Převýšov – Benešov 1:0 (kon.)
konec
SK Převýšov
1:0 (0:0)
FK Benešov
Neděle 11.06.2017, 10:15 • Převýšov • Česká fotbalová liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Zdravím všechny fanynky a fanoušky České fotbalové Ligy. V tomto zápase proti sobě nastoupí SK Převýšov a SK Benešov.
     
    Hostující Benešov odehrál v lize 32 zápasů s bilancí 8-4-1-19 a vybojoval 33 bodů. Týmu patří šestnácté místo z osmnácti a nad sestupujícím Táborskem B má náskok 10 bodů a nad Hořovickem 20 bodů. Poslední dva zápasy Benešov jednak vyhrál, ale také v nich vstřelil celkem deset branek.
     
    Domácí Převýšov má po dvaatřiceti odehraných zápasech bilanci 15-3-7-7 a 58 bodů. Týmu patří sedmá pozice. Z posledních pěti zápasů vyhrál dva a prohrál tři. Poslední dva zápasy ale Převýšov prohrál.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Převýšov: Vízek – Veselka, Jarkovský (C), Černý, Špidlen, Novák, Zezulka, Kraják, Korba, Vyšehrad
    Náhradníci: Petr – Karal, Krejčík, Kosař, Věchet, Labík

    SK Benešov: Repáň – Cvrček, Filip, Laštovka, Farkaš, Turek (C), Kučaba, Skopec, Balata, Kulhavý, Zákostelský
    Náhradníci: Jakoubek – Khodulia, Ajjei, Večera, Ibe, Bohata

    Rozhodčí: Šedivka – Dujsík, Lavrenčíková.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Do hry se po nepřesné akci hostujícího celku zapojuje také domácí brankář, který rozehrává na obránce.
     
    1
    Převýšov se dostal do první zajímavější střelecké pozice, ale domácí hráč nedokázal přesněji zakončit.
     
    2
    Domácí vstoupili do zápasu aktivně, snaží se něco vymyslet před brankou soupeře, Veselka ale nedokázal přesněji zpracovat míč.
     
    3
    Benešov má k dispozici autové vhazování na obranné polovině, následně se ale k míči dostali domácí a Lukáš Vyšehrad nedokázal přesněji zpracovat balon. Přihrávka na něho byla příliš prudká.
     
    4
    Do prvního zakončení se dostali domácí, jmenovitě Radek Korba minul branku z dobré pozice, a tak míč do hry uvede brankář Repáň.
     
    5
    Hostující celek přečkal tlak domácích a zkoušel něco vymyslet, akci vedl David Cvrček. Následně se jeho spoluhráč dostal do zakončení a domácí obrana odvrátila na roh.
     
    6
    David Skopec od rohového praporku odehrál míč před branku. Jeho centr ale nenašel nikoho ze spoluhráčů, a tak hrají domácí.
     
    7
    Míč končí za brankou Benešova, a tak jej do hry dlouhým výkopem uvedl brankář hostujícího celku. Sledujeme aktivní úvod zápasu z obou stran.
     
    8
    Nyní mají více ze hry hosté, kteří se snaží překonat domácí obranu, Kulhavý na dlouhý míč od spoluhráče však nedosáhl, a tak akce Benešova končí.
     
    9
    Zatím jsme viděli jen dvě střely a obě mířily mimo branku, gólmani tak mnoho práce zatím nemají.
     
    10
    Farkaš na polovině hrací plochy kombinoval s Kučabou, ale jejich snaha o uvolnění spoluhráče byla překažená domácí obranou.
     
    11
    Domácí mají k dispozici autové vhazování, na dlouhý míč se pokoušel dosáhnout Sedláček ale marně. Následně akce Převýšova pokračovala dál a po nepříliš povedené ráně z velké dálky končí míč u brankáře hostů.
     
    12
    Nyní se hraje spíše na polovině hrací plochy, Jakub Špidlen centroval na naběhnutého spoluhráče, ten si s těžkým balonem neporadil.
     
    13
    Jeden z domácích hráčů zůstává po souboji ležet na hrací ploše, míří k němu rozhodčí a zjišťuje zdravotní stav. Vypadá to, že kapitán urostlý Jakub Jarkovský bude v pořádku.
     
    14
    Po autovém vhazování se do zakončení pokoušel probojovat domácí Špidlen. Proti přesile obránců však mnoho šancí neměl, a tak míč končí u brankáře Repáně.
     
    15
    Sledujeme nyní klidnější pasáž hry, Benešov kontroluje hru, ale o míč rychle přišel, a tak se musel bránit. Je z toho další rohový kop.
     
    16
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Andei Eric Kwame, přichází Jan Zákostelský.
     
    16
    S rohovým kopem si obrana Benešova dokázala poradit, následně se do zakončení dostal jeden z domácích, ale jeho rána končí výrazně mimo.
     
    17
    Vízek od své branky hledal naběhnutého Jakuba Špidlena, který míč nezpracoval, a tak balon končí v autu.
     
    18
    Domácí fotbalisté se vrací k aktivní hře, Lukáš Vyšehrad vybojoval míč, ale jeho rána nebyla dostatečně důrazná. Ránu ještě někdo možná tečoval.
     
    19
    Vízek výborně zneškodnil včasným vyběhnutím šanci hostů, a tak je z toho rohový kop. Defenziva Převýšova si dokázala poradit s centrem před branku. Následně se útočného faulu při snaze vybojovat míč dopustili hosté.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Josef Laštovka (SK Benešov).
     
    21
    Volný kop z dobré pozice rozehrával Lukáš Vyšehrad, jeho ránu brankář vyrazil na rohový kop. Po centru Sedláčka znovu vytěsnil míč na roh gólman Benešova. Další centr před branku už celkem snadno získal brankář Repáň, který rychle rozehrál od své branky.
     
    23
    Aktivní hra domácího celku pokračuje dál, opět rohový kop pro Převýšov, Jakub Špidlen nepřihrál přesně spoluhráči, ale akce pokračovala dál, a tak si obrana Benešova poradila jen za cenu autového vhazování.
     
    24
    David Cvrček dbal na rady trenéra, aby v akci pokračoval sám. Po jeho individuální akci si domácí obrana pomohla tak, že míč končí v zámezí. Autové vhazování pro Benešov.
     
    25
    Hostující Josef Laštovka se probojoval do střelecké pozice, jeho rána končí vysoko nad brankou. Následně míč do hry uvede brankář Vízek.
     
    27
    Hra je nyní přerušena, fotbalisté obou týmů míří ke střídačkám, kde se občerstvují a doplňují tekutiny. Je velké teplo a zdraví hráčů je na prvním místě.
     
    28
    Převýšov hraje aktivně, snaží se něco vymyslet na útočné polovině, ale nemůže se probojovat do vyložené šance přes dobře hrající obranu Benešova.
     
    31
    Repáň se zapojil do rozehrávky svého týmu, mnoho šancí momentálně k vidění není.
     
    32
    Po několika soubojích na polovině hrací plochy se dostali k míči hosté. Ti ale míč dostali jen do zámezí, a tak mohli akci vést domácí. Jakub Špidlen prohrál osobní souboj, a tak akce Převýšova končí.
     
    33
    Blesková akce hostujícího celku končí nepřesným centrem z levé strany do předbrankového prostoru. Domácí obrana si dokázala celkem snadno poradit.
     
    34
    Domácí brankář Vízek uvedl míč do hry dlouhým výkopem, a tak v akci mohli pokračovat jeho spoluhráči. Spidlen dostal míč. Běžel s ním několik metrů, a pak centroval před branku. Našel jen Kulhavého, který celou akci zastavil.
     
    35
    Fotbalisté v modrém, tedy domácí hrají aktivněji, přistupují rychle k soupeři, mají více ze hry.
     
    36
    Střílený centr z velké dálky končí výkazně mimo hrací plochu, a tak má Benešov možnost autového vhazování u své branky. Následně si v souboji jeden na jednoho počínal domácí hráč příliš aktivně, a tak fauloval.
     
    37
    Jiří Černý velmi dobře zvládl hlavičkový souboj na obranné polovině hrací plochy, a tak se hosté nemohli dostat do střelecké příležitosti.
     
    38
    Hrají se nyní na polovině hrací plochy, zde mají drobnou převahu fotbalisté Benešova, ale do vyložené střelecké pozice se přes dobře hrající převýšovskou obranu dostat nemohou.
     
    39
    Na konci prvního poločasu se do obrovské příležitosti dostali hosté, ale David Skopec nedokázal překonat domácí brankáře Vízka, který velmi dobře vyhodnotil situaci, vyběhl z branky, a tak zmenšil střelecký úhel.
     
    40
    Nyní se domácí fotbalisté nastěhovali před branku soupeře, a tak se Benešov musí bránit tlaku soupeře.
     
    41
    Převýšov měl k dispozici rohový kop. Centr před branku dokázala obrana zastavit, akce domácích ale pokračovala dál. Pas Špiedlena zastavil Cvrček jen za cenu rohového kopu. Ten se domácím ale vůbec nepovedl.
     
    42
    Na obranné polovině vhazuje Benešov, v akci pokračuje Kučaba. Míč se dostal ke Kulhavému, který hledá volné spoluhráče. Laštovka se také dostal k míči, ale akce končí odhlavičkováním domácího hráče na útočnou polovinu.
     
    43
    Repáň nepovedeně rozehrál, k míči se dostali domácí, kteří kombinují před brankou. Po nepřesném pasu se k míči dostal jeden z obránců Benešova, který jej poslal pryč.
     
    44
    Po rychlé akci hostů se do střelecké pozice pokoušel probojovat Laštovka, ale v souboji jeden na jednoho úspěšný nebyl. Následovat ale bude rohový kop pro Benešov.
     
    45
    Centr do předbrankového prostoru se sice snesl, ale jeden z vysokých domácích hráčů míč dostat do bezpečí.
     
    45+1
    Nastavovat se bude jedna minuta.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase jsme viděli aktivní hru domácího celku, ale na gól stále čekáme. V samotném závěru první půle si šanci vypracovali hosté, ale neuspěli.
     
    Dnešní utkání sleduje 160 diváků.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Během poločasové přestávky ke změnám k týmech nedošlo, a tak hrají stejné jedenáctky jako v poločase prvním.
     
    47
    Mnoho šancí v úvodu druhého poločasu k vidění není, sledujeme klidnější pasáž hry.
     
    49
    Po výměně stran jsou o něco málo aktivnější fotbalisté Benešova, kteří ale mají stejný problém jako v poločase prvním – nemohou se prosadit přes obranu soupeře.
     
    50
    Hostující David Skopec se po individuální akci dostal do střelecké pozice, ale jeho rána končí mimo branku. Míč do hry uvede gólman Vízek.
     
    51
    Po tvrdém střetu se soupeřem je jeden z domácích hráčů poněkud otřesený, ale zdá se, že je v pořádku a bude ve hře pokračovat.
     
    53
    Hraje se na polovině hrací plochy, domácí akci vedl kapitán Jarkovský, ale o míč následně přišel. Skopec rozehrával autové vhazování.
     
    54
    Domácí tým se pokouší něco vymyslet, ale zatím marně. Hosté hrají zodpovědně a nedávají soupeři mnoho prostoru.
     
    55
    Josef Laštovka vedl akci Benešova, ale do střelecké pozice se nedostal. Velmi dobře zapracoval Jiří Černý.
     
    56
    Do zakončení se dostal Kulhavý, ale jeho pokus končí vysoko nad brankou. Míč přelétl i ochrannou síť.
     
    58
    Filip vyhrál osobní souboj s Novákem, a tak mohla akce Benešova pokračovat.
     
    58
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Pavel Novák, přichází Jan Větech.
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Martin Zezula, přichází Karel Krejčík.
     
    60
    Mnoho šancí momentálně k vidění není, hraje se zejména na polovině hrací plochy.
     
    61
    Benešov se pokouší vstřelit vedoucí branku zápasu, zatím je ale domácí obrana pozorná. Velmi dobře si nyní počínal bek Petr Veselka.
     
    62
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Damián Farkaš, přichází Ilja Khodulia.
     
    64
    Domácí rozehrávali rohový kop, ale centr do předbrankového prostoru byl příliš přetažený.
     
    65
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Aktivně hrající domácí fotbalisté se dostávají do vedení, po pěkné akci překonal brankáře soupeře TOMÁŠ SEDLÁČEK a Převýšov vede 1:0. Krásná rána domácího záložníka.
     
    66
    Lukáš Kraják po akci spoluhráčů se málem dostal do zakončení. Nechybělo mnoho a domácí fotbalisté mohli své vedení navýšit.
     
    68
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Radek Korba, přichází Jan Labík.
     
    69
    Hra je přerušena a podobně jako v prvním poločase i nyní dostávají fotbalisté prostor pro občerstvení a doplnění tekutin.
     
    70
    Dvacet minut hry zbývá do konce zápasu, domácí fotbalisté se probojovali do několika šancí, jednu z nich dokázali proměnit, a tak vedou.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Tomáš Sedláček (SK Převýšov).
     
    72
    Luboš Balata se zkoušel probojovat do střelecké pozice, ale jeho akci zastavil jeden z domácích obránců.
     
    73
    Fotbalisté v modrém, tedy domácí se pokouší něco vymyslet před brankou soupeře. Centr z levé strany postrádal přesnost.
     
    75
    Mnoho šancí momentálně k vidění není, domácí celek hraje takticky velmi dobře, drží hru daleko od své branky, naopak se pokouší přidat další gól.
     
    77
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází David Filip, přichází Marek Večera.
     
    77
    Hostující celek rozehrával rohový kop, po centru před branku se jeden z hráčů dostal do zakončení, ale jeho hlavička končí vysoko nad brankou. Následně míč do hry uvedl Vízek.
     
    79
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Petr Veselka, přichází Martin Kosař.
     
    80
    Deset minut hry zbývá do konce zápasu, domácí jednobrankové vedení stále platí.
     
    81
    Převýšov hraje na útočné polovině, kde ale přišel o míč, a tak se do rychlé protiakce dostali fotbalisté Benešova. Ti se nezakončili.
     
    83
    Jarovský vybojoval na polovině hrací plochy míč, a tak mohou hrát domácí. Následně vybojoval autové vhazování Jakub Špidlen.
     
    85
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Lukáš Vyšehrad, přichází Vlastimil Karal.
     
    85
    Nyní se hraje na polovině hrací plochy, ani jeden celek se nikam nežene. V poklidném tempu se zápas dohrává.
     
    86
    Hostující brankář se zapojil do rychlé rozehrávky svého týmu, ale spoluhráči před bránou domácích nic vymyslet nedokázali.
     
    87
    Faulem se nyní pomohli domácí, a tak je hra přerušena, rozehrávat budou hráči Benešova.
     
    87
    Nechybělo mnoho a domácí fotbalisté navýšili své vedení. Rána jednoho z hráčů Převýšova končí jen malý kousek nad brankou. Následně Repáň bleskově vykopl a hledal spoluhráče.
     
    88
    Blesková akce Benešova končí nepřesným zakončením Turka, který poslal míč výrazně mimo branku.
     
    89
    Hosté v posledních minutách zlepšili hru, snaží co nejrychleji napadat a vypracovat si střelecké pozice. Nyní si ale před brankou soupeře dávali tak dlouho přednost, až ani jeden z nich nedokázal zakončit.
     
    90
    Probíhá poslední minuta hry ve druhém poločase, uvidíme, zda se bude nějaký čas nastavovat.
     
    90+1
    Probíhá nastavený čas, a tak mají hráči Benešova posledních několik šancí na pokus o vyrovnání.
     
    90+2
    Následovat bude dlouhý výkop domácího brankáře. Vízek posílá míč až na útočnou polovinu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Domácí fotbalisté vyhrávají poslední domácí zápas v této sezóně. Před 160 diváky dokázali porazit Benešov 1:0. O výhře Převýšova rozhodl v 65. minutě Tomáš Sedláček. (12:10:07)

    Jan Prošek

    Branky: 65. Sedláček

    Karty:   72. Sedláček (PRV) – 20. Laštovka (BNS)


    SK Převýšov: Vízek – Veselka, Jarkovský (C), Černý, Špidlen, Novák, Zezulka, Kraják, Korba, Vyšehrad
    Náhradníci: Petr – Karal, Krejčík, Kosař, Věchet, Labík

    FK Benešov: Repáň – Cvrček, Filip, Laštovka, Farkaš, Turek (C), Kučaba, Skopec, Balata, Kulhavý, Zákostelský
    Náhradníci: Jakoubek – Khodulia, Ajjei, Večera, Ibe, Bohata

    Rozhodčí: Šedivka – Dujsík, Lavrenčíková

    Diváci: 160
    bahis siteleri