Novosibirsk – Čerepovec 2:1 (kon.) | Barys – Riga 3:5 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 2:1 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – Spartak Moskva 2:6 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 4:5 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 2:1 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:5 (0:3, 1:1, 2:1)
Dinamo Riga
Sobota 26.08.2017, 13:00 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Anton SAGADAJEV - 3:5
     
    58:21
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí to ještě nevzdávají a opět snižují na rozdíl dvou branek! ANTON SAGADAJEV si sám vybojoval kotouč v útočném pásmu a následnou střelou z levého kruhu k bližší tyči překonal Peterse. Bez asistence.
    52:07 Gunars SKVORCOVS - 2:5
     
    52:07
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté zvyšují ve vlastní oslabení na 5:2! Domácí totiž zkoušeli hrát přesilovku šest na čtyři bez brankáře, ale Dawes nedokázal zpracovat přihrávku od svého spoluhráče na útočné modré, puk mu propadl a GUNARS SKVORCOVS ho následně neměl problém umístit do odkryté branky. Asistence: Nerijus Ališauskas.
     
    46:02
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují už na rozdíl dvou branek! Frattin napřáhl ke střele od modré. Peters jeho tvrdou střelu pouze vyrazil k DARRENU DIETZOVI, a ten se z následné dorážky nemýlil. Asistence: Matthew Frattin a Martin St. Pierre.
    39:07 Kevin DALLMAN - 1:4
     
    39:07
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl tří branek! KEVIN DALLMAN napřáhl ke střele z vrcholu pravého kruhu, a jeho povedený střelecký pokus mířený k pravé tyči skončil až v síti! Asistence: Darren Dietz a Martin St. Pierre.
    33:52 Danny KRISTO - 0:4
     
    33:52
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté pokračují v kanonádě a vedou už 4:0! Indrašis skvěle vybojoval kotouč na vlastní modré. Následně ho předal DANNYMU KRISTOVI. Ten se s ním dostal podél pravého mantinelu až do útočného pásma, kde svou střelou z pravého kruhu překonal Karlssona. Asistence: Miks Indrašis.
    15:05 Miks INDRAŠIS - 0:3
     
    15:05
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už 3:0! MIKS INDRAŠIS se dostal do samostatného úniku a bekhendovou střelou mezi pravou rukou a tělem Karlssona zvýšil vedení svého týmu už na tři branky! Asistence: Brandon McMillan.
    10:36 Karl STOLLERY - 0:2
     
    10:36
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku čtyři na tři a vedou už 2:0! Jevpalovs přihrávkou od pravého mantinelu našel v mezikruží osamoceného KARLA STOLLERYHO, a ten střelou do pravého horního růžku Karlssonovy branky zvyšuje vedení svého týmu už na rozdíl dvou branek! Asistence: Nikita Jevpalovs a Danny Kristo .
    07:22 Miks INDRAŠIS - 0:1
     
    07:22
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté využívají svou zkrácenou přesilovou hru a vedou 1:0! McMillan našel skvělou přihrávkou z levého kruhu v mezikruží volného MIKSE INDRAŠISE, a ten svou následnou střelou k levé tyči nedal Karlssonovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Brandon McMillan a Guntis Galvinš.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 40. Dallman (Dietz, St. Pierre), 47. Dietz (Frattin, St. Pierre), 59. Sagadajev – 8. Indrašis (McMillan, Galvinš), 11. Stollery (Jevpalovs, Kristo), 16. Indrašis (McMillan), 34. Kristo (Indrašis), 53. Skvorcovs (Ališauskas)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (34. Kudrjavcev) – Dallman (A), Dietz, Šalapov, M. Semjonov (A), Savčenko, Makljukov, Polochov – Dawes (C), Vey, St. Pierre – Žajlauov, Michajlis, Ševčenko – Frattin, Puškarjov, Trivino – Lichotnikov, Akolzin, Sagadajev.
    Dinamo Riga: Peters (Kalninš) – Galvinš, Wrenn, Ališauskas, Stollery, Jerofejevs, K. Redlihs, Zile – Indrašis, Kristo, McMillan – Gegeris, Lessio (C), Jevpalovs – Meija, Skvorcovs (A), Bičevskis (A) – Misjus, Batna, Lipsbergs – Jelisejevs.

    Rozhodčí: Vasiljev, Morozov – Judin, Bersenjov
    bahis siteleri