Kostarika – Francouzská Guyana 3:0 (kon.) | Kanada – Honduras 0:0 (kon.) | Panama – Martinik 3:0 (kon.)
konec
Panama
3:0 (1:0)
Martinik
Sobota 15.07.2017, 22:30 • FirstEnergy Stadium, Cleveland • CONCACAF Gold Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (00:29:44)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:15.
     
    Je dobojováno! Panama v dnešním souboji přejela Martinik 3:0 a zajistila si postup do další fáze turnaje! Skóre dnešního utkání otevřel těsně před přestávkou Michael Murillo ! Hned po změně ztran mohl druhou branku přidat Torres, ale v cestě mu stála branková konstrukce. Přesto se po hodině hry prosadil Abdiel Arroyo a v 67. minutě přidal třetí gól Gabriel Gómez ! Martinik se mohl dočkat alespoň snížení, ale José Calderón si dnes dobře postavil tyče.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Martinik měl ještě jednu šanci v podobě přímého kopu. Jeho exekuce se chopil Yoann Arquin, který ale trefil jen čtyřčlennou zeď.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Dnešní utkání se už pouze dohrává. O výsledku je dávno rozhodnuto. Pro Martinik to znamená poslední vteřiny na tomto turnaji.
     
    89
    Fidel Escobar odkopl míč daleko od branky Panamy. Defenzíva Panamy si dnešní skvělý výkon chce osladit třešničkou na dortu v podobě čistého konta.
     
    88
    Jean-Emmanuel Nédra se ujal rozehrávky přímého kopu na polovině Martiniku. Vysoký centr si však defenzíva pohlídala a vyhlavičkovala míč do bezpečí.
     
    87
    Arroyo už je zpátky na nohou, ale kvůli ošetření musí opustit hrací plochu. Zdá se však, že zbytek utkání už dohraje a neměl by chybět ani v další fázi turnaje.
     
    86
    Hra je přerušena! Abdiel Arroyo zůstává ležet v pokutovém území a vůbec se mu nechce zpět na nohy. Panama už ale vyčerpala všechna střídání.
     
    85
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Édgar Bárcenas, přichází Leslie Heráldez.
    84. Obrovská šance Martiniku
    https://gfycat.com/gifs/detail/ignorantrewardinganemoneshrimp
     
    84
    Martinik má opravdu smůlu! Po rohovém kopu se do míče opřel Jordy Delem, jehož rána orazítkovala břevno. Poté ještě pálil Yann Thimon ale i on trefil horní tyč!
     
    83
    Jordy Delem se snažil odcentrovat z levé strany, nicméně jeho střílenou pobídku srazil jeden z obránců na rohový kop.
     
    82
    Miguel Camargo vyslal prudkou přihrávku za obránce Martiniku. Stoper Vitulin se však stačil vrátit na své místo a míč ve skluzu odkopl.
     
    81
    Daniel Hérelle se rychlou kličkou na hranici pokutového území zbavil obránce a dokonce se mu podařilo zakončit. Jeho rána však minula zadní tyč.
     
    80
    Panama se už nikam nežene. Vedoucí celek má k dobru dostatečný náskok a s přehledem si kráčí za postupem.
     
    79
    Do rozehrávky Martiniku se musel zapojit také brankář Kévin Olimpa. Gólman Martiniku vystartoval ven z branky a raději zakopl balón do bezpečí.
     
    78
    A další žlutá karta! Abdiel Arroyo zastavil rodící se akci Martiniku nevybíravým zákrokem.
     
    77
    Panama kombinuje s míčem na polovině Martiniku. Hráči Panamy si jsou vědomi svého náskoku a už si pouze užívají cestu za postupem.
     
    76
    Další žlutá karta! Své znechucení dal najevo také Yann Thimon.
     
    75
    Abdiel Arroyo byl faulován na polovině hřiště. Langil za tento nedovolený zákrok vidí žlutou kartu.
     
    74
    Rozhodčí musel krotit emoce po potyčce na polovině hrací plochy. Vše se nakonec obešlo bez karetních trestů. Rozehrávat bude Martinik.
     
    73
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Gabriel Torres, přichází Ismael Díaz.
     
    72
    Panama zahrávala další rohový kop. Střílený centr tentokrát přiletěl na přední tyč, kde hlavičkoval Gabriel Gómez, jenže míč netrefil zrovna podle svých představ.
     
    71
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Aníbal Godoy, přichází Édgar Bárcenas.
     
    70
    Roberto Chen se stal další obětí nedovoleného zákroku hráčů Martiniku. Na fotbalistech v bílém jsou k vidění známky frustrace.
     
    69
    Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Christophe Jougon, přichází Yann Thimon.
    67. Gabriel TORRES - 3:0
     
    67
    Panama právě vstřelila branku!
    Panama přidává třetí branku a prakticky si pojišťuje postup! Aníbal Godoy vyslal parádní oblouček do pokutového území. Na jeho pobídku si naběhl GABRIEL TORRES, který si ještě položil brankáře a zakončil do prázdné branky!
     
    66
    Hráči Panamy se dožadovali odpískání pokutového kopu. Hlavní rozhodčí měl souboj přímo před sebou a Crétinoirův zákrok neposoudil jako nedovolený.
     
    65
    Michael Murillo poslal parádní přihrávku po pravé straně, našel volného Arroya, který ihned centroval před branku, kde však nebyl nikdo v červeném.
     
    64
    Fotbalisté Martiniku se po druhé inkasované brance usadili na polovině soupeře a snaží se najít si cestičku do pokutového území. Defenzíva Panamy však funguje na jedničku.
     
    63
    Martinik se hnal do otevřené obrany svého soupeře, jenže Yoann Arquin nevyslal zrovna povedený centr. Panama bude rozehrávat.
    61. Abdiel ARROYO - 2:0
     
    61
    Panama právě vstřelila branku!
    Panama navyšuje své vedení na 2:0! Po rohovém kopu se míč od jednoho z obránců dostal k ABDIELU ARROYOVI, který se štěstím a odrazem od obránce procedil míč do sítě!
     
    60
    Fidel Escobar vyslal zajímavou střelu, kterou ještě přizvedla zeď a míč nakonec skončil na horní síti. Tohle by byl hodně smolný gól.
     
    59
    Christophe Jougon fauloval v blízkosti pokutového území a může být rád, že za svůj zákrok neviděl žlutou kartu. Panama však bude zahrávat přímý kop.
     
    58
    Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Antoine Jean-Baptiste, přichází Yoann Arquin.
     
    57
    Gabriel Torres zcely zbytečně dojel jednoho z obránců Martiniku v blízkosti pokutového území a za svůj faul vidí žlutou kartu.
     
    56
    Panama se snaží uklidnit hru kombinací na vlastní polovině hrací plochy. Martinik ale zvýšil napadání a hráči Panamy mají s rozehrávkou problémy.
     
    55
    Mohlo být vyrovnáno! Steeven Langil se v pokutovém území položil do odraženého míče, ale prudkou střelou trefil jen brankáře Calderóna.
     
    54
    Martinik měl k dispozici rozehrávku přímého kopu. Daniel Hérelle vyslal zajímavý centr na značku pokutového kopu, ale nikdo v bílém se nedostal k zakončení.
     
    53
    Nedra se vrhl do hlavičkového souboje s Godoyem a dostal pořádně naloženo. Fotbalista Martiniku se jen těžce zvedá. Podle všeho ale bude hrát dál.
     
    52
    Panama měla k dispozici rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Torres, jenže byl skvěle bráněn.
     
    51
    Abdiel Arroyo zůstává ležet na trávníku po zákroku Langila. Fotbalista Panamy se drží za levý kotník, ale podle všeho bude schopen pokračovat.
     
    50
    Cooper zachytil nepřesnou rozehrávku Martiniku na polovině hrací plochy. Panama postupovala do otevřené obrany, ale právě Cooper celou akci zazdil špatnou přihrávkou.
     
    49
    Karl Vitulin vyslal prudký centr na značku pokutového kopu, kam si nabíhal Steeven Langil. Druhý jmenovaný na vysoký centr nedoskočil.
     
    48
    Obrana Martiniku si na další přihrávku na hranici pokutového území dala dobrý pozor a Jordy Delem raději přihrál k nohám vlastního brankáře.
    47. Torresovo zakončení do tyče
     
    47
    Málem to bylo 2:0! Gabriel Torres si naběhl na pěknou přihrávku na hranici pokutového území a střelou bez přípravy orazítkoval tyč!
     
    46
    Martinik obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Fotbalisté Martiniku se ihned vydali do útoku, ale nikdo z nich se neprosadil v souboji s obranou.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! V první půli jsme dlouhou dobu sledovali bojovnou hru s minimem šancí. První šance přišla až ve 42. minutě, kdy se k hlavičce dostal Torres, jenže branka mu byla malá. O dvě minuty později už se ale Panama radovala! Na další centr si tentokrát naskočil Michael Murillo , jehož pokus zapadl k tyči. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    A Martinik mohl vyrovnat! Steeven Langil se z pravé strany hnal sám na brankáře, jenže z ostrého úhlu daroval Calderónovi snadný zákrok!
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
    44. Michael MURILLO - 1:0
     
    44
    Panama právě vstřelila branku!
    Panama se v závěru prvního poločasu ujímá vedení! Po rohovém kopu přiletěl do pokutového území nadýchaný centr, na který si naskočil MICHAEL MURILLO, jehož hlavička zapadla ke vzdálenější tyči!
     
    43
    Karl Vitulin se ujal vhazování na vlastní polovině. Vitulin ale nenašel nikoho ze spoluhráčů a Panama může pokračovat v obléhání velkého vápna.
     
    42
    První obrovská šance utkání! Gabriel Torres si v pokutovém území naskočil na centr z pravé strany, jenže v záklonu poslal míč mimo tři tyče.
     
    41
    Steeven Langil si nabíhal za obranu Panamy, kam směřovala přihrávka ze středu hrací plochy. Jeden ze stoperů ale stačil změnit směr pobídky.
     
    40
    Aníbal Godoy si řekl o přihrávku na levou stranu. Záložník Panamy se sice prodral kolem jednoho soupeře, ale poté míč nechal za sebou.
     
    39
    Také Panama zahrávala rohový kop. Camargův centr byl ale příliš pomalý a snes se přímo do rukavic připraveného brankáře.
     
    38
    Luis Ovalle se vrhl pod nohy jednoho z hráčů Martiniku a na poslední chvíli mu zabránil v odcentrování před branku. Martinik bude vhazovat.
     
    37
    Armando Cooper vyslal prudkou přihrávku za obranu Martiniku. Nikdo z fotbalistů Panamy se k míči nedostal a Olimpa si pro něj došel na hranici šestnáctky.
     
    36
    Abdiel Arroyo si brousil zuby na centr z pravé strany. Útočník Panamy se ale nedostal k míči, jelikož před ním zasáhl pozorný Delem.
     
    35
    První vážnější akce před brankou Martiniku. Arroyo se kolem obránce dostal k odraženému míči, ale střelou po zemi daroval Olimpovi snadný zákrok.
     
    34
    Gabriel Torres se dral za přihrávkou na hranici pokutového území. Útočník Panamy se ale neprobil kolem jednoho ze stoperů.
     
    33
    Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Johan Audel, přichází Daniel Hérelle.
     
    32
    Olimpa dostal hodně těžkou přihrávku a dotírající Aníbal Godoy jej dostal pod pořádný tlak. Naštěstí pro Martinik se míč odrazil do zámezí.
     
    31
    Johan Audel zůstává ležet na trávníku po jednom z hlavičkových soubojů. Fotbalista Martiniku bude potřebovat ošetření, ale podle všeho nebude muset střídat.
     
    30
    Stopeři Martiniku hrají s míčem na polovině hrací plochy a snaží se najít cestu za obranu soupeře. Také defenzíva Panamy však pracuje na jedničku.
     
    29
    Po následném rohovém kopu si na centrovaný míč naskočil právě Langil, který svou hlavičkou trefil jen svého strážce. Panama se ubránila.
     
    28
    Na druhé straně se do pokutového území prosmýkl Steeven Langil, který zkusil štěstí z ostrého úhlu, jenže trefil jen připraveného brankáře.
     
    27
    Stéphane Abaul si řekl o přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže k němu ihned přistoupil Ovalle. Panama se zatím trápí.
     
    26
    Camargo napotřetí odcentroval do pokutového území, ale také brankář Martiniku dával dobrý pozor a došel si pro centr z levé strany.
     
    25
    Kévin Olimpa znovu nakopl míč na polovinu Panamy, jenže stoper Fidel Escobar zatím kraluje vzdušnému prostoru. Jeden z hráčů Martiniku navíc fauloval.
     
    24
    Camargo si skvěle pokryl vysokou přihrávku, ale jeden z obránců jej ihned obral o míč. Martinik zatím hraje skvělé utkání.
     
    23
    Martinik měl k dispozici další standardní situaci. Centrovaný míč se stáčel přímo do branky, ale pozorný gólman José Calderón jej schoval do rukavic.
     
    22
    Luis Ovalle přenesl míč na levou stranu, kde byl úplně volný Camargo. Záložník Panamy znovu zkoušel pěknou kličku, ale ani tentokrát neodcentroval.
     
    21
    Kévin Olimpa se zapojil do rozehrávky Martiniku. Brankář nakopl míč na polovinu soupeře, kde v hlavičkovém souboji uspěl jeden ze stoperů.
     
    20
    Martinik zahrával přímý kop. Steeven Langil poslal zajímavý centr na přední tyč, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu. Panama bude rozehrávat.
     
    19
    Antoine Jean-Baptiste trefil jednoho ze soupeřů vysokou nohou a za ostrý zákrok vidí žlutou kartu.
     
    18
    Miguel Camargo si zpracoval míč z autového vhazování, ale poté se skácel k zemi a chytil se za kotník. Hlavní rozhodčí faul neodpískal, pokračuje se ve hře.
     
    17
    Luis Ovalle se vydal podpořit ofenzívu Panamy náběhem po levé straně hrací plochy. Krajní zadák Panamy ale došel jen na polovinu hřiště.
     
    16
    Johan Audel si naběhl na přihrávku na hranici pokutového území. Audel si však posunul míč daleko před sebe a obránce mu jej ukopl.
     
    15
    Miguel Camargo operoval s míčem na levé straně pokutového území. Camargo se pěknou kličkou zbavil Vitulina, ale odcentrovat nestihl.
     
    14
    Abdiel Arroyo si v pokutovém území brousil zuby na centr z pravé strany. Radost mu však pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.
     
    13
    Jean-Emmanuel Nédra se v souboji na polovině hrací plochy dopustil faulu a může být rád, že neviděl žlutou kartu. Panama může pokračovat v kombinaci.
     
    12
    Panama se usadila na polovině svého soupeře a postupnou kombinací se snaží najít skulinku v obraně Martiniku. Ta ale pracuje skvěle.
     
    11
    José Calderón se na levé straně pokutového území dostal k odraženému míči a ihned jej napálil směrem na branku. Jeho rána prosvištěla kolem zadní tyče.
     
    10
    Gabriel Gómez si na polovině hrací plochy posunul míč kolem Jordyho Delema. Druhý jmenovaný jej poté poslal k zemi. Panama může rozehrávat.
     
    9
    Jean-Emmanuel Nédra odcentroval z levé strany do pokutového území. Jeho pobídku ale netrefil nikdo z fotbalistů v červeném.
     
    8
    Michael Murillo přečetl nepřesnou přihrávku soupeře na polovinu Panamy. Krajní obránce míč potáhl na polovinu soupeře, kde získal vhazování.
     
    7
    Karl Vitulin na pravé straně ostrým skluzem sestřelil Camarga a za svůj nedovolený zákrok vidí žlutou kartu.
     
    6
    Obrana Panamy jen kontrolovala nepřesnou přihrávku z kopačky Delema. Stoper Martiniku adresoval pobídku do míst, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    5
    Miguel Camargo si řekl o přihrávku na levou stranu, jenže si zrovna nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil k obráncům soupeře.
     
    4
    Do rozehrávky Martiniku se zapojil také brankář Olimpa, který nakopl míč na polovinu soupeře, ale nikdo v bílém se nedostal přes důrazného Escobara.
     
    3
    Martinik zahrával první rohový kop dnešního utkání. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde zasáhl připravený brankář José Calderón.
     
    2
    Fotbalisté Martiniku se poprvé v utkání podívali na polovinu svého soupeře a hned se jim podařilo zakončit. Jordy Delem ale netrefil branku.
     
    1
    Panama obstarala výkop do dnešního utkání. Mírný favorit se hned v jeho úvodu vydal do útoku, ale Aníbal Godoy nedokázal odcentrovat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním výkopem zazní hymny obou zemí.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Panama bude hrát v červených dresech, zatímco Martinik nastoupí v bílém.
     
    Panama

    Panama je na tom o něco lépe. V úvodním vystoupení na turnaji totiž vybojovala remízu 1:1 s USA. Ve druhém vystoupení navíc zvítězila 2:1 nad Nikaraguou a stále může pomýšlet na postup z prvního místa ve skupině.
     
    Martinik

    Martinik zatím po dvou odehraných duelech drží třetí pozici skupiny B. Do turnaje totiž vstoupil výhrou 2:0 nad Nikaraguou, jenže poté prohrál 3:2 s USA. V tabulce třetích týmů mu navíc patří až druhá pozice za Hondurasem.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům u sledování textového přenosu z Gold Cupu. Společně se dnes podíváme na duel mezi Panamou a Martinikem. Duel startuje ve 22:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 44. Murillo (Camargo), 61. Abdiel Arroyo, 67. G. Torres (Godoy)

    Karty:   57. G. Torres (PNM), 78. Abdiel Arroyo (PNM) – 7. Vitulin (MTQ), 19. Jean-Baptiste (MTQ), 75. Langil (MTQ), 76. Thimon (MTQ)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:15.
    Panama: Calderón – Murillo, Escobar, Chen, Ovalle – Cooper, G. Gómez, Godoy (71. Bárcenas, 85. Heráldez), Camargo – Abdiel Arroyo, G. Torres (73. Díaz).
    Náhradníci: Mosquera, Á. Rodríguez – Davis, R. Miller, Patrick, J. C. Vargas, Bárcenas, Heráldez, Núñez, Pimentel, Clarke, Díaz.

    Martinik: Olimpa – Jougon (69. Thimon), Delem, Vitulin, Crétinoir, Jean-Baptiste (58. Arquin) – Abaul, Nédra, Audel (33. Hérelle) – Langil, Parsemain.
    Náhradníci: Chauvet, Vermignon – Dondon, Narcissot, Zaïre, Hérelle, Maingé, Thimon, Angély, Arquin, Marajo, Pastel.
    bahis siteleri