Bulharsko – Anglie 0:2 (kon.) | Německo – Nizozemsko 1:4 (kon.)
konec
Bulharsko
0:2 (0:1)
Anglie
Pondělí 03.07.2017, 15:30 • Mikheil Meskhi-2, Tbilisi • Mistrovství Evropy U19 • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (17:27:12)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:13.
     
    Je dobojováno! Anglie zvládla vstup do turnaje a nad Bulharskem zvítězila 2:0! Angličané vlétli do dnešního zápasu ve velkém stylu. Hned v první minutě se totiž dokázal prosadit Mason Mount ! Bulharsko si v prvním poločase dokázalo vypracovat slibné šance, jenže brankář Aaron Ramsdale dnes předvedl dobrý výkon a Anglii podržel. Ve 48. minutě navíc přidal po rohovém kopu druhou branku Ryan Sessegnon a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Bulhaři se poté ještě tlačili do útoku, ale o šance je připravovaly zcela zbytečné fauly.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    89
    Isaac Buckley-Ricketts se z pravé strany prodral do pokutového území a jeho dělovka jen těsně minula vzdálenější tyč bulharské branky!
     
    88
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Andre Dozzell. Obrana Bulharska si s vysokým centrem sice poradila, ale Angličané přesto zůstávají u míče.
     
    87
    Bulhaři si vypracovali dobrý tlak v blízkosti pokutového území Anglie, jenže Klimentov to přehnal s agresivitou, fauloval a navíc vidí žlutou kartu.
     
    85
    Střídající Maddox se chvíli po svém příchodu na hrací plochu dopustil faulu. Anglický fotbalista fauloval na polovině hřiště. Rozehrávat bude Bulharsko.
     
    83
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Marcus Edwards, přichází Jacob Maddox.
     
    83
    Bulharsko bleskově rozehrálo a dostalo se do zakončení. Ivajlo Najdenov si navedl míč na pravačku, jenže z ostrého úhlu minul vzdálenější tyč.
     
    82
    Střídající Isaac Buckley-Ricketts se po pravé straně řítil do pokutového území Bulharska, ale při pokusu o oklamání soupeře se provinil proti pravidlům.
     
    79
    Georgi Janev se přeci jen dostal ke střele. Bulharský fotbalista vypálil ze střední vzdálenosti, nicméně jeho projektil prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    78
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Ben Brereton, přichází Lucas Nmecha.
     
    76
    Střídání v týmu Bulharsko: ze hřiště odchází Vasil Dobrev, přichází Ivajlo Klimentov.
     
    75
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Ryan Sessegnon, přichází Isaac Buckley-Ricketts.
     
    75
    Tilev se snaží napodobit agilního Janeva a znovu se vrhl do ostrého souboje. Bulharský fotbalista se nedostal přes Chalobaha a anglického obránce navíc poslal k zemi.
     
    73
    Aktivní Tilev se přes Sterlinga prodral do střelecké pozice a povedlu se mu obstřelit jednoho ze stoperů. Aaron Ramsdale však hraje vydařené utkání a anglický brankář si připsal další povedený zákrok.
     
    71
    Tentokrát se Janev vrhl do souboje s Mountem a opět se provinil proti pravidlům. Bulharský fotbalista svou snahou burcuje zbytek týmu.
     
    70
    Bulharsko se tlačí do útoku! Za anglickou obranu směřovala vysoká přihrávka z levé strany, avšak Georgi Janev se v souboji s Edunem dopustil faulu.
     
    68
    Rozehrávky následného přímého kopu se zhostil Ivan Tilev. Bulharský střelec si dnes evidentně předem neseřídil mířidla a opět minul Ramsdalovu branku.
     
    67
    Jay Dasilva vybojoval míč na hranici pokutového území a přes napadání jednoho ze soupeřů dokázal najít Sterlinga. Druhý jmenovaný si však nepotykal se zpracováním a poté fauloval.
     
    65
    Bulharsko v posledních minutách přitlačilo Anglii na její polovinu a tlačí se do útoku. K další střele se nyní protlačil Georgi Janev, ale trefil jen pozorného Eduna.
     
    63
    Rohový kop zahrávalo také Bulharsko. Ivan Tilev vyslal prudký přízemní centr na přední tyč, kde kralovali připravení zadáci Anglie.
     
    62
    Mason Mount se ujal exekuce rohového kopu Anglie. Po jeho centru se do zakončení tlačil Ben Brereton, jenže si v souboji pomohl zatažením soupeře za dres.
     
    60
    Angel Ljaskov na polovině hřiště napadal rozehrávku Anglie a přehnal to s agresivitou. Bulharský fotbalista se dopustil faulu. Anglie bude rozehrávat.
     
    57
    Anglie zahrávala další rohový kop. Na vysoký centr si na přední tyči naskočil Mason Mount, jež se zády k brance snažil zamířit mezi tři tyče, jenže nakonec získal pouze další roh.
     
    55
    Ben Brereton se z pravé strany prokličkoval na hranici pokutového území, kde si přehodil míč na levačku a zakončil. Jeho rána však minula zařízení.
     
    54
    Střídání v týmu Bulharsko: ze hřiště odchází Svetoslav Kovačev, přichází Georgi Janev.
    Střídání v týmu Bulharsko: ze hřiště odchází Tonislav Jordanov, přichází Stanislav Ivanov.
     
    52
    Angličanům se povedly vstupy do obou poločasů. Na začátku každé půle vsítili branku a nyní mohou kombinovat bez jakýchkoliv problémů.
     
    50
    Bulharsko se snažili přispěchat s bleskovou odpovědí. Bulhaři měli k dispozici přímý kop, nicméně střílený centr odvrátila pozorná obrana Anglie na roh.
     
    48
    Anglie právě vstřelila branku!
    Anglie přidává další branku a navyšuje své vedení na 2:0! Po rohovém kopu se v pokutovém území uvolnil RYAN SESSEGNON, jehož hlavička se zastavila až v síti!
     
    47
    Anglie zahrávala rohový kop. Do centrovaného míče se položil Mount, jehož hlavička ze záklonu trefila jen prvního obránce. Bude z toho další roh.
     
    46
    Bulharsko obstaralo výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Bulhaři se vydali na polovinu Anglie, ale obrana soupeře byla pozorná.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Anglie vlétla do turnaje ve velkém stylu! Mason Mount hned v první minutě utkání uklidil do branky Sterlingův centr z pravé strany. Poté se do hry dostalo také Bulharsko. Vyrovnat mohl Ivan Tilev, ale Aaron Ramsdale byl proti. Anglický brankář však o dvě minuty později zaváhal a nabídl šanci Krastevovi, který se možnosti zalekl a minul odkrytou branku. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0 pro Anglii.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Tentokrát už si Andrea Hristov počínal o něco lépe. Bulharský zadák byl o něco dříve v hlavičkovém souboji a Ryan Sessegnon jej fauloval.
     
    45
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    V posledních minutách nám na hrací ploše začalo přibývat nedovolených zákroků. Andrea Hristov zastavil rodící se akci soupeře na polovině hřiště.
     
    43
    Aktivní Mason Mount se opřel do míče z pravé strany pokutového území. Míč se mu svezl po nártu a prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    42
    Kalojan Krastev se při průniku na polovinu soupeře opřel loktem o Chalobaha a hlavní rozhodčí mu odpískal nedovolený zákrok. Anglie bude rozehrávat.
     
    39
    Tonislav Jordanov se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče. Aaron Ramsdale si však dával pozor a schoval míč do rukavic.
     
    37
    Angličané přečkali nápor soupeře a nyní se opět tlačí do útoku. Anglie kombinuje na polovině soupeře a Bulharům nepůjčuje míč.
     
    36
    Na druhé straně se po přímém kopu dostal do zakončení Ryan Sessegnon. Anglický fotbalista z nadějné pozice vůbec netrefil branku.
     
    34
    Po následném rohovém kopu se do zakončení tlačil Vasil Dobrev. Bulharský hlavičkář si však v souboji s obráncem pomohl rukou a dopustil se faulem.
     
    33
    Zatím se hraje opravdu otevřený fotbal! Bulhaři se vydali do rychlého protiútoku po pravém křídlo, pozorný Aaron Ramsdale přizvedl Hristovův pokus nad břevno.
     
    31
    Dimitar Šejtanov se v posledních minutách zrovna nenudí. Bulharský brankář si nyní poradil s dalekonosnou střelou Sessegnona.
     
    30
    K exekuci následného přímého kopu se postavil Mason Mount. Autor úvodní branky dnešního utkání sice obstřelil zeď, ale trefil připraveného brankáře.
     
    29
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Na listinu hříšníků se zapisuje Ivan Tilev.
     
    28
    Na druhé straně se do otevřené Bulharska hnal Andre Dozzell. Anglický fotbalista vypálil ze střední vzdálenosti, jenže obránce mu padl pod nohy a střelu zablokoval.
     
    25
    Bulharsko v posledních minutách zvýšilo svou aktivitu a tlačí se na polovinu svého soupeře. Angel Ljaskov se díky skvělému pohybu dočkal faulu.
     
    23
    Po dalším rohovém kopu podcenil Aaron Ramsdale svůj výběh a na míč nedosáhl. Do zakončení se dostal Kalojan Krastev, který byl překvapený a vůbec netrefil odkrytou branku!
     
    22
    Ani z něj však Bulhaři nedokázali udeřit. Na vysoký centr si počkal jeden z obránců, který míč odhlavičkoval ven z pokutového území.
     
    21
    Mohlo být vyrovnáno! Ivan Tilev obdržel parádní přihrávku na hranici pokutového území, ale Aaron Ramsdale jeho zakončení vytěsnil na roh!
     
    20
    Anglie vstoupila do turnaje opravdu vydařeně. Angličané většinu času kombinují s míčem na kopačkách a svému soupeři jej příliš nepůjčují.
     
    18
    Svetoslav Kovačev zahrával další rohový kop Bulharska. Ani jemu se však exekuce příliš nevydařila a Aaron Ramsdale si došel pro nepovedený centr.
     
    17
    Marcus Edwards se z pravé strany protlačil mezi dva obránce do pokutového území. Anglický fotbalista chtěl ve skluzu odcentrovat před branku, ale už nedostihl míč na hrací ploše.
     
    15
    Ryan Sessegnon se řítil do rychlého protiútoku po levé straně hřiště, jenže i jeho akci zastavuje ofsajd. Obě obrany zatím riskují na maximum.
     
    13
    Andre Dozzell se ujal exekuce rohového kopu. Jeho centr se snesl na vzdálenější tyč, kde nebyl nikdo v tmavě modrém dresu.
     
    12
    Angličané se znovu hnali do zajímavé akce. Mason Mount si řekl o přihrávku mezi obránce a Andrea Hristov mu míč odkopl přímo před nosem.
     
    11
    Kalojan Krastev si ani při další útočné akci Bulharska nepohlídal své postavení a je znovu zastaven pomezním rozhodčím. Hráči využívají krátkou přestávku k občerstvení. Hraje se za horkého počasí.
     
    9
    Kalojan Krastev se hnal za prudkou přihrávkou za obranu soupeře, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd.
     
    6
    Andre Dozzell se po faulu jednoho ze soupeřů ujal exekuce přímého kopu. Angličané však kombinují na polovině hřiště.
     
    5
    Na druhé straně se po rohovém kopu dostal do zakončení Andrea Hristov. Bulharský obránce však hlavičkoval pouze do rukavic připraveného brankáře.
     
    4
    Angličané se i po vstřelení úvodní branky nadále tlačí do útoku. Favorit dnešního utkání nastoupil na trávník s velkou vervou.
     
    1
    Anglie právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek jako hrom! Anglie se hned v úvodní minutě utkání dostává do vedení! Dujon Sterling podpořil anglickou ofenzívu náběhem po pravé straně a poslal parádní centr na přední tyč. MASON MOUNT se odpoutal od svého strážce a levačkou otevřel skóre!
     
    1
    Anglie obstarala výkop do dnešního utkání. Angličané se ihned vrhli do útoku, jenže obrana Bulharska byla pozorná.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Ještě před úvodním výkopem zazní hymny obou zemí.
     
    Úvodní sestavy:

    Bulharsko: Šejtanov – Genčev, A. Hristov, P. Hristov, Ljaskov – Kovačev, Dobrev, Najdenov – Jordanov, Krastev, Tilev.
    Náhradníci: Dimitrov, Ivanov, Klimentov, Stamatov, Janev.

    Anglie: Ramsdale – D. Sterling, Jay Dasilva, Edun, T. Chalobah – Suliman, Dozzell, Brereton – Mount, Sessegnon, Edwards.
    Náhradníci: Trott – Buckley-Ricketts, Nmecha, Josh Dasilva, Johnson, Maddox, James.

    Rozhodčí: Nilsen – Alochin, Buzás.
     
    Bulharsko

    Naopak Bulharsko je považováno za outsidera skupiny B. Bulhaři se na šampionát probojovali až díky vítězství v posledním kole kvalifikace nad Bosnou a Hercegovinou. Proti silné ofenzívě Anglie by dnes bulharská obrana mohla mít problém.
     
    Anglie

    Anglie patří mezi největší favority letošního šampionátu. Anglie s přehledem opanovala svou kvalifikační skupinu, ve které za sebou nechala například Španělsko. Právě se Španěly vyhrála Anglie vysoko 3:0. Na turnaji má navíc anglický trenér k dispozici silnou sestavu, ve které nechybí Chalobah nebo Edwards.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z ME hráčů do 19 let. Společně se dnes podíváme na duel mezi Bulharskem a Anglií! Výkop je stanoven na 15:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 1. Mount, 48. Sessegnon

    Karty:   29. Tilev (BUL), 87. Klimentov (BUL)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:13.
    Bulharsko: Šejtanov – Genčev, A. Hristov, P. Hristov, Ljaskov – Kovačev (54. Janev), Dobrev (76. Klimentov), Najdenov – Jordanov (54. Ivanov), Krastev, Tilev.
    Náhradníci: Dimitrov, Ivanov, Klimentov, Stamatov, Janev.

    Anglie: Ramsdale – D. Sterling, Jay Dasilva, Edun, T. Chalobah – Suliman, Dozzell, Brereton (78. Nmecha) – Mount, Sessegnon (75. Buckley-Ricketts), Edwards (83. Maddox).
    Náhradníci: Trott – Buckley-Ricketts, Nmecha, Josh Dasilva, Johnson, Maddox, James.

    Rozhodčí: Nilsen – Alochin, Buzás
    bahis siteleri