Bulharsko – Anglie 0:2 (kon.) | Německo – Nizozemsko 1:4 (kon.)
konec
Německo
1:4 (0:0)
Nizozemsko
Pondělí 03.07.2017, 18:00 • David Petriashvili Stadium (Tbilisi) • Mistrovství Evropy U19 • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Tohle je pro dnešní den ode mne vše, díky za pozornost, přeji krásný zbytek pondělního dne a někdy příště, například u fotbalu devatenáctiletých, na počtenou. (20:01:42)
     
    A utkání je u konce! První půle nám toho moc nenabídla, naopak ta druhá byla na šance a branky, pro fanouška útočného fotbalu, i náročná! Němečtí hráči začali druhou půli ve velkém stylu a hned jejich první útočná akce skončila brankou a jejím autorem byl Barkok! Ihned 3 minuty poté ale dokázali hráči Nizozemska vyrovnat. Konkrétně Joel Piroe rozjel „svůj“ druhý poločas! V 65. minutě totiž dodal svému týmu vedení a v 79. minutě ho dokonce navýšil na dvoubrankové! I přes velký závěrečný tlak Němců se dokázali po čtvrté v dnešním utkání prosadit hráči v oranžových dresech, dílo dokonal Jornell Grot!

    Nizozemci si tak berou do hlavní skupinové fáze Mistrovství Evropy hráčů do 19 let první 3 body, které pro ně budou mít jednoznačně velkou cenu, jelikož v tomto utkání rozhodně nebyli favority!

    V příštím utkání skupiny B se dnešní vítěz z Nizozemska utká s ambiciózní Anglií, Němci pak s výběrem Bulharska.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Němci se ještě snaží o nějaký útok, zatím ale marně.
    90+1. Jay-Roy Jornell Grot - 1:4
     
    90+1
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tu ale hráči Nizozemska ani nepotřebují! Prosazují se i bez pokutových kopů! Dilrosun posunul míč na nabíhajícího JAY- ROYE JORNELL GROTA, který se svými rychlými nohami dostal ještě blíže Bansenovy branky, načež jej i tvrdou střelou pod břevno překonal! Hráči v oranžových dresech tak již mají zcela výmluvný náskok a rozhodně jim ani nebudou vadit 4 minuty navíc, které sudí nastavil nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Hráči Nizozemska se po další brejku dožadují odpískání pokutového kopu, ten jim ale sudí nenechá.
     
    90
    Hráči Německa se pochopitelně vší silou derou do útoku, jejich nepřesnosti je ale připravují o možnost ohrožení soupeřovy branky, načež opět musí čelit protiútoku Nizozemců.
     
    89
    Další nepovedený pokus jednoho z Německých hráčů končí v zámezí, pokračovat tak bude Bijlow odkopem od branky.
     
    88
    Němci logicky otevřeli své obrané linie, načež ale kvůli nepřesné kombinaci musí čelit častým brejkům soupeře.
     
    87
    Geiger se ujal rozehrávky standartní situace z nějakých 30-ti metrů, jeho pokus proskákal až k brance, kde se vynikajícím zákrokem prezentoval Bijlow!
     
    86
    Po centru z levého křídla se k hlavičce dostal Amenyido, jeho pokus ale letěl příliš vysoko a netrefil tak branku Nizozemského ochránce svatyně!
     
    85
    O nebezpečnou střelu zpoza vápna Nizozemců se postaral Geiger, jeho pokus sice měl razanci, ale postrádal směr a zamířil přímo do náruče připraveného Bijlowa!
     
    85
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Ferdi Kadioglu, přichází Jay-Roy Jornell Grot.
     
    84
    A opět Kadioglu na zemi, tentokrát už ho ale hlavní sudí posílá za lajnu, kam se pochopitelně hráči Nizozemska příliš nechce.
     
    83
    Vysoké tempo utkání jak v prvním, tak ve druhém poločasu má za následek časté křeče hráčů obou týmů, hra byla na chvíli přerušena poté, co ji dostal zřejmě Kadioglu.
     
    82
    Oba týmy střídaly, zatím co Němci posílili útočné řady, trenér Nizozemska pochopitelně zhustil obranu. Můžeme tedy čekat tzv. autobus od hráčů v oranžových dresech?
     
    81
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Jonas Busam, přichází Bote Baku.
     
    80
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Che Nunnely, přichází Noa Lang.

    Daniel Bertók

    Branky: 47. Barkok – 49. Piroe, 65. Piroe, 79. Piroe, 90+1. Jornell Grot


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 7:13.
    Německo: Bansen – Busam (81. Baku), Gül (C), Chabot, Köhlert – Friede, Geiger, Saglam (76. Warschewski) – Hack (76. Raum), Amenyido, Barkok.
    Náhradníci: Schubert – Baku, Franke, F. Götze, Raum, Warschewski, Awoudja.

    Nizozemsko: Bijlow – Bakboord, Dekker, Obispo, Carolina – de Wit, Kadioglu (85. Jornell Grot), Koopmeiners – Nunnely (80. Lang), Piroe, Dilrosun.
    Náhradníci: Paes – Jornell Grot, Kemper, Lang, Lonwijk, Zwartjens, R. Kongolo.

    Rozhodčí: Kristoffersen M. (Den)
    bahis siteleri