenzívu, neboť dvě dělovky od modré měly určitě gólové parametry. Pozorný Régiste-Augustin ale oba pokusy vyrazil mimo tři tyče.
    PINIOS - 2:1
     
    14:20
    Řecko právě vstřelilo branku!
    A rozhodčí branku opravdu uznávají! MICHAEL PINIOS poslal fantastickou ránu prakticky přes tři čtvrtiny hřiště, která podle zpětně kontrolovaného záběru opravdu zapadla do sítě! Řekové se tak dostávají ještě před první přestávkou do vedení, Haiťané budou mít ještě velice těžkou situaci, aby dokázali na svého soupeře reagovat. Bez asistence.
     
    14:20
    Je tomu tak! V Pardubicích se poprvé využije videorozhodčí!
     
    14:20
    Míček zřejmě skončil v brance, ale hra pokračuje. Rozhodčí však signalizuje, že se bude tato situace kontrolovat na videu!
    ARGIRIS - 1:1
     
    14:02
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Řekové ale okamžitě kontrují! Po kombinaci na modré čáře vzal veškerou iniciativu na svá bedra MARIO ARGIRIS a ukázkovou pumelicí sen trefil přímo do levé šibenice. Lincy Régiste-Augustin neměl moc šancí na úspěšný zákrok. Asistence: Michael Pinios, Peter Karvouniaris.
    PAUL - 0:1
     
    13:24
    Haiti právě vstřelilo branku!
    Haiti se dostává v přesilovce pěti proti tří do vedení! Střelu Décosseho ještě Bitsakis sice vyrazil, avšak na dorážku ALEXE PAULA už neměl šanci dosáhnout. Asistence. Fabrice Décosse.
     
    13:21
    Řeky čekají velmi těžké chvíle, neboť půjdou do tří. Na trestnou lavici zamířil Nicholas Pitsikoulis za krosček.
     
    12:56
    Haiti čeká první přesilovka, Michael Barbas (GRE) dostává dvouminutový trest za jemný zákrok v obranné třetině. Sudí faul vyhodnotili jako sekání.
     
    11:57
    Lincy Régiste-Augustin jednoznačně zachránil svůj tým od inkasování! Po fantastickém zákroku se mu podařilo míček dostat z brankové čáry mimo dosah haitských hokejek a ještě přerušit hru. Karibskou zemi však ještě čeká vhazování v útočné třetině.
     
    08:28
    Charles Alex Plasir mohl být hrdinou okamžiku! Po skákavém pásu do prostoru před brankou mu totiž zbývalo jen nastavit čepel, aby míček dopravil do poloodkryté branky Řeků. Bitskakis si díky jeho nepřesnosti může pořádně oddechnout!
     
    05:33
    A další šance! Alvo se zčistajasna zjevil před haitskou brankou, ale na strážce brankoviště nevyzrál. Řekové jsou v těchto chvílích ve velkém presu!
     
    00:39
    Véricain trefil ze středního pásma spojnici! Haiti nebylo daleko od první branky zápasu!

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 15. Argiris (Pinios, Karvouniaris), 15. Pinios, 44. Barbas (Vagenas, Pinios) – 14. Paul (Décosse)


    Řecko: Bitsakis (Vrettis) – Adamou, Goulakos, Hinios, Pinios, Rompotinos, Tzaferis – Barbas J., Alvo, Argiris, Arkalis E., Arkalis P., Barbas M., Barbas R., Kakivelos, Karvourniaris, Klitrinos, Kuzmarski, Pitsikoulis, Romano, Vagenas
    Haiti: Régiste-Augustin L. (Province) – Achille, Aimé, Décosse, Fils-Aimé, Gabriel, Kender Channon, Nadeau – Benel, Dorneval, Cherubin, Chéry, Jean-Denis, Lamy, Meroné, Morne, Paul, Plaisir C.A., Plaisir P-A., Raphael, Vérician

    Rozhodčí: Petr Škrobák, Michal Škrobák (oba CZE)
    bahis siteleri