CSKA Moskva – AEK Atény 1:0 (kon.) | APOEL – Constanta 4:0 (po pr.) | BATE – Slavia 2:1 (kon.)
Başakşehir – Club Bruggy 2:0 (kon.) | Kodaň – Vardar 4:1 (kon.) | Young Boys – Dynamo Kyjev 2:0 (kon.)
Plzeň – FCSB 1:4 (kon.) | Ludogorec – Beer Ševa 3:1 (kon.) | Hafnarfjördur – Maribor 0:1 (kon.)
Ajax – Nice 2:2 (kon.) | Olympiakos – Partizan Bělehrad 2:2 (kon.) | Rijeka – Salzburg 0:0 (kon.)
Rosenborg – Celtic 0:1 (kon.) | Legia – Astana 1:0 (kon.)
konec
Rosenborg BK
0:1 (0:0)
Celtic Glasgow
Středa 02.08.2017, 20:45 • Lerkendal Stadion, Trondheim • Liga mistrů (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Dámy a pánové, zdravím vás po týdnu při sledování odvetného duelu 3. předkola Ligy mistrů, kdy se tentokrát duel mistrů Skotska a Norska přesunul do Skandinávie. V Trondheimu bude Rosenborg bojoval o svou šanci po letech se vrátit do základních skupin nejprestižnější evropské klubové soutěže, Celtic o naplnění papírové role favorita. Zdraví vás Jaroslav Svoboda.
     
    ÚVODNÍ ZÁPAS

    Přesně před týdnem se Celtic a Rosenborg utkaly na půdě skotského mužstva. V centru Glasgow v Celtic Parku se diváci gólu nedočkali, favorizovaný domácí celek bez hlavních ofenzivních opor Moussy Dembelého a Leighe Griffithse místy trošku křečovitě hledal cestu do koncovky. Branky se nedočkal. Byl to naopak Trondheim, kdo mohl jet domů s velmi nadějným vítězstvím. Jenže ani celek v čele s nebezpečnými hráči Jevtovičem či Bendtnerem se nedočkal.

    Celtic FC – Rosenborg BK 0:0
    ŽK: Ajer – Vilhjálmsson
     
    CELTIC FC

    Skotský mistr v loňské sezóně zcela opanoval domácí scénu. Ligovou soutěž vyhrál s náskokem neskutečných třiceti bodů před druhým Aberdeenem, stejný tým pak za sebou svěřenci Brendana Rodgerse nechali ve finále Ligového i Skotského poháru.

    Slavný katolický klub se navíc dostal i do skupiny Ligy mistrů. A právě to je minimální klubový cíl Celticu i pro letošní sezónu. Jenže po hladkém postupu přes severoirský Linfield čeká na zelenobílé barvy "Bhoys" těžká dřina. Oproti prvnímu zápasu by se měl zbavit stereotypu v podobě neúspěšných útoků po křídlech a více do hry zapojit střed zálohy včetně podhrotových hráčů. K dispozici pak již bude mít Brendan Rodgers i Leighe Griffithse, který v prvním zápase absentoval kvůli trestu od UEFA, obdrženého za provokace fanoušků po utkání v Belfastu.
     
    ROSENBORG BK

    Norský mistr je nejlepším klubem ve své zemi v posledních letech. Po pravidelných účastech ve skupinách Ligy mistrů v prvních letech 21. století se však Rosenborg již deset let snaží marně projít do skupinové fáze soutěže.

    V Norsku se již ligová soutěž delší dobu hraje, prakticky je v plném proudu. Systém jaro – podzim tak dává severskému klubu výhodu rozehranosti proti Celticu, když ve Skotsku začne nejvyšší liga až o následujícím víkendu.

    Remíza 0:0 v Glasgowě dává sice norskému klubu poměrně velké šance, ale ty na druhou stranu trošku sráží absence vstřelené branky na půdě soupeře. Duel na Lerkendal Stadion tak bude rozhodně napínavý a ani na Rosenborg nečeká nic jednoduchého.
     
    Jsou již známy soupisky obou týmů před dnešním důležitým odvetným zápasem. Rosenborg nastoupí dle dostupných informací v rozestavení 4-3-3, sestava Celticu bude poměrně variabilnější, kde na hrotu by měl být jediný ryzí útočník (Griffiths), ovšem vydatně podporovaný křídelními hráči.
     
    Úvodní sestavy:

    Rosenborg BK: Hansen – Meling, Skjelvik, Bjørdal, Hedenstad – Midtsjø, Konradsen, Jensen (C) – de Lanlay, Bendtner, Jevtovič
    Náhradníci: Østbø – Rasmussen, Vilhjálmsson, Rashani, Gersbach, Helland, Lundemo

    Celtic FC: Gordon – Tierney, Sviatchenko, Šimunovič, Lustig – Armstrong, McGregor – Sinclair, Brown, Forrest – Hayes
    Náhradníci: De Vries – Bitton, Griffiths, Gamboa, Rogic, Ntcham, Eboué

    Rozhodčí: Jonathan Lardot – Frédéric Godelaine, Karel De Rocker (všichni Belgie).
     
    Nakonec vše jinak a hosté nastoupí do utkání s velmi zajímavou a netradiční sestavou, kterou poskládal Brendan Rodgers. Leigh Griffiths zůstal na střídačce a na hrotu se představí novic v kádru Celticu Jonny Hayes.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Je jisté, že dnešní duel bude v Trondheimu vyprodaný. Rosenborg cítí šanci přejít přes favorita a přiblížit se vysněným skupinám Ligy mistrů.
     
    Začátek zápasu v norském Trondheimu se blíží a jestli v posledních dnech většina českých luhů a hájů trpí vysokými teplotami, na hráče obou klubů dnes v Norsku čeká chladnější počasí. Stadion je nacpaný k prasknutí a diváci netrpělivě čekají na příchod obou týmů na pažit.
     
    Rozhodčí dnešního utkání přivedl hráče obou týmů na hřiště a domácí příznivci nyní bouřlivě dávají najevo své očekávání. Rosenborg nastoupí v bílých dresech, Celtic pak v zelené kombinaci.
     
    Zápas opravdu za malou chvíli začne, výkop budou mít hosté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Je zahájeno, Tierney na levé straně obrany podklouzl, ale hosté zůstávají u míče.
     
    2
    Celtic to zkusil po levé straně, ale do koncovky se nedostal.
     
    2
    Až teď McGregor pálil z prostoru za vápnem, ale trefil jen bránícího hráče!
     
    2
    I domácí se vrhli do útoku, de Lanlay se však neuvolnil a Rosenborg nakonec bude zahrávat první roh utkání.
     
    3
    Roh nepříjemně plachtil do vápna, ale z domácích se do pořádného zakončení nikdo nedostal a skotský tým dostává hru až k půlící čáře.
     
    4
    Tierney neodhadl výšku míče směřujícího na Jevtoviče a balón podběhl. Vrátil se však do souboje a zastavil domácího krajního útočníka. Aut pro Rosenborg.
     
    4
    Trondheim začíná aktivněji, rozhodně je více ofenzivněji naladěný než před týdnem v Celtic Parku. Tam se většinu času jen bránil.
     
    5
    Glasgowský celek drží míč na svých kopačkách, ale na své polovině hřiště a čelí velmi aktivnímu a vytaženému presingu soupeře.
     
    Forrest se pokoušel dostat za Hedenstada, nepodařilo se mu to a Celtic bude jen vhazovat.
     
    7
    Na Lerkendal je z pohledu domácích vyprodáno, v sektorech fanoušků Rosenborgu opravdu těžko hledat volná místa. Ale nutno dodat, že i v sektoru Celticu velké množství příznivců skotského klubu.
     
    7
    Celtic obléhal vápno domácích a nakonec zkoušel z pozice pravého beka centrovat Lustig. Přetažený míč končí až za brankovou čárou.
     
    8
    Dlouhá postupná kombinace hostů vedla v prudký centr do vápna, Hayes se do zakončení nedostal.
     
    9
    Tierney se pohnul směrem za obranu, ale když Armstrong před dvěma soupeři zastavil svou kličku a zdálo se, že o míč přijde, vrátil se zadák Celticu na své místo. Jenže Armstrong balon za obranu opravdu prostrčil. Tierney ovšem už nebyl v pohybu.
     
    10
    A Brown teď zase pro změnu vytahoval za obranu Sinclaira, ovšem poslal dlouhou přihrávku.
     
    11
    Sinclair si balon posunul až moc a nakonec jej musel zachraňovat Brown, který při druhém souboji byl jasně faulovaný Konradsenem.
     
    12
    Tierney dostal balon do vápna a míč propadl až k Hayesovi. Ten však těžký moment na první dotyk neustál a domácí odpalují.
     
    14
    Sviatchenko fauloval svého krajana Bendtnera a souboj dvou Dánů tak nakonec končí přímým kopem pro Rosenborg.
     
    14
    Jedno je jasné, pokud dnes padne branka, tak nastavení neuvidíme. Naopak jestli v 90 minutách hry se ani jeden z celků neprosadí gólově, dočkáme se herního nášupu. Teď se však Trondheim snaží projít do koncovky.
     
    15
    Jevtovič vybojoval pro Rosenborg aut a po jeho rozehrání se nakrátko střižený střelec norského klubu dostal i do koncovky. První rána na branku dnešního duelu končí v náruči Gordona.
     
    17
    Tierney se dostal k odraženému míči a protože obrana Rosenborgu nechala zadní část vápna nepokrytou, už se zdviženou rukou hlásil o pas Lustig! Zadák Celticu míč na nohu dostal, zakončení ale zamířilo hodně mimo branku.
     
    18
    Na druhé straně Jevtovič posílal další nepříjemný centr do vápna a tentokrát se Lustig prezentoval dobrou defenzivní činností. Zpětný míč do vápna pak ještě odklidil Brown. Celtic se ubránil nepříjemné situaci.
     
    19
    Hedenstad si přidržel Sinclaira a Celtic bude zahrávat přímý kop z poměrně zajímavé pozice, na úrovni nějakých 20 metrů od branky, ovšem zcela od postranní čáry.
     
    20
    Výborný centr na zadní tyč od Hayese a Sviatchenkovu hlavičku domácí odvrátili až z brankové čáry! První obrovská šance zápasu a Celtic byl blízko branky, která by mohla znamenat velmi podstatný zlom v zápase!
     
    20
    Následný roh rozehráli hosté na McGregora do druhé vlny, jenže autor víkendové hattricku z duelu se Sunderlandem místo střely z voleje volil přípravu koncovky a to byla chyba.
     
    21
    Hayes poslal skákavý a nepříjemný pas do vápna, Forrestovi ale k němu chybělo tak metr, možná dva. Hansen kryje míč do náruče.
     
    22
    Domácí rozehrávají od vlastního brankáře a Erik Sviatchenko je důvodem, proč se hra přerušuje. Dánský zadák dostal v jednom ze soubojů kolenem na stehno od Konradsena a dochází na ošetřování.
     
    24
    No z možných náhradníků je ve hře na střídačce do obrany jen Gamboa, ale přichází Bitton, který je přece jen spíše defenzivní zadák. V přípravě s Lyonem však působil jistě po boku Ajera přímo na středu obrany.
     
    25
    Je to tak, dochází na střídání a zatímco Sviatchenko jen smutně kouká do nebes a neslavně opouští bitevní pole, Nir Bitton přichází do hry jako nová tvář Celticu.
     
    26
    Brown ztratil míč a domácí se málem dostali do rychlého brejku, Kieran Tierney ale odpálil před Jevtovičem na aut.
     
    27
    Sinclair zatím hledá formu, kterou měl v loňské sezóně. Zkoušel se nyní proháčkovat na hranici vápna ke střele, ale opět si ukopl míč a Rosenborg se osvobodil. Aspoň na chvíli.
     
    28
    Další dvě obrovské šance hostů, byť ta první zas tak tutová nebyla! To Hayes hledal Sinclaira, který ale minul míč hlavou. Hned poté ale z druhé strany poslal centr Tierney a Hansen fantasticky vychytal Forresta!
    28.
     
    28
    Další centr na Sinclaira, máván ale ofsajd a Rosenborg si tak může na chvíli odpočinout. Dnes jsou centry hostů do vápna podstatně nebezpečnější, než jak tomu bylo před týdnem. To si Rosenborg tyhle situace soupeře hlídal pečlivěji a sveřepěji.
     
    30
    Teď se zase pro změnu tlačili domácí vpřed, Celtic ale pozice uhájil a finální Melingův centr skončil pouze v rukavicích Craiga Gordona.
     
    30
    Dva pokusy o přihrávku za obranu předvedl během pár vteřin McGregor, pokaždé ale nepředal míč přesně.
     
    31
    Po faulu Browna kopali domácí přímý kop, ovšem Bjørdal si při náběhu počínal nedovoleně a hosté se tak vrací k míči.
     
    32
    Celtic se snaží kombinovat, ale nemůže projít plynule přes obranný val, teď neuspěl ani Hayes.
     
    33
    Stále pokračuje kombinaci skotského klubu. Ale v poměrně velké vzdálenosti od vápna.
     
    34
    Brown posílal cnetr za obranu, ale moc dlouhý.
     
    34
    Šimunovič teď hostujícím fanouškům trochu zabrnkal na nervy odvážnou rozehrávkou z pozice posledního, ale nakonec hraje zase Gordon.
     
    36
    Sinclair si vyměnil míč s Tierneym, jeho zpětná přihrávka do vápna ale neprošla na prvně jmenovaného tak, aby mohl Sinclair zakončovat.
     
    36
    A pokus Rosenborgu o rychlý kontr skončil neúspěšně.
     
    37
    Tierney se znovu tlačil k centru a nakonec ho sundal ostrým faulem Milan Jevtovič, který vidí i žlutou kartu!
     
    38
    Hayes poslal centr do vápna, kde si ale nejvýše vyskočil brankář Hansen.
     
    39
    Hosté pokračují v kombinacích a držení míče jistě vyznívá jasně v jejich prospěch, ovšem skóre stále nechává vrcholit drama dnešního večera a postupová rovnice je stále otevřená.
     
    40
    Jenže ten zámek se kolem domácí branky stále více svírá a další centr McGregora musí Rosenborg odvracet z prostoru před Hansenem jen na roh!
     
    41
    A další akci hostů odvrací Skjelvik jen prostým odkopem na aut.
     
    42
    Na druhou stranu Trondheim bude chtít těžit z rychlých výpadů do otevřené defenzívy. Bitton teď jeden takový náznak zastavuje chytrým a taktickým faulem.
     
    43
    Tierney zásobuje vápno domácího celku jedním centrem za druhým a nutno dodat, že domácí si chvílemi začínají zahrávat s ohněm.
     
    44
    Další míč z Tierneyho levé strany do vápna a nakonec sám mladičký krajní obránce Celticu pálil, ale nepřesně.
     
    44
    A ojedinělý pas do šestnáctky Celticu kryje Gordon.
     
    45
    Domácí publikum se zlobí a domáhá se malé domů poté, co Šimunovič kolenem poslal míč až ke Gordonovi, který kryl rukama.
     
    45+1
    A v protiakci se míč dostal až k Brownovi, jeho rána zpoza vápna končí v náruči Hansena!
     
    45+1
    A také domácí zahrozili, centr z levé strany poslal hlavou na branku Bendtner, Gordon ale také úspěšný.
     
    45+2
    Začala poslední minuta úvodního poločasu.
     
    45+2
    Úvodní půli dohrál Celtic s míčem na kopačkách, do koncovky už se netlačil.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Máme tedy za sebou třetí bezbrankový poločas souboje 3. předkola Ligy mistrů mezi Celticem a Rosenborgem. A nutno dodat, že skotský tým nebyl daleko od vedení, jenže Forresta fantasticky vychytal Hansen.

    Viděli jsme už jedno střídání, ze hřiště musel zraněný Sviatchenko, kterého nahradil řízný Bitton. Ve hře má ještě Rodgers dva zajímavé trumfy, Griffithse s Rogicem, své by k oživení hry mohl dodat i Ntcham. Domácí tým zase má na střídačce nebezpečného Vilhjálmssona.
     
    Na trávníku Lerkendalu se rozcvičují stále jen dva hloučky náhradníků. Nicméně začátek druhého poločasu se blíží.
     
    Oba týmy vbíhají na trávník, počkáme si, zda dojde k nějakým střídáním.
     
    Nevypadá tak.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí tým tedy zahájil druhý poločas výkopem, ovšem Celtic se brzy dostal k míči.
     
    47
    Nir Bitton zastavil útok domácího celku tvrdým, ale čistým zákrokem.
     
    47
    Rosenborg začíná druhý poločas aktivně a de Lanlay po rychlém kontru pálil na zadní tyč! Gordon se natahoval marně, ovšem míč končí vedle branky!
     
    48
    A další akce domácích, kteří vstupují do druhé půle s velkou chutí! Celtic se teď těžce brání.
     
    49
    Rosenborg je u každého balónu o krůček dřív, klíčové boje pak domácí tým vyhrává ve středu pole, ovšem přes obranu hostů se norský tým dostává těžce.
     
    50
    Armstrong pálil, trefil jen Jensena před sebou.
     
    51
    Utkání vstupuje do fáze, kdy každá chyba může být osudová. Domácí nyní u míče, navíc Lustig podle názoru rozhodčího v souboji s de Lanlayem fauloval.
     
    52
    Domácí výpad zastavuje teč Browna, který sráží míč k brankáři Gordonovi.
     
    53
    Lustig se pokusil založit rychlý brejk hostů, Forrest dlouhý Lustigův pas jen prodloužil na roběhnutého Sinclaira. Ten ovšem míč na nohu nedostal.
     
    53
    A na kopačky hráčů Celticu se vkrádá i nepřesnost, Brown nyní poslal přihrávku přímo do autu.
     
    54
    Drtivou většinu času se nyní hraje na půlce hostů a Rodgers bude reagovat střídáním, chystá se Leigh Griffiths.
     
    57
    Největší rozdíl mezi první a druhou půlí je v pohybu domácích, Celtic je znovu s rozehrávkou vyhnán až před vlastní branku, díky aktivnímu přistupování soupeře.
     
    57
    Tierney se uvolnil na kraji šestnáctky a poslal střelu na branku domácího týmu, ale míč míří vedle!
     
    57
    A hosté střídají, ze hry odchází Jonny Hayes a na jeho místo na hrotu pak nastupuje Leigh Griffiths.
     
    59
    Jevtovič prošel přes dva hráče a už se tlačil do vápna, ale Šimunovič včas přispěchal na pomoc a odehrál na aut.
     
    59
    Rosenborg pokračuje v kombinaci po pravé straně, nakonec ale Jevtovič neustál souboj a i když si žádal faul, tak se bude vhazovat ve prospěch Celticu.
     
    60
    Griffiths poprvé u míče a hned z toho byl velmi nepříjemný centr, který ovšem Sinclair nedokázal dostat do branky!
     
    60
    A následný Forrestův centr kryje do rukavic Hansen!
     
    61
    A hrozí i domácí! Jensen se rychle uvolnil na šestnáctce a jeho rána po zemi končí jen pár centimetrů vedle tyčky Gordonovy branky!
    61.
     
    62
    Forrest trefil bránícího hráče a hosté se museli ihned vydat do defenzívy, načež Brown zastavil útok hraničním zákrokem, za který se nakonec píská přímý kop.
     
    64
    Z přímáku sice domácí nic nevymysleli, ale následující akce končí střelou de Lanlaye. Ovšem dosti nepřesnou.
     
    65
    Už nevidíme tak taktickou bitvu jako v prvním poločase, naopak oboustranně aktivní hru. V ní má však více šancí Rosenborg a teď po faulu Armstronga bude norský tým zahrávat z nějakých 30 metrů přímý kop.
     
    66
    Hedenstad ale trefil pouze zeď a protože pas na Griffithse byl zablokován, ihned se po pravé straně řítil zase vpřed Jevtovič. Další míč do šestnáctky schoval do rukavic Gordon.
     
    67
    Další faul hostů, tentokrát sudí Lardot píská prohřešek McGregorovi.
     
    67
    Gordon sebral ze vzduchu centr a Celtic tak bude rozehrávat.
     
    68
    Celtic ztrácí velmi lehce své míče, většinou ještě na polovině hřiště. Střed pole ve druhém poločase ovládá jasně Rosenborg a Brendan Rodgers by měl začít reagovat.
     
    69
    Celtic právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro domácí tvrdý direkt! Scott Sinclair z nenápadné akce předal do pravé strany, kam si nabíhal JAMES FORREST! Tomu se nejprve zamotal míč pod nohy, pak ale Forrest vypálil tvrdou bombu do břevna, od kterého se míč odrazil do branky! A Celtic je blízko postupu, domácí by totiž museli vstřelit dvě branky, aby si proklestili cestu dál! Asistence: Scott Sinclair.
    69. FORREST - 0:1
     
    70
    A Rodgers ihned střídá, odchází Armstrong a na jeho flek nastupuje Tom Rogic.
     
    71
    A Celtic ožil, Sinclair ihned v další kombinaci, předal pod sebe na Griffithse a jeho bomba přes hráče končí těsně vedle branky! Ovšem s tečí, bude z toho roh.
     
    72
    Lustig si naskočil na Griffithsův roh, ale hlavička míří nad branku.
     
    73
    A dvakrát najednou střídají i domácí, ze hřiště odešli Jevtovič s De Lanlayem, nahrazují je Helland a Vilhjálmsson, hrdina předchozí fáze, když vystřelil postup v domácí odvetě proti Dundalku.
     
    75
    Zaslouženou žlutou kartu za došlápnutí Tierneyho vidí novic na trávníku Helland.
     
    76
    Rosenborg to samozřejmě nevzdává a další útok se valil do vápna Celticu, jenže domácí se dostali do ofsajdové pozice.
     
    77
    A skotský mistr nebude nyní nikam pospíchat. Lustig se chystá vhazovat z pozice někde u půlící čáry.
     
    77
    Aut se opakuje o pár metrů dál, přímo pod jásajícím sektorem fanoušků Celticu.
     
    78
    Nuže Gordon dnes několikrát nerozehrál dlouhý míč přesně, i teď jeho přihrávka končí v autu.
     
    78
    Výbornou defenzivní činnost odvádí Brown, který zastavil další útok domácích.
     
    79
    Dva centry do vápna v podání domácích končí pokaždé na hlavě bránícího hráče.
     
    79
    A třetí Hellandův pokus je moc dlouhý. Gordon bude vykopávat od své branky.
     
    80
    A opět jen po pár přihrávkách posílá gólman skotského týmu míč pouze na tribunu.
     
    80
    Čas domácím velmi kvapně utíká a i další centr do vápna jen končí u Gordona. Tak otázka, zda to tudy vůbec půjde.
     
    82
    Tierney si nyní situaci neulehčil a po nedorozumění budou domácí vhazovat.
     
    82
    James Forrest mohl rozhodnout definitivně! Nejprve se přihrávka za obranu zapletla Rogicovi na paty, hostům ale domácí defenzíva stoprocentní šanci vrátila a Forrest šel sám na Hansena! Tak dlouho si pak posouval míč do strany kolem ležícího brankáře, až ale pořádně hostující střelec jediné branky nevystřelil! A Rosenborg přežil klinickou smrt.
     
    84
    Tentokrát pískán faul Sinclairovi a domácí budou rozehrávat přímý kop.
     
    85
    Ze standardky nic vážného nezvešlo, a tak Celtic nyní sbírá čas kombinací kolem půlící čáry.
     
    86
    Faul pískán i Lustigovi. Času už opravdu moc není a pravda čekal bych, že Rosenborg otevře hru více. Zatím vystupují domácí do útoku tak ve čtyřech, pěti hráčích.
     
    87
    A McGregor se málem proháčkoval v rychlém kontru až za obranu, ovšem ke střele se nedostal.
     
    88
    Mezi třema hráči propasíroval míč Rogic na Griffithse a ten se ocitl v obrovské šanci! Jenže trefil jen Hansena!
     
    89
    A domácí se opravdu již formují v okolí vápna Celticu, jenže centry do prostoru před Gordonem nacházejí pouze hráče v zelených dresech.
     
    90
    A ještě jeden lehčí zákrok pro Gordona. Zdá se, že Rosenborg ani letos tedy nedotáhne své tažení až do vysněné účasti ve skupině Ligy mistrů.
     
    90+1
    Začíná nastavení, které bude trvat tři minuty.
     
    90+1
    Tierney ještě dostal po odehrání míče naloženo od jednoho ze soupeřů a domácí tak budou ještě čelit přímému kopu.
     
    90+2
    Tak on to byl již žlutý Helland, teď tedy hodně benevolentně sudí Lardot neudělil druhou kartu pro domácího hráče.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Hosté už si utkání dohráli u brankové čáry soupeře a nakonec tedy jediná trefa celého dvojutkání, kterou dnes zařídil James Forrest, posílá hosty do dalšího kola. V něm může narazit Celtic klidně i na pražskou Slávii.
     
    Hráči vítězného týmu ještě slaví postup s možná dvěmi, třemi stovkami svých příznivců.
     
    Celtic bude v dalším losování mezi nasazenými týmy, je již jisté, že v tom samém koši pak budou i Olympiakos Pireus, Kodaň, APOEL a Maribor.

    Na Celtic tak čeká pro poslední kvalifikační kolo pro účast ve skupině jeden z pětice Karabach, Astana, Rijeka, Hapoel Berševa a Slavia Praha!
     
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13.
     
    Já se s vámi z dnešního utkání loučím, přeji hezký den a věřím, že se zase brzy sejdeme u sledování online přenosu. (22:51:02)

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 69. Forrest (Sinclair)

    Karty:   37. Jevtovič (RSN), 75. Helland (RSN)


    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13.
    Rosenborg BK: Hansen – Meling, Skjelvik, Bjørdal, Hedenstad – Midtsjø, Konradsen, Jensen (C) – de Lanlay (73. Vilhjálmsson), Bendtner, Jevtovič (73. Helland)
    Náhradníci: Østbø – Rasmussen, Vilhjálmsson, Rashani, Gersbach, Helland, Lundemo

    Celtic Glasgow: Gordon – Tierney, Sviatchenko (25. Bitton), Šimunovič, Lustig – Armstrong (70. Rogic), McGregor – Sinclair, Brown, Forrest – Hayes (57. Griffiths)
    Náhradníci: De Vries – Bitton, Griffiths, Gamboa, Rogic, Ntcham, Eboué

    Rozhodčí: Jonathan Lardot – Frédéric Godelaine, Karel De Rocker (všichni Belgie)
    26.07.2017
    Celtic - Rosenborg 0:0

    Karty:   79. Ajer (CEL) – 81. Vilhjálmsson (RSN)

    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:4.
    bahis siteleri