Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.) | Motor ČB – J. Korea 9:1 (kon.) | Chomutov – Fischtown Pinguins 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 10:3 (kon.) | EC-KAC – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Fischtown Pinguinw
Pátek 11.08.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den všem! Piráti Chomutov vyzvou ve třetím domácím přátelském utkání na vlastním ledě nováčka německé DEL, bremerhavenský Fischtown Pinguins. Utkání v SD ARÉNĚ startuje v 17:30.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Čtvrtý celek posledního ročníku Tipsport extraligy čeká třetí soupeř během čtrnácti dní. V prvním utkání si Piráti vyšlápli na ruský Jekatěrinburg, který udolali v prodloužení 4:3. Následující utkání severočechům nevyšlo, minulý týden svěřenci Vladimíra Růžičky padli s libereckými Tygry 1:6.
     
    FISCHTOWN PINGUINS

    Fischtown, celek, jak už vidno z názvu, z přístavního města, čeká druhá sezóna v nejvyšší německé soutěži. V nováčkovském ročníku se Pinguins dostali do čtvrtfinále, kde následně vypadli s pozdějším mistrem - Red Bullem Mnichov. Od nové sezóny bude celek od soutoku řek Geesty a Vezery spoléhat na českou dvojičku Hübl - Pöpperle. První jmenovaný je dokonce odchovancem chomutovského hokeje.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ

    Finále SWB-Energie Cup, 6.9.2014
    Piráti Chomutov 2:3sn. Fischtown Pinguins

    45. Drtina (Moore), 60. Rutta (Hovorka) – 4. Kopecký, 24. Rinke (Schaludek), rozhodující nájezd Hooton.

    Piráti Chomutov: Kopřiva – Drtina, Koma, Scalzo, Rutta, Skinner, Rýgl, Havel, Šulák – D. Kaše, Růžička, Hovorka – Květoň, Dušek, Moore – Hřebejk, Kämpf, O. Kaše – Sinisalo, Gajovský, McGregor.

    Fischtown Pinguins: Langmann – Dronia, Slaton, Martinelli, Teljukin, Schmidt, Kohl, Stokowski – Hafenrichter, Hooton, Kopecký – Dejdar, McPherson, Cook – Schaludek, Rinke, Zuravlev – Bombis, Beck, Garten.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Laco (Pavlát) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Buchtela, Chalupa – Koblasa, Huml, Tomica – Tomeček, Růžička, Sklenář – Hlava, Rob, Poletín – Wágner, Rindoš, Havel.

    Fischtown Pinguins: Hübl (Pöpperle) – Moore, Maschmeyer Bronson, Bergman, Lampl, Jensen, Lavellee, Maschmeyer Brock – Newbury, Nehring, Urbas – Owens, Quirk, Hooton – George, Bast, Mauermann – Dejdar, Schwartz, Körner – Lennartsson, Kircher..
     
    Krásný den všem! Za pár chvilek začne utkání mezi domácím Chomutovem a hosty z Bremerhavenu. Přeji příjemnou podívanou!
     
    Oba celky jsou na ledové ploše, utkání co nevidět začne!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Německý celek vyhrál úvodní vhazování a hned se pokoušel dostat do útoku. Místo toho ale přišlo jen vyhození na icing, buly před brankou českého brankáře.
     
    00:37
    Marek Tomica následně vjel po levé straně do pásma, kde zasekl a přihrával na Jaroslava Mrázka. Ten o puk ovšem rychle přišel.
     
    00:47
    Následně se do první šance utkání prodral Vladimír Růžička. Ten dostal přihrávku na pravý kruh, odkud zakončoval pod víko. Branku Pöpperleho ovšem přestřelil.
     
    01:48
    První akce i na straně druhé. Bergman nahazoval od modré čáry a je pokus ještě před Lacem tečoval Quirk. Slovenský brankář puk mířící do jeho protipohybu jen tak tak chytil!
    01:48
     
    02:07
    Následně se Pirátům nepovedlo zaútočit ideálně. Píská se icing a vhazovat se bude opět před brankou Jána Laca, respektive jeho levici.
     
    02:37
    Nicolas Hlava se již dostával do útočné třetiny, ale přihrávku od Luboše Roba dostal rukou. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středním pásmu.
     
    02:51
    Podél pravého mantinelu se pokoušeli zahrozit i hosté, ale ani jim to nevyšlo. Píská se další ofsajd, pokračovat se bude vhazováním ve středu plochy.
     
    03:27
    Do zakončení se individuálně prodíral hostující Kris Newbury. Přes bránící hráče ale nepropasoval puk až na Jána Laca.
     
    03:33
    Následně si právě Kris Newbury počínal nedovoleně, Ivana Humla tvrdě poslal k zemi a putuje na trestnou lavici.
     
    04:19
    Krásná kombinace domácích byla zakončena přihrávkou na Bretta Flemminga, jenž tvrdě zakončoval z mezikruží. Z této pozice ale branku těsně minul.
     
    05:15
    Následně se po chybě Tomáše Slováka dostal do protiútoku Owens Jordan. Hostující hokejista si najel před Laca, ale svým pokusem trefil jen špičku betonu slovenského brankáře.
     
    05:33
    Hosté v plném počtu.
     
    06:01
    Ross Mauermann se následně dostal do brankoviště Laca přes bránícího Buchtelu. Následným bekhendem chomutovského brankáře nepřelstil!
    06:01
     
    06:38
    Hra je přerušena díky ofsajdu Rylana Schwartze, pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    07:29
    Chad Nehring našel střílenou přihrávkou Krise Newburyho v brankoviště. Hostující útočník zakončoval mezi betony Laca, slovenský brankář je ovšem rychle dal k sobě!
     
    07:47
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    Další rychlý útok Fischtownu již brankou končí! CHAD NEHRING byl faulován, ale i tak se dostal do zakončení. Z otočky poslal puk k pravé tyči, na toto Laco nedokázal zareagovat! Asistence: Jan Urbas a Brock Maschmeyer.
    07:47 NEHRING - 0:1
     
    08:19
    V další akci hostů byl Owens Jordan, který se dostal od levého mantinelu do zakončení. Jána Laca připraveného u své tyčky ale nepřekvapil.
     
    08:44
    V další střelecké pozici byl Kevin Lavallee, jenž pálil od pravého mantinelu. I nyní byly betony Jána Laca na svém místě, Piráti jdou do útoku.
     
    09:13
    Jason Bast se dostal přes bránícího Mrázka a dostal se až do kličky. Lacovi udělal kličku na zadní tyč, kde zakončoval. Slovenský brankář ale předvedl pohotový zákrok!
    09:13
     
    09:23
    Na druhé straně ujížděl chomutovský odchovanec Nicolas Hlava, který se nacpal až do brankoviště. Po jeho ataku vypadla branka z postavení, vhazovat se bude po levici Pöpperleho.
     
    10:22
    Kevin Lavallee ujel po pravé straně a přihrál na levý kruh aktivnímu Newburymu. Ten rychlou střelou ovšem Laca nepřekonal!
     
    10:33
    Po následném vhazování pálil Wade Bergman, jenž mířil pod víko branky. Ján Laco ovšem parádně zakročil, puk vytěsnil nad svou branku.
     
    11:24
    Pirátské snažení třetí formace zakončoval bekhendem Luboš Rob. Slabá rána bez zamíření ale skončila jen vedle branky, Piráti nadále tlačí.
     
    11:56
    Právě Luboš Rob byl faulován, Nicolas Jensen míří na trestnou lavici za hákování a my uvidíme druhou přesilovou hru domácího celku.
     
    12:24
    Pinguins dnes Piráty zvládají naprosto na jedničku. Jordan Owens vyvezl puk do útočné třetiny, kde udržel nějakou tu vteřinku času.
     
    12:51
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    A hosté se dokonce v oslabení prosazují! KEVIN LAVALLEE dostal parádní přihrávku do prázdné branky od levého mantinelu. Hostující obránce jen doklepával do odkryté části branky. Asistence: Chad Nehring a Wade Bergman.
    12:51 LAVALLEE - 0:2
     
    13:40
    Následně dostával parádní přihrávku na pravý kruh Marek Tomica. Chomutovský útočník zakončoval rychle a možná i proto trefil jen beton přesouvajícího se Pöpperleho.
     
    13:56
    Hosté v plném počtu.
     
    14:37
    Ján Laco následně chytil nahazovaný kotouč do své lapačky a přerušil hru. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    14:47
    Piráti se hned po vhazování dostali do útočné třetiny, z pravého kruhu zakončoval Vojtěch Tomeček, který ale trefil jen připraveného brankáře.
     
    15:31
    Podél levého mantinelu se prosmýkl do zakončení Michal Poletín, který po ledě zakončoval. I nyní byl ale exspařtanský brankář připraven.
     
    16:30
    Aktivně se do zakončení dostal hostující Brock Maschmeyer, jenž zakončoval po ledě z levého kruhu. Jeho pokus se od betonu Jána Laca dostal za branku Chomutova.
     
    17:54
    Nicolas Hlava se za brankou dostal k puku, který přihrával před prázdnou branku na Luboše Roba. Ten se do zakončení dostal pozdě a Pöpperle byl již v brance.
     
    18:21
    První přesilovka pro hosty. Ivan Huml se provinil nedovoleným zákrokem před brankou Laca, hostujícího hráče si přidržel a bude prvním vyloučeným Pirátem utkání.
     
    19:07
    Piráti se vydali v oslabení dopředu a Juraj Valach dostal přihrávku od Vladimíra Růžičky. Od levého mantinelu tvrdě zakončoval, ale branku netrefil.
     
    19:57
    V úplném závěru třetiny se do zakončení dostal hostující Cory Quirk, jenž přes obránce střílel. Ján Laco ale netěžký pokus chytil a puk vyhodil z lapačky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, ve které hosté hrozili po rychlých akcích. Specialita zámořských hráčů se ukázala a Fischtown zaslouženě vede 2:0. První branku vstřelil Kris Newbury, o pět minut se prosadil v oslabení obránce Kevin Lavallee.

    Druhá třetina začne v 18:24.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Rychlý útok hostů! Chad Nehring se dostal na pravém kruhu ke střele, která mířila k levé tyčce. Tam čekal nastrčený beton Laca!
     
    21:02
    Následně v útoku propadl obránce Jaroslav Mrázek a hosté se hnali do protiútoku, který se jim ale nepovedlo zakončit. Pokračuje se hrou u branky Chomutova.
     
    21:38
    Střelecký pokus se pokoušel poslat na branku Juraj Valach, kterému ale pokus nesedl. Puk skončil vedle branky, do útoku jdou Němci.
     
    22:20
    Michal Poletín z velkého úhlu nahazoval do brankoviště, ale štěstěna na jeho straně nyní nestála. Pokračovat se bude hrou Fischtownu.
     
    23:31
    Hra byla přerušena během pošťuchované mezi Alexem Rašnerem a Marianem Dejdarem. K ničemu nedošlo, oba hráči si ale půjdou sednout na trestnou lavici.
     
    24:03
    Ivan Huml dostal od pravého mantinelu přihrávku před branku, kde hned nad beton brankáře zakončoval. Puk se ale nakonec od ruky odrazil mimo tři tyče!
    24:03
     
    25:11
    Následně se do protiútoku dostal Růžička s Mrázkem. První jmenovaný nabídl loženku chomutovskému obránci, jenž ale brankáře zblízka nepřekvapil.
     
    25:41
    Cody Lampl to na druhé straně zkoušel z ostrého úhlu na přední bližší tyč. Tam ale byla jen lapačka připraveného Jána Laca, pohotový zákrok pro chomutovského fantoma.
     
    26:14
    Následně Piráti zvolili vyhození jen na icing, pokračovat se tak bude vhazováním po pravici Jána Laca, který dnes chytá opět skvěle.
     
    26:50
    Tomáš Pöpperle nyní zachytil nahození do jeho brankoviště. Po zákroku a odpískání následuje první komerční přestávka prostřední třetiny.
     
    27:09
    Alex Rašner si počkal u mantinelu na jednoho z hostů a hitem jej poslal k ledu. Píská se nedovolené bránění, následuje přesilovka.
     
    27:47
    Přesilovka bremerhavenského celku zatím nevychází a nyní se hosté dokonce vystavili do zakázaného uvolnění. Vhazovat se tak bude po levici Pöpperleho.
     
    28:25
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    Tak to byla hodně nešťastná branka pro domácí! Střela od modré čáry byla ztečována Jaroslavem Mrázkem, puk se dostal mezi betony Jána Laca a CHAD NEHRING už měl hodně lehkou úlohu – 0:3! Asistence: Kris Newbury.
    28:25 NEHRING - 0:3
     
    28:40
    A další přesilovka pro hosty! Petr Koblasa si počínal ve středním pásmu nedovoleně a bude dalším potrestaným Pirátem v této třetině.
     
    29:12
    K dobré střele se dostával hostující Kevin Lavallee. Střelec druhé branky trefil betony připraveného Laca, bránící hráči puk následně vyhodili.
     
    30:21
    Parádní akce Nicolase Hlavy v oslabení! Ujížděl po pravé straně a následně se zbavil bránícího hráče. Jeho střela ale nepřekonala Pöpperleho v brance!
    30:21
     
    30:40
    Domácí v plném počtu.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu Fischtown Pinguins (Newbury – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:15
    Pirátům zatím přesilovka vůbec nevychází. Hosté se pohodově brání a již několikrát se jim povedlo poslat kotouč z obranné třetiny.
     
    31:54
    Vojtěch Tomeček se vydal do pásma a puk si prohodil kolem bránících hráčů. Jeden z nich jej ale poslal k zemi, a to čistým způsobem.
     
    32:45
    Hosté v plném počtu.
     
    33:28
    Piráti cpali puk do brankoviště opět z úhlu. Hra byla nakonec ukončena poté, co byla branka Tomáše Pöpperleho nadzvednuta.
     
    33:31
    Následně po vhazování zakončoval od modré čáry Brett Flemming. Jeho střela zápěstím spíše na teč skončila v náruči Pöpperleho.
     
    34:12
    Ivan Huml v další skvělé šanci! Nyní dostal přihrávku na pravý kruh, který hned zakončoval. Jeho bomba ale skončila pouze na břevnu!
     
    35:23
    Domácí se dostali rychle do pásma a hned zakončovali. Střelecký pokus Michala Poletína ale nebyl vůbec nebezpečný, Pöpperle klidně chytá.
     
    35:49
    Cody Lampl střílel od modré čáry na zadní mantinel, který se odrazil až do brankoviště. Ján Laco musel být pozorný proti tomuto pokusu i následné snaze Georgeho.
     
    36:42
    Piráti jdou do čtyř. Jan Havel míří na lavici hanby za sekání. Fischtown tak může zvýšit své, nyní již docela velké vedení.
     
    37:05
    Do první akce se dostali hosté poněkud divně. Puk se po urputném souboji došoural k Lacovi, který jej ukryl raději ve své lapačce.
     
    37:37
    Kombinace Pinguins byla zakončena pokus z levé strany. Střelecký pokus ale neohrozil branku Laca, hosté nicméně nadále kombinují.
     
    38:00
    Do dobré akce se dostal obránce Juraj Valach, který v oslabení ujel. Dostal se až před branku Pöpperleho, kterého mezi betony ale nepřekonal.
     
    38:04
    Síly na ledě se vyrovnají. Cory Quirk putuje na trestnou lavici za držení hole.
     
    38:23
    Ján Laco nyní asi napětkrát skvěle zakročil. Po střele Bergmana od modré čáry přišlo několik dorážek, ani jedna ale za zády slovenského brankáře neskončila.
     
    38:42
    Domácí v plném počtu.
     
    39:01
    Piráti sice hrají přesilovku, zatím v ní ale nic nevymysleli. Aktuálně vidíme poslední minutu prostřední části hry.
     
    39:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak nakonec se Piráti v přesilové hře prosadí, je tu snižující branka na 1:3! Vladimír Růžička přihrál za branku na PETRA KOBLASU, který se zpoza branky bekhendem prosadil a vrátil domácí do utkání. Asistence: Vladimír Růžička a Vojtěch Tomeček.
    39:48 KOBLASA - 1:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetiny je u konce, stav po ní je stále dvougólový. Třetí branku Bremerhavenu vstřelil opět Chad Nehring, jenž poslal volný puk do odkryté branky. Pirátům se povedlo snížit až na konci periody, Petr Koblasa si najel zpoza branky do gólového zakončení.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:16.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Wade Bergman se dostal podél levého mantinelu do útoku a přihrával do brankoviště. Tam ale našel jen hokejku bránícího hráče Pirátů.
     
    40:49
    Následně se ke střele dostal Jan Urbas, jenž svým pokusem dokonce škrtl tyčku. Následně se Ján Laco dostal k puku a ukryl jej v lapačce.
     
    41:03
    Následně se do dobré šance dostal Brock Hooton, jenž zakončoval do odkryté branky. Místo branky ale trefil přesouvajícího se Jána Laca!
    41:03
     
    41:50
    Piráti jsou u puku za vlastní brankou a přemýšlí, co vymyslí směrem dopředu. Zatím v této třetině nepředvedli nic.
     
    42:15
    Šance na obou stranách zneškodněny brankáři. Na jedné straně neuspěl na hranici faulu Vojtěch Tomeček, hosté následně od levého mantinelu zakončovali do betonů Laca.
     
    43:27
    Jan Urbas se dostal na levé straně k přihrávce, jenž hledala volného hráče před Lacem. Přihrávka byla slovenským brankářem vypíchnuta. Skvěle odhadnutá situace.
     
    44:08
    Piráti si zahrají přesilovou hru. Nicholas Jensen inkasuje dvouminutový trest za sekání.
     
    45:14
    Dlouhá kombinace Pirátů. Tvrdě pálil od modré čáry Juraj Valach, puk ale skončil vedle branky. Nebezpečný byl i Petr Koblasa, ale i ten minul branku.
     
    46:06
    V závěru přesilové hry zakončoval z pravého kruhu nebezpečně Vladimír Růžička. Jeho pokus ale skončil na hrudi připraveného Pöpperleho.
     
    46:08
    Hosté v plném počtu.
     
    46:23
    Tlak domácích pokračoval a ukončen byl až dalším pokusem Juraje Valacha. I nyní byl ale český brankář ve službách německého celku připraven.
     
    46:26
    Vyloučení v týmu Fischtown Pinguins (Cody Lampl – 2 min., sekání).
     
    46:30
    Hned po vhazování pálil Jaroslav Mrázek, jenž mířil k přední tyči. Svým pokusem, jenž byl i lehce tečován, skončil na betonu Tomáše Pöpperleho.
     
    47:45
    Od střely Mrázka se domácím nedaří nic vymyslet a Piráti jsou již několik sekund v obranném pásmu.
     
    48:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka již končila, nakonec ji ale Piráti využili! Juraj Valach si projel do pásma, objel obránce a mezi kruhy našel parádní přihrávkou JANA HAVLA, který se zblízka nemýlil – je to jeho první branka v Chomutově! Asistence: Juraj Valach a Vladimír Růžička.
    48:01 HAVEL - 2:3
     
    48:34
    Nyní se ale Piráti budou muset bránit. Zbytečným faulem se provinil Nicolas Hlava, jenž mimo hru podrazil hostujícího hráče.
     
    48:56
    Jan Urbas se dostal mezi obránce a střílel nad lapačku Jána Laca. Svým pokusem ale branku nakonec přestřelil, Fischtown všem pokračuje v aktivitě.
     
    49:09
    Nyní to budou mít domácí těžké. Ivan Huml vyhodil kotouč mimo ledovou plochu a jde pykat.
     
    49:45
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    Hosté kombinovali hodně blízko branky Jána Laca a nakonec se dočkali branky! Po zákroku Jána Laca se k puku dostal BROCK HOOTON, jenž černou placatou gumu doklepl do do odkryté branky! Asistence: Wade Bergman.
    49:45 HOOTON - 2:4
     
    50:02
    A opět budou hosté hrát dvojnásobnou výhodu. Luboš Rob se provinil menším háčkem a bude za tento prohřešek potrestán.
     
    50:13
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    A i tato výhoda je promptně využita! Mike Moore poslal střílenou přihrávku do brankoviště, kde puk tečoval přímo mezi betony Jána Laca MARIAN DEJDAR – na toto nemohl slovenský brankář zareagovat. Asistence: Mike Moore a Kris Newbury.
    50:13 DEJDAR - 2:5
     
    50:41
    Ivan Huml měl na hokejce snížení, zblízka zakončoval tvrdou střelou, která ale skončila pouze na masce Tomáše Pöpperleho!
     
    51:28
    Hosté to zkoušeli stejně, jako u své páté vstřelené branky. Nyní ale Ján Laco pohotově sklapl betony a kotouč chytil. Jakub Sklenář následně dorážejícího hráče lehce uklidnil.
     
    51:42
    Cody Lampl byl blízko k další brance. Vyražený puk od Jána Laca zezadu posílal do branky, tu ale nakonec naslepo jen těsně minul.
     
    52:31
    Při útočném snažení domácích skončil puk v hledišti. Po komerční přestávce se tak bude vhazovat ve středu ledové plochy.
     
    53:45
    Piráti jsou sice v útočném pásmu aktivnější, zatím se jim ale nic nepovedlo vymyslet. Uvidíme, jak tomu bude v následujících momentech.
     
    53:54
    Piráti si zahrají přesilovou hru, Mike Moore za brankou podrazil chomutovského hráče a dostává dvě minuty.
     
    54:35
    Piráti se pokoušeli něco vymyslet, ale jejich kombinační hra nebyla dvakrát přesná. Fischtownu se v obou případech povedlo vyhodit.
     
    55:03
    A tak to na sebe vzal v roli falešného obránce Vladimír Růžička. Jeho pokus od modré čáry ale nezapadl za záda Tomáše Pöpperleho.
     
    55:23
    Brock Hooton se zmocnil puku a podél levého mantinelu ujel do útoku. Jeho slabá rána přes obránce ale neslavila úspěch.
     
    55:54
    Hosté v plném počtu.
     
    56:00
    Od levého mantinelu střílel Jaroslav Mrázek, kterému se ale nepovedlo tvrdou překonat Pöpperleho i přes fakt, že bývalému brankáři Sparty vypadl kotouč.
     
    56:10
    Po zakázaném uvolnění se opět přerušuje. Jeden z hostů rozehrával rukou, pokračovat se tak bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    56:45
    Do slušné akce se dostával mezi kruhy Jordan George. Ten po ledě mířil do protipohybu Laca, který ale včasně stihl zareagovat.
     
    57:53
    Do dobré šance se prodíral Jason Bast, jenž se od levého mantinelu dostal až před branku. Tam ale nezakončil gólově!
     
    58:53
    Mezi kruhy se do dobré šance dostal domácí Vladimír Růžička. Jeho střela ale byla na poslední chvíli ztečována a skončila vedle branky.
     
    58:57
    Vyloučení v týmu Fischtown Pinguins (Wade Bergman – 2 min., napadení).
     
    59:34
    Pirátům se nepovedlo dostat se pořádně do nějakého zakončení, utkání tímto stavem nejspíše skončí.
     
    59:49
    Vojtěch Tomeček měl velkou šanci. Dostal přihrávku na levý kruh, odkud hned zakončoval. Jeho pokus ale skončil na břevně!
    59:49
     
    Konec zápasu.
     
    Piráti prohrávají po třetinách 0:2, 1:1 a 1:2 s německým Fischtown Pinguins 2:5! Hosté se dostali do tříbrankového vedení, Pirátům se následně povedlo snížit na rozdíl jediné branky, ale dvě využité dvojnásobné výhody utkání nakonec rozhodly. Dvakrát se prosadil Chad Nehring, po jedné brance přidali Kevin Lavallee, Brock Hooton a Marian Dejdar. Za Piráty skórovali Petr Koblasa a Jan Havel.
     
    Děkuji za pozornost a někdy zase u hokeje napočtěnou! (19:56:05)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 40. Koblasa (Růžička, Tomeček), 49. Havel (Valach, Růžička) – 8. Nehring (Urbas, Maschmeyer Brock), 13. Lavallee (Nehring, Bergman), 29. Nehring (Newbury), 50. Hooton (Bergman), 51. Dejdar (Moore, Newbury)


    Piráti Chomutov: Laco (Pavlát) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Buchtela, Chalupa – Koblasa, Huml, Tomica – Tomeček, Růžička, Sklenář – Hlava, Rob, Poletín – Wágner, Rindoš, Havel.
    Fischtown Pinguinw: Pöpperle (Hübl) – Moore, Maschmeyer Bronson, Bergman, Lampl, Jensen, Lavellee, Maschmeyer Brock – Newbury, Nehring, Urbas – Owens, Quirk, Hooton – George, Bast, Mauermann – Dejdar, Schwartz, Körner – Lennartsson, Kircher.

    Diváci: 2 137
    ocianews.com