Skalica – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Vsetín – Prostějov 6:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Kolín 1:3 (kon.)
Kobra – Řisuty 4:5 (kon.) | Pelhřimov – Letňany 6:4 (kon.) | Děčín – Ústí n/L 2:7 (kon.)
Litoměřice – Klatovy 0:0 (zruš.) | Vrchlabí – Chrudim 5:4 (kon.) | Nový Jičín – Přerov 1:7 (kon.)
Sparta – Slavia 2:1 (po pr.) | Frýdek-M. "B" – Nový Jičín B 3:0 (kon.)
konec
HC Lední Medvědi Pelhřimov
6:4 (3:1, 1:1, 2:2)
HC Letci Letňany
Úterý 05.09.2017, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:04
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Domácí zužitkovali liknavou hru hostujícího celku. MIROSLAV KOPIC zvyšuje svou druhou brankou v utkání na 6:4. Asistence: Tomáš Plachý a Jiří Kubát.
     
    51:05
    Letňany právě vstřelily branku!
    Bleskově využitá přesilová hra. Nahození Vladra od modré čáry tečoval těsně před Hamalčíkem HONETSCHLÄGER, který tak dramatizuje utkání. Asistence: Jan Valder a Martin Gebell.
     
    46:54
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Jak je to jednoduché ukázal TOMÁŠ PLACHÝ. Jiří Kubát vyhodil puk po mantinelu, který Plachý sebral a namířil si to rovnou před bránu. A zatímco Pavel Hendrych si sjel přímo před Slyusarchuka, Plachý udělal výhybku doleva, aby zakončil bekhendem pod vyrážečku hostujícího gólmana. Asistence: Jiří Kubát.
     
    44:44
    Letňany právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ LOJKA zůstal zcela nepokryt u levé tyče Hamalčíkovy brány a po pasu Kellersteina neměl problém zakončit pod horní tyč. Asistence: Kellerstein a Tomáš Dyrynk.
     
    32:37
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Zatímco dva obránci Letců se za bránou věnovali Filipu Kasalému, DAVID ŠULÁK projel až před Slyusarchuka a bekhendem zasunul za jeho záda. Bez asistence.
     
    28:44
    Letňany právě vstřelily branku!
    Teď už byl ale domácí gólman bezmocný. Po skrumáži před jeho brankou totiž puk vyplul před zcela odkrytou klec, do které pohodlně dorážel nikým neatakovaný BARTOLOMĚJ UHLÍŘ. Asistence: Tomáš Honetschläger a Jan Valder.
     
    17:29
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilová hra domácího celku. Medvědům se nedařilo usadit se v útočném pásmu, a tak Plachý zvolil průnikovou přihrávku na MIROSLAVA KOPICE, jenž střelou pod vyrážečku překonal brankáře Slyusarchuka. Asistence: Tomáš Plachý.
     
    09:52
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. MARTIN HADRAVA nahazoval od pravého mantinelu puk směrem na bránu a jeden z bránicích hráčů Letňan si puk nešťastně srazil do své branky. Asistence: Marek Hadrava.
     
    04:45
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    To je blesková odpověď domácích. MARTIN HADRAVA se nejrychleji zorientoval po zmatcích před brankou Letců a pohodlně zasunul do prázdné brány. Asistence: Richard Adam.
     
    03:18
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté využívají rychlého protiútoku. Chvála před brankou našel TOMÁŠE DYRYNKA a ten překonal gólmana Hamalčíka. Asistence: Chvála.

    Tomáš Bečka

    Branky a nahrávky: 5. Hadrava Martin (Adam), 10. Hadrava Martin (Hadrava Marek), 18. Kopic (Plachý), 33. Šulák, 47. Plachý (Kubát), 59. Kopic (Plachý, Kubát) – 4. Dyrynk (Chvála), 29. Uhlíř (Honetschläger, Valder), 45. Lojka (Kellerstein, Drynk), 52. Honetschläger (Valder, Gebell)


    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Hamalčík (Formánek) – Kubát, Kalenda, Kohút, Vrátný, Adam, Hájek, Port – Marek Hadrava, Martin Hadrava, Votápek, Kaminsky, Kopic, Kasalý, Vysloužil, Hendrych, Šulák, Plachý
    HC Letci Letňany: Slyusarchuk (Pírs) – Lukáš Novák, Chvála, Jakub Kučera, Beran, Gebrell, Uhlíř – Dyrynk, Jan Kučera, Kellersteinh, Doležal, Honetschläger, Havlůj, Lojka, Valder, Horák
    bahis siteleri