Banská Bystrica – Salzburg 5:3 (kon.) | IFK Helsinky – Mnichov 2:4 (kon.) | Cracovia – Brynäs 2:3 (kon.)
Tappara – Wolfsburg 4:2 (kon.) | Cardiff – Davos 4:3 (po pr.)
po prodl.
Cardiff Devils
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)
HC Davos
Neděle 03.09.2017, 19:00 • Ice Arena Wales, Cardiff • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:23 PARIS - 4:3
     
    60:23
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Ice Arena Wales se otřásá v základech, DREW PARIS svou střelou napsal kus britské hokejové historie! Matthew Pope mu z rohu kluziště poslal perfektní přihrávku, po jejímž převzetí si kanadský forvard vyjel do mezikruží a dělovkou překonal bezmocného van Pottelbergha. Na dnešní večer fanoušci Devils jen tak nezapomenou! Asistence: Matthew Pope, Joey Martin.
    39:36 POPE - 3:3
     
    39:36
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka! Po delší kombinaci skončil puk na holi Andrewa Hothama, který z kruhu poslal kotouč přímo do brusle před bránou stojícího MATTHEWA POPA. Odsud se odrazil do davosské sítě, gólman hostí byl bez šance. Máme znovu vyrovnáno. Asistence: Andrew Hotham, Joey Martin.
    33:31 SIMION - 2:3
     
    33:31
    Davos právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do vedení! DARIO SIMION si prudce vyjel po pravém křídle až před Bownsovu branku a rychlým zakončením přidává třetí zásah svého celku do klece Cardiffu. Asistence: Claude-Curdin Paschoud.
    22:33 AMBÜHL - 2:2
     
    22:33
    Davos právě vstřelil branku!
    Hosté naprosto rozebrali obranu Devils a je znovu vyrovnáno! ANDRES AMBÜHL zachytil přihrávku a z hranice kruhu bez váhání poslal kotouč za záda bezradného Bena Downse. Asistence: Enzo Corvi, Gregory Sciaroni.
    19:40 MARTIN - 2:1
     
    19:40
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Tohle je až neuvěřitelné! Domácí Davos v závěru třetiny s přehledem přehrávali a otáčejí zápas! Bentivoglio našel před brankou nikým nehlídaného JOEYHO MARTINA, který si nejprve položil van Pottelbergha a pak kotouč poslal do horní části švýcarské klece. Asistence: Sean Bentivoglio, Andrew Hotham.
    11:41 RICHARDSON - 1:1
     
    11:41
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Po krásné akci domácích je vyrovnáno! Ulmera u mantinelu obklíčili hráči Davosu, forvard Cardiffu se rozhodl po slepu nahrát na vzdálenější kruh. Tam stál připravený MARK RICHARDSON, který z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Van Pottelberghe vůbec neměl šanci dělovce čelit. Asistence: Layne Ulmer, Joey Haddad.
    03:24 EGGENBERGER - 0:1
     
    03:24
    Davos právě vstřelil branku!
    Hosté jdou rychle do vedení! Od modré vypálil Heldner, jehož střelu Bowns jen vyrazil před sebe. Nejrychleji se k odraženému kotouči dostal NANDO EGGENBERGER, na jehož zakončení gólman velšského týmu už nedosáhl. Asistence: Fabian Heldner.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 12. Richardson (Ulmer, Haddad), 20. Martin (Bentivoglio, Hotham), 40. Pope (Hotham, Martin), 61. Paris (Pope, Martin) – 4. Eggenberger (Heldner), 23. Ambühl (Corvi, Sciaroni), 34. Simion (Paschoud)


    Cardiff Devils: Bowns (Murdy) – Hotham, Richardson (A), Fournier, Paris (TS), Louis, Reddock – Bentivoglio, Martin (A), Pope – Asselin, Ulmer, Haddad – Lord, Myers, Faryna – Batch, Crowder, Morissette (C) – Moore.
    HC Davos: van Pottelberghe (Senn) – Paschoud, Du Bois (A), Nygren (TS), Heldner, Schneeberger, Kindschi, Jung, Wieser M. – Ambühl (C), Corvi, Kousal – Simion, Egli, Jörg – Sciaroni, Walser, Wieser D. (A) – Portmann, Aeschlimann, Eggenberger.

    Rozhodčí: Kaukokari (FIN), Darnell – Dalton, Kavanagh (všichni GBR).

    Diváci: 2 702
    bahis siteleri