Převýšov – Domažlice 2:2 (4:3 po pen.) | Brozany – Dobrovice 2:0 (kon.) | Nymburk – Vltavín 0:0 (6:7 po pen.)
Štěchovice – Benátky n/J 2:1 (kon.)
konec
SK Sokol Brozany
2:0 (0:0)
FK Dobrovice
Neděle 20.08.2017, 17:00Česká fotbalová liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Broznany berou z tohoto zápasu tři body. Rozhodčí Benedikt nejprve asi správně vyloučil na konci prvního poločasu Sedláčka za podražení Chukwumy. Avšak ve druhém dějství se tento duel trošku vymkl z rukou hlavnímu arbitrovi. A tak došlo v 79. minutě k zajímavé strkanici. Poté se utkání dohrálo bez větších problémů. Na to, že domácí hráli poločas proti desíti, tak toho moc nepředvedli směrem dopředu. (19:13:08)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Marič, přichází Vlasák.
    90+1. HOVORKA - 2:0
     
    90+1
    Brozany právě vstřelily branku!
    Je to jasné! Broznany tohle utkání vyhrají. Zřejmě Stehlík táhl útok domácího celku po pravé straně, poté došlo k přenesení hry na levou stranu. Míč si v šestnáctce hostujících fotbalistů našel PETR HOVORKA a křižnou přizemní střelou k pravé tyči přidal druhou trefu Broznan!
     
    90
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Tichý, přichází Hovorka.
     
    90
    Hostující útok po levé straně nevypadal vůbec špatně, ale Volf nenašel přizemním centrem nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    89
    Jeden z hostujících hráčů nepřesně centroval z pravé strany. Lipš bez větších problémů chytil balon a poté rozehrál přes pravou stranu.
     
    89
    Bartoš vykopl míč. Poté jeho spoluhráči drželi míč na polovině hřiště, ale nic zásadního se nestalo. Franc bude vhazovat z pravé strany.
     
    88
    Faul jednoho z hostujících hráčů na polovině hřiště znamená, že Broznany mohou opět pošetřit čas.
     
    88
    Avšak vzápětí přišel domácí celek o míč.
     
    87
    Pravá noha Lipše poslala míč do hry přes levou stranu, ale nikdo z domácích fotbalistů se nedostal ani k centru. Nicméně, Broznany vhazují z levé strany z poloviny hrací plochy.
     
    87
    Zřejmě Fialka byl tím, kdo se postavil do ofsajdu. Následně Lipš má hodně času na to, aby uvedl míč opět do hry.
     
    86
    Jeden z domácích hráčů rozehrál nakrátko. Broznany si pomohly také přihrávkou na Lipše. Na pravé straně poté tvořil hru Marič.
     
    86
    Domácí celek vhazoval z levé strany, následně jeden z hostujících hráčů fauloval. Tohle se fotbalistům Broznan náramně hodí.
     
    85
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Chukwuma, přichází Walter.
     
    84
    Bartoš rozehrál křížem z pravé strany, ale dlouhý nákop letící do vápna domácího celku se stal kořistí Lipše.
     
    83
    Lipš zvolil rozehrávku přes levou stranu, následně Chukwuma pouze přeskočil Bartoše, který si došel pro balon.
     
    83
    Bartoš vykopl míč na pravou stranu, ale hostující celek ztratil míč zhruba třicet metrů od branky Lipše. Domácí brankář poté šetří čas.
     
    83
    Cibulka přihrál hlavou ze středu na pravou stranu, poté se Dobrovice dostaly na pár sekund k míči.
     
    82
    Po centru z pravé strany si Novák na zadní tyči zpracoval míč prsama, ale jeden z jeho spoluhráčů fauloval v šestnáctce domácího celku. Míč si bere Lipš.
     
    81
    Dobrovice se snažily prosadit přes pravou stranu, ale hostující celek vybojoval autové vhazování.
     
    81
    Střídání v týmu FK Dobrovice: ze hřiště odchází Osvald, přichází Fialka.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Žaloudek (FK Dobrovice).
     
    80
    Žlutou kartu dostává Cibulka (Sokol Brozany).
     
    79
    A je to tady! Tvaroha postrčil Cibulku na zábradlí a poté se začalo několik hráčů z obou stran strkat. Vypadalo to velmi zajímavě, protože tady se viditelně potkaly horké hlavy. Otázkou je, jak bude vypadat posledních deset minut zápasu.
     
    78
    Cibulka roztáhl hru na pravou stranu, Chukwuma poté velice ochotně padl na pravé straně hostující šestnáctky. Penalta se v tomto případě nedala pískat, spíše měl domácí útočník dostat kartu za simulování.
     
    77
    Domácí fotbalisté se neprosadili přes levou stranu. Při kontru host poté jeden z hráčů Broznan přerušil snažení Dobrovic.
     
    76
    Franc nejprve poryl míč tělem, poté byl Chukwuma na levé straně faulovaný Routkem. Je z toho žlutá karta pro hostujícího hráče za faul zezadu na polovině Dobrovic.
     
    76
    Domácí celek začíná tak trošku šetřit čas. Celkem dlouho trvalo než jeden z hráčů Broznan vhazoval z levé strany z vlastní poloviny.
     
    75
    Volf přetlačil obránce Broznan a už byl ve vápně domácího celku. Vypadalo to, že hostující útočník půjde sám na Lipše, ale přišel faul, který si žádal minimálně žlutou kartu. Jenže ani to nepřišlo.
     
    74
    Poté ještě Šollarovi vůbec nesedlo zakončení ze střední vzdálenosti. Momentálně to jsou hráči Broznan, kdo bude vhazovat z levé strany z poloviny hřiště.
     
    74
    Standardní situace byla rozehraná pravou nohou, Bartoš si šel pro míč, načež hostující brankář vyboxoval balon mimo šestnáctku.
     
    73
    Cibulka si zahrál na pozici beka, ale poté nevyšla domácím fotbalistům akce přes levou stranu. I tak budou mít Broznany alespoň rohový kop.
     
    72
    Broznany dostaly soupeře pod tlak, konkrétně pravého beka hostujícího celku, ten víceméně musel v tísni odehrát míč do autu.
     
    72
    Chukwuma nejprve nefauloval protihráče, ale poté jeden z hostujících hráčů zapsal nepřesný centr z levé strany, když centroval pravou nohou.
     
    71
    Střídání v týmu FK Dobrovice: ze hřiště odchází Fotr, přichází Peljak.
     
    71
    Tvaroha našel jednoho ze svých spoluhráčů křižným centrem z levé strany svojí pravou nohou, na zadní tyč ovšem jeden z hostujících hráčů v jasné situaci proti Lipšovi neuspěl.
     
    71
    Jiří Němec nakonec musel sáhnout k vynucenému střídání.
     
    70
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Studecký, přichází Modr.
     
    69
    Chukwuma se dotkl míče na hrotu útoku, ale poté přišel nepřesný centr z levé strany. Při brejku Dobrovic hrál zřejmě jeden z bránících hráčů Broznan rukou, ale nikoliv podle rozhodčího Benedikta.
     
    68
    Exekutor standardní situace poslal míč pravou nohou na přední tyč, ale nikdo z hostujících hráčů nezakončil. Následně vhazuje ovšem hostující mužstvo z poloviny hřiště.
     
    68
    Franc fauloval podle sudího Benedikta, takže Dobrovice budou rozehrávat standardní situaci z levé strany.
     
    67
    Tvaroha byl tím, kdo vhodil míč do hry, ale hostující celek se nedostal k ničemu podstatnému. Brejk domácích poté zakončil Benda, který si stoupl do ofsajdu.
     
    67
    Chukwuma se nedostal k míči na hrotu útoku, pouze odehrál míč z pozice obránce do autu domácí Franc. Hostující celek bude vhazovat z levé strany.
     
    66
    Je to Studecký, kdo musí opustit hrací plochu. Tohle nevypadá vůbec dobře. I Broznany si vyzkouší hru o desíti.
     
    65
    Jeden z hostujících hráčů zasáhl kopačkou obličej svého soupeře. Ojojojoj, snad nebudou muset Broznany střídat. Situace se stala na polovině hostů.
     
    64
    Po výkopu Bartoše neměl hostující celek prostor na jakoukoliv kombinaci. Ale i tak se dostal Volf do zajímavé pozice na levé straně, jenže křižná střela hostujícího fotbalisty z dvaceti metrů šla po zemi vedle pravé tyče.
     
    63
    Jeden z domácích hráčů vhodil míč dozadu na svého spoluhráče z levé strany. Následovala křižná přihrávka vzduchem ze středu opět na levou stranu, ale tam nemohl dosáhnout na balon jeden z fotbalistů Broznan.
     
    63
    Domácí celek využil levou stranu pro svojí útočnou fázi, avšak Broznany se nedostaly k centur. Takže hru bude tvořit hostující mužstvo.
     
    62
    Tvaroha vhazoval z levé strany celkem v blízkosti vápna domácích, ale poté jeden z hostujících hráčů špatným prvním dotekem s balonem odevzdal míč do autu a Lipš bude vykopávat.
     
    61
    Střídání v týmu FK Dobrovice: ze hřiště odchází Eliáš, přichází Krystan.
     
    61
    Šollar nevsadil vůbec na razanci, ale technický pokus nenadělal hostujícím fotbalistům žádné problémy. Dobrovice jdou tím pádem do brejku po levé straně.
     
    60
    Fotr byl důrazný v osobním souboji, poté jeden z jeho spoluhráčů podrazil protihráče a domácí celek má tím pádem standardní situaci ze středu z pětadvaceti metrů.
     
    59
    Dva hráči domácích stojící v útočné fázi nepresovali rozehrávku hostů. Takže Bartoš se několikrát dotkl míče nohama. Poté domácím fotbalistům nevyšel útok středem hřiště.
     
    59
    Lipš vyhodil míč křížem z pravé strany na levou stranu. Poté Broznany držely balon na vlastní polovině, ale směrem dopředu byly po levé straně celkem pasivní, takže je u míče je soupeř.
     
    58
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Slanička, přichází Šollar.
     
    58
    Slanička byl tím, kdo se provinil proti pravidlům ve středovém kruhu na polovině soupeře.
     
    57
    Centr Osvalda zahraný pravou nohou odvrátila domácí obrana z první. Poté chtěly Dobrovice další standardní situaci kvůli údajné ruce jednoho z domácích hráčů, ale sudí Benedikt hru nepřerušil.
     
    57
    Slanička neměl ideální první dotek s míčem. Následně jeden z domácích fotbalistů fauloval po ztrátě míče, a tak mají Dobrovice standardní situaci z levé strany z pětatřiceti metrů.
     
    56
    Slanička odcentroval z pravé strany pravou nohou, na penaltě se k míči nedostal Chukwuma. Bartoš byl u balonu včas. Nicméně je to domácí celek, kdo kontroluje hru na polovině hřiště.
     
    55
    Do vápna Dobrovic mohl přijít dlouhý aut, ale nestalo se. Na polovině hřiště leží míč u kopaček France. Dobrovice se velice těžce dostávají k balonu.
     
    55
    Tichý se postaral o presink domácího celku. Právě zmiňovaný hráč Broznan vybojoval alespoň autové vhazování z levé strany poblíž vápna hostujícího celku.
     
    54
    Domácí celek měl k dispozici autové vhazování z levé strany z poloviny hřiště, poté si s míčem zahráli domácí obránci, hosté nikterak nepresovali rozehrávku protivníka.
    53. SLANIČKA - 1:0
     
    53
    Brozany právě vstřelily branku!
    Tak tohle je krásná branka! Broznany jdou vedení. Nakonec se k míči dostal na pozici středního záložníka dostal RUDOLF SLANIČKA a střelou z osmadvaceti metrů se trefil do pravého rohu hostující branky. Bartoš skákal marně.
     
    52
    Lipš rozehrál na stopera domácího celku, poté Broznany držely míč na polovině hrací plochy. Nakonec došlo k roztažení hry na levou stranu, ale zakončení jednoho z domácích hráčů bylo zablokováno!
     
    52
    Tvaroha pouze trefil spoluhráče, od kterého šel míč do zámezí, takže domácí fotbalisté se dostali naprosto zadarmo k balonu.
     
    51
    Hostující celek vhazoval z levé strany z vlastní poloviny, Volf poté nebyl faulovaný podle soudu sudího Benedikta. Hostující celek pokračuje v postupném útoku.
     
    50
    Bartoš vykopl míč pravou nohou na levou stranu, ale tam vyskočil Slanička a vyhrál hlavičkový souboj. Těžiště hry se poté dostalo na polovinu hřiště, jeden z domácích hráčů odehrál míč přes pravou stranu do autu.
     
    49
    Domácí celek presoval po ztrátě míče a snažil se využít toho, že má o jednoho hráče navíc na hrací ploše. Poté se ovšem po zjednodušení hry nedokázal ve finální fázi prosadit. Bartoš bude vykopávat.
     
    49
    Celkem dlouho se nehrálo. Broznany měly k dispozici autové vhazování z levé strany z poloviny Dobrovic, poté se míče dotkl Franc, ale nikdo z domácích hráčů nevystřelil.
     
    48
    Slanička nepřetlačil Fotra, a tak Fotr odcentroval z levé strany pravou nohou na penaltu, tam ovšem čekaly rukavice Lipše.
     
    47
    Broznany držely míč na polovině hřiště, poté si na pravé straně zahrál Franc, ale soupeř se bez větších problémů ubránil.
     
    47
    Jeden z domácích fotbalistů to přehnal s důrazem v souboji s Volfem, jenže hostující akci zakončil útočný faul jednoho z hráčů Dobrovic.
     
    46
    Tlak domácího celku začal na pravé straně Marič, posléze domácí celek drží míč na polovině hřiště.
     
    46
    Střídání v týmu FK Dobrovice: ze hřiště odchází Miškovský, přichází Skuhravý.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas skončil. Neviděli jsme v něm snad jedinou větší šanci. Zkrátka, není moment, který by se nějakým způsobem dal vyzdvihnout. Lipš a Bartoš se svých brankách hodně nudili. To by ovšem nemělo platit o druhé půli. V samotném konci úvodního dějství poslal hosty do desíti Marek Sedláček. Sudí Benedikt jej po dohodě s pomezním rozhodčím vyloučil za podražení unikajícího Chukwumy.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Hostující zeď poté srazila přímý kop jednoho z protihráčů.
    44. Červená karta
     
    44
    Chukwuma dostal krásnou kolmici mezi dva protihráče a zhruba osmnáct metrů před brankou hostujícího celku jej Marek Sedláček podrazil. Jinak by šel domácí útočník sám na Bartoše. Sudí Benedikt se ještě poradil s pomezním rozhodčím, ale to jisté. Hosté budou dohrávat o desíti. Marek Sedláček míří do šaten.
     
    43
    Na zadní tyči stál Bubeníček, který prsama poslal míč do náruče připraveného Lipše. Dobrovice poté držely míč na polovině hřiště.
     
    42
    Jenže celkem jednoduchá ztráta darovala míč domácím hráčům.
     
    42
    Finální fázi domácích fotbalistů překazil dobrým čtením hry Bartoš. Poté se hostující hráči snaží prosadit přes levou stranu a už jsou na polovině Broznan.
     
    41
    Po faulu na Slaničku mají domácí fotbalisté k dispozici standardní situaci z vlastní poloviny, avšak jeden z hráčů Broznan se rozhodl pro rozehrávku nakrátko.
     
    41
    Novák tvořil hru na pravé straně, ale zhruba pětadvacet metrů od domácí branky přišla ztráta Dobrovic, takže na programu dne je autové vhazování domácích z levé strany.
     
    40
    Jeden z domácích fotbalistů vhazoval z pravé strany z vlastní poloviny a našel brankáře Lipše. Poté se hrálo především ve středu hřiště, ale nikdo z hráčů Broznan se nedostal k míči.
     
    40
    Pravá noha Lipše poslala míč na pravou stranu, ale tam se zatím domácí fotbalisté nedostali k ničemu. Uvidíme pouze autové vhazování Broznan.
     
    39
    Novák kontroval hru při postupném útoku hostujícího celku. Hra se přesunula na levou stranu, ale Dobrovice nevybojovaly ani rohový kop, z čehož plyne, že Lipš bude opět vykopávat.
     
    38
    Chukwuma nebyl podle soudu sudího Benedikta držený na hrotu útoku, a tak můžou hostující fotbalisté kombinovat na vlastní polovině.
     
    38
    Lipš vykopl míč na polovinu soupeře do středového kruhu. Poté jsme viděli několik osobních soubojů, ale k míči se nakonec dostal hostující celek.
     
    37
    Bartoš měl celkem dost času při svém výkopu. Stejně jako v případě Lipše se dlouho nehrálo. Následovala přihrávka vzduchem na polovinu domácího celku, posléze přišlo zakončení jednoho z hostů mimo tři tyče. Lipš bude vykopávat.
     
    36
    Hostující hráči se diví, ale Chukwuma nebyl tím hráčem, který fauloval ve středovém kruhu, ačkoliv jeden z hostujících fotbalistů skončil na zemi.
     
    36
    Tichý uklidnil hru na polovině domácího celku, ale poté se k míči v útočné fázi nedostal Chukwuma. Do útoku jde hostující celek.
     
    35
    Jeden z hostujících fotbalistů chtěl zrychlit hru a najít na hrotu útoku Volfa, ten ovšem neměl moc šancí, jak rozvinout hostující akci. Takže Broznany kombinují na vlastní polovině.
     
    34
    Novák vhazoval z pravé strany, ale jeho spoluhráč to měl poté hodně složité a víceméně se nemohl dostat ke střele. Broznany se posléze nedostaly k zakončení křižným centrem.
     
    33
    Tvaroha si zahrál na levé straně, poté šel hostující celek do útoku, když Žaloudek nahrál křížem na levou stranu. Tam ovšem vše skončilo křižným centrem na zadní tyč, respektive na pravou stranu. Jeden z hráčů Dobrovic byl v ofsajdu.
     
    32
    Fotr si seběhl na centr z pravé strany na zadní tyč, poté odvedl celkem dobrou práci při presinku. Tím pádem uvidíme autové vhazování Broznan z pravé strany z vlastní poloviny v blízkosti domácí branky.
     
    31
    Jeden z hráčů Dobrovic sice rozehrávkou zrychlil hru, jenže přihrávka šla do ofsajdu, kde byl Osvald. Hra bude pokračovat od Lipše.
     
    31
    Ovsald centroval pravou nohou na zadní tyč, ale jeden z hostujících hráčů poté hrál podle sudího Benedikta rukou.
     
    30
    Dobrovice držely míč na vlastní polovině, zpočátku to nebylo z hostující strany vůbec jisté. Nakonec se rozehrávky a zrychlení hry chopil stoper hostů, následoval faul na Osvalda těsně za polovinou hřiště na pravé straně.
     
    29
    Jeden z hostujících hráčů odvrátil míč hlavou z jedničky na přední tyč. Poté ovšem přišel nepřesný nákop hostujícího stopera přes pravou stranu, takže lehká práce pro Lipše.
     
    29
    Benda si seběhl na přední tyč, ale nikdo z domácích fotbalistů nezakončil. Poté se chtěli domácí hráči prosadit po pravé straně, sudí Benedikt viděl faul na jednoho z hráčů Broznan. Vše se stěhuje před Bartoše.
     
    28
    Přechodová fáze domácího celku po pravé straně nebyla vůbec špatná. Domácí mužstvo bude pokračovat rohovým kopem.
     
    28
    Jeden z hostujících fotbalistů byl v ofsajdu, domácí celek bude mít rozehrávku z pravé strany z vlastní poloviny.
     
    27
    Celkem dlouho trvalo Lipšovi než se opět hrálo. Poté se na hrotu útoku neprosadil Chukwuma, míč se následně dostal opět na kopačky Lipše.
     
    27
    Miškovský se dotkl míče ve středu, poté přišla přihrávka křížem na pravou stranu, ale celou akci zakončil nepřesný centr do boční sítě.
     
    26
    Veškeré snažení domácích fotbalistů o úvodní branku zápasu přerušil útočný faul. Míč si bere Bartoš. Hostující brankář vůbec nikam nepospíchá, ale pošle míč zpět do hry pravou nohou.
     
    26
    Faul zhruba pětatřicet metrů od branky Bartoše znamená, že domácí celek bude kopat standardní situaci z pravé strany.
     
    25
    Bartoš vykopl míč pravou nohou přes střed hřiště, kde jeden z jeho spoluhráčů pouštěl míč ještě jednomu z hostujících fotbalistů. To byla ovšem chyba, a tak může útočit domácí mužstvo.
     
    24
    Viděli jsme vynikající presink, který obstaral Osvald, ale na centr z levé strany si pozdě naběhl Miškovský. Z kontru mohl udeřit po pravé straně Chukwuma, ale křížem se trefil vedle levé tyče.
     
    23
    Tichý si kryl dobře míč tělem na levé straně, ale poté jeho spoluhráči ztratili míč. Nicméně to samé platilo o hostujících fotbalistech, a tak domácí akce začala rozehrávkou nakrátko v podání Lipše.
     
    23
    Hra se sice dostala na pravou stranu při kombinaci Broznan, ale zatím se nic zásadního nestalo. Domácí celek vhazuje z poloviny hřiště.
     
    22
    Bubeníček byl tím, kdo vhazoval z levé strany z vlastní poloviny, potí jeden z hostů fauloval svého protihráče, a tak kombinuje domácí celek.
     
    22
    Stehlík odstavil na zadní tyč protihráče a tím pádem nemohl nikdo z hostuíjcích hráčů zakončovat. Následovat bude výkop Lipše od branky Broznan.
     
    21
    Byli jsme svědky faulu jednoho z domácích fotbalistů z pozice pravého beka. Hosté budou kopat standardní situaci z levé strany, ale Dobrovice si dávají celkem na čas s rozehrávkou.
     
    21
    Jeden z hostujících fotbalistů zůstal ležet na zemi na pravé straně na polovině soupeře, ale hra i tak nadále pokračovala. Vše je ovšem v pořádku a hosté pokračují klasicky v jedenácti fotbalistech.
     
    20
    Opět se kombinace domácího celku na vlastní polovině vyznačovala velkou trpělivostí, ale na polovině hřiště jsme viděli ztrátu Broznan. Z pravé strany tak vhazuje Novák.
     
    20
    Jeden z fotbalistů hostujícího celku fauloval na polovině domácích. Ti poté nebyli jistí v rozehrávce, a tak si musel Lipš zahrát nohama a pomoci svým spoluhráčům.
     
    19
    Chukwuma prohrál osobní souboj na pravé straně na polovině hřiště. A tak z akce domácího celku nic nebylo. Uvidíme, co se stane po autovém vhazování domácích z pravé strany z vlastní poloviny.
     
    18
    Hostující celek měl k dispozici autové vhazování z levé strany z vlastní poloviny. Následně přišlo roztažení hry do středu, ale jeden z hostujících stoperů nenašel křižnou vzdušnou přihrávkou spoluhráče opět na levé straně.
     
    17
    Volf vystartoval do rychlostního souboje s Lipšem celkem pozdě, domácí brankář bez větších problémů přerušil útok hostujícího celku.
     
    17
    Těžiště hry se dostalo na polovinu hostujícího celku, kde držely balon Dobrovice. Nakonec vše vyřešila křižná přihrávka na pravou stranu, kde se ovšem v osobním souboji neprosadil Eliáš.
     
    16
    Osvald si zahrál na pozici obránce, Brozany nebyly pasivní, co se týče presinku. Ale Dobrovice nepřišly o balon, nakonec došlo k přenesení hry na pravou stranu, ale Miškovského centr nebyl přesný.
     
    15
    Vhazování nemělo délku, nedolétlo ani na přední tyč, a tak budeme sledovat aut domácího celku z vlastní poloviny.
     
    15
    Miškovský se snažil centrovat z pravé strany, ale Bubeníček srazil míč alespoň do autu. Pokračovat budeme autovým vhazováním hostů.
     
    14
    Bubeníček se na levé straně zbavil Miškovského, ale poté přišel konec domácí akce.
     
    14
    Bubeníček musel hrát na pozici obránce. Poté Brozany držely balon na vlastní polovině a byly celkem trpělivé v postupném útoku.
     
    13
    Exekutor standardní situace trefil levou nohou pravou tyč, jednalo se o celkem razantní pokus, ale nikdo z domácích hráčů se nedostal k dorážce.
     
    13
    Benda byl podražený a tím pádem bude domácí celek kopat standardní situaci ze středu z osmnácti metrů.
     
    12
    Žaloudek roztáhl hru na levou stranu, na hranici vápna se poté nedostal k zakončení z šestnácti metrů Volf.
     
    11
    Hostující celek se aktivně bránil. Nakonec od Tichého šel míč do zámezí, a tak budou Dobrovice vhazovat z pravé strany.
     
    11
    Bubeníček rozehrál od levé lajny a poté domácí celek držel míč zhruba na polovině hřiště, křižná přihrávka nenašla nikoho z domácích fotbalistů.
     
    10
    Jeden z hostujících hráčů šel do brejku po pravé straně, toho zastavil faulem na polovině hřiště Stehlík. Domácí fotbalista dostává kartu.
     
    9
    Benda postrčil míč ze středu na pravou stranu, ale tam pokazil akci jeden z jeho spoluhráčů. I tak budou mít domácí fotbalisté k dispozici alespoň autové vhazování.
     
    8
    Bartoš vykopl míč pravou nohou na pravou stranu, poté byl jeden z hostujících hráčů faulovaný na polovině hřiště, konkrétně se jednalo o Žaloudka.
     
    8
    Bubeníček byl tím, kdo zapsal domácí ztrátu, ale poté v útočné fázi dobře pracoval Slanička. Každopádně, Bartoš bude vykopávat od své branky.
     
    7
    Hostující celek bez větších problémů odvrátil balon směřující na přední tyč, poté se nohama dotkl míče Lipš a opět nakopl hrací předmět křížem na levou stranu.
     
    6
    Slanička rozehrál standardní situaci z pravé strany. Do vápna Dobrovic poté přilétl centr. Pokračovat budeme rohovým kopem z levé strany.
     
    6
    Bartoš se rozhodl pro rozehrávku nakrátko, jeho spoluhráči posléze drží míč na vlastní polovině a snaží se kombinací dostat k zakončení.
     
    5
    Jakub Novák vhazoval z pravé strany, poté se hostující celek chtěl dostat do útočné fáze po pravé straně, ale to se mu nepovedlo.
     
    6
    Úvod utkání je z obou stran poměrně hodně opatrný, zatím jsme vážnější šanci neviděli, Lipš a Bartoš jsou tím pádem bez větší práce.
     
    4
    Jinak hostující celek nastupuje v modrobílém. Domácí mužstvo poté v červenobílém.
     
    4
    Po výkopu Přemysla Lipše (Sokol Broznany) vhazoval domácí celek z vlastní poloviny z pravé strany, následně se ale k míči dostal soupeř. Těžiště hry se momentálně přesunulo na polovinu hostů.
     
    4
    Svěřenci Jiřího Němce se bez větších problémů ubránili útoku hostujícího mužstva. Bude to Přemysl Lipš, kdo vykopne balon své branky.
     
    3
    Ani jeden z týmů se v útočné fázi neprosadil. Nyní se hraje na polovině hostujícího celku, u míče jsou fotbalisté z Dobrovic, kteří se snaží překonat obranu soupeře postupným útokem.
     
    2
    Hostující celek kombinoval na vlastní polovině, ale poté Dobrovice zapsaly ztrátu, takže na programu dne je vhazování domácího mužstva z levé strany.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Ladislav Benedikt právě zahájil svým hvizdem utkání druhého kola České fotbalové ligy mezi Broznany a Dobrovicemi.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Sokol Brozany: Lipš – Stehlík, Franc, Tichý, Benda, Marič, Cibulka (C), Studecký, Slanička, Bubeníček, Chukwuma
    Náhradníci: Danko – Modr, Vlasák, Hovorka, Šollar, Walter, Spirkoski

    FK Dobrovice: Bartoš – Novák, Routek, Sedláček, Tvaroha, Miškovský (C), Žaloudek, Eliáš, Osvald, Fotr, Volf
    Náhradníci: Dědek – Bernát, Skuhravý, Peljak, Krystan, Fialka

    Rozhodčí: Benedikt – Vrchota, Babka.
     
    FK Dobrovice
    Hostující celek na rozdíl od svého dnešního soupeře hrál loňskou Českou fotbalovou ligu. Nakonec skončil na jedenácté pozici se ziskem devětačtyřiceti bodů. Co se týče venkovních zápasů, tak hosté pouze třikrát vyhráli na půdě soupeře (dvakrát v normální hrací době, jednou po penaltách).

    V prvním kole třetí nejvyšší české fotbalové soutěže se Dobrovice představily v domácím prostředí proti Jirnám. Jedinou branku vstřelil v 79. minutě Fotr, a tak slavilo FK tři body na úvod sezony.

    Co se týče přípravných zápasů, tak si možná fanoušci Dobrovic budou pamatovat debakl 0:6 s Pardubicemi. Poté přišlo třeba vyřazení z MOL Cupu po porážce 2:4 se Mšenem.
     
    Sokol Brozany
    Domácí celek je podle sázkových kanceláří mírným favoritem dnešního zápasu. Sokol je nováčkem České fotbalové ligy. Do třetí nejvyšší české fotbalové soutěže postoupil z divize B.

    Letos si Brozany zahrál třeba také MOL Cup, kde jim stopku vystavěla Viktoria Žižkov, ta porazila svého soupeře poměrem 4:0. Předtím vyhrály Broznany v rámci Českého poháru 3:2 s Hrobcemi.

    V prvním kole ČFL se Sokol utkal s Benátkami nad Jizerou. Broznany braly bod, když po devadesáti minutách byl stav nerozhodný 0:0, pokutové kopy zakončil přesnou trefou v šesté sérii Walter (Benátky).
     
    Delegace
    Tento zápas se pochopitelně neobejde bez trojice rozhodčích. Jako hlavní arbitr bude dnešní zápas druhého kola České fotbalové ligy rozhodovat Ladislav Benedikt, role asistentů tohoto může se zhostí Jaroslav Vrchota a Ondřej Babka. Delegátem FAČR bude poté Leoš Slavíček.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vít Muzikář

    Branky: 53. Slanička, 90+1. Hovorka

    Karty:   10. Stehlík (BRO), 80. Cibulka (BRO) – 76. Routek (DOB), 80. Žaloudek (DOB)   44. Sedláček (DOB)


    SK Sokol Brozany: Lipš – Stehlík, Franc, Tichý (90. Hovorka), Benda, Marič (90+2. Vlasák), Cibulka (C), Studecký (70. Modr), Slanička (58. Šollar), Bubeníček, Chukwuma (85. Walter)
    Náhradníci: Danko – Modr, Vlasák, Hovorka, Šollar, Walter, Spirkoski

    FK Dobrovice: Bartoš – Novák, Routek, Sedláček, Tvaroha, Miškovský (C) (46. Skuhravý), Žaloudek, Eliáš (61. Krystan), Osvald (81. Fialka), Fotr (71. Peljak), Volf
    Náhradníci: Dědek – Bernát, Skuhravý, Peljak, Krystan, Fialka

    Rozhodčí: Benedikt – Vrchota, Babka
    bahis siteleri