Bulharsko – Anglie 0:2 (kon.) | Německo – Nizozemsko 1:4 (kon.)
konec
Bulharsko
0:2 (0:1)
Anglie
Pondělí 03.07.2017, 15:30 • Mikheil Meskhi-2, Tbilisi • Mistrovství Evropy U19 • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (17:27:12)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:13.
     
    Je dobojováno! Anglie zvládla vstup do turnaje a nad Bulharskem zvítězila 2:0! Angličané vlétli do dnešního zápasu ve velkém stylu. Hned v první minutě se totiž dokázal prosadit Mason Mount ! Bulharsko si v prvním poločase dokázalo vypracovat slibné šance, jenže brankář Aaron Ramsdale dnes předvedl dobrý výkon a Anglii podržel. Ve 48. minutě navíc přidal po rohovém kopu druhou branku Ryan Sessegnon a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Bulhaři se poté ještě tlačili do útoku, ale o šance je připravovaly zcela zbytečné fauly.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    89
    Isaac Buckley-Ricketts se z pravé strany prodral do pokutového území a jeho dělovka jen těsně minula vzdálenější tyč bulharské branky!
     
    88
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Andre Dozzell. Obrana Bulharska si s vysokým centrem sice poradila, ale Angličané přesto zůstávají u míče.
     
    87
    Bulhaři si vypracovali dobrý tlak v blízkosti pokutového území Anglie, jenže Klimentov to přehnal s agresivitou, fauloval a navíc vidí žlutou kartu.
     
    85
    Střídající Maddox se chvíli po svém příchodu na hrací plochu dopustil faulu. Anglický fotbalista fauloval na polovině hřiště. Rozehrávat bude Bulharsko.
     
    83
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Marcus Edwards, přichází Jacob Maddox.
     
    83
    Bulharsko bleskově rozehrálo a dostalo se do zakončení. Ivajlo Najdenov si navedl míč na pravačku, jenže z ostrého úhlu minul vzdálenější tyč.
     
    82
    Střídající Isaac Buckley-Ricketts se po pravé straně řítil do pokutového území Bulharska, ale při pokusu o oklamání soupeře se provinil proti pravidlům.
     
    79
    Georgi Janev se přeci jen dostal ke střele. Bulharský fotbalista vypálil ze střední vzdálenosti, nicméně jeho projektil prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    78
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Ben Brereton, přichází Lucas Nmecha.
     
    76
    Střídání v týmu Bulharsko: ze hřiště odchází Vasil Dobrev, přichází Ivajlo Klimentov.
     
    75
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Ryan Sessegnon, přichází Isaac Buckley-Ricketts.
     
    75
    Tilev se snaží napodobit agilního Janeva a znovu se vrhl do ostrého souboje. Bulharský fotbalista se nedostal přes Chalobaha a anglického obránce navíc poslal k zemi.
     
    73
    Aktivní Tilev se přes Sterlinga prodral do střelecké pozice a povedlu se mu obstřelit jednoho ze stoperů. Aaron Ramsdale však hraje vydařené utkání a anglický brankář si připsal další povedený zákrok.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 1. Mount, 48. Sessegnon

    Karty:   29. Tilev (BUL), 87. Klimentov (BUL)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:13.
    Bulharsko: Šejtanov – Genčev, A. Hristov, P. Hristov, Ljaskov – Kovačev (54. Janev), Dobrev (76. Klimentov), Najdenov – Jordanov (54. Ivanov), Krastev, Tilev.
    Náhradníci: Dimitrov, Ivanov, Klimentov, Stamatov, Janev.

    Anglie: Ramsdale – D. Sterling, Jay Dasilva, Edun, T. Chalobah – Suliman, Dozzell, Brereton (78. Nmecha) – Mount, Sessegnon (75. Buckley-Ricketts), Edwards (83. Maddox).
    Náhradníci: Trott – Buckley-Ricketts, Nmecha, Josh Dasilva, Johnson, Maddox, James.

    Rozhodčí: Nilsen – Alochin, Buzás
    bahis siteleri