Magnitogorsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 5:4 (4:3 po s.n.) | Ufa – Barys 3:5 (kon.)
Toljatti – Kunlun 0:2 (kon.) | CSKA Moskva – Chanty-Mansijsk 5:0 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 5:3 (kon.) | HC Slovan – Omsk 1:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
Avangard Omsk
Úterý 05.09.2017, 19:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:35 Dmitrij ŽUKENOV - 1:4
     
    50:35
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostal do brejku, Jegor Martynov vyslal do šance svého spoluhráče. DMITRIJ ŽUKENOV mířil sám na domácí branku a tvrdou ránou pod horní tyčku navyšuje vedení Omsku. Asistence: Jegor Martynov.
    45:31 Ansel GALIMOV - 1:3
     
    45:31
    Avangard právě vstřelil branku!
    Bleskovou akci dva na jednoho dokázali hosté sehrát výborně. Danil Fajzullin našel zcela volného ANSELA GALIMOVA, který zakončoval za ležícího brankáře. Mnoho snadnějších branek ve své kariéře Galimov nedal . Asistence: Danil Fajzullin.
    15:10 Marek VIEDENSKÝ - 1:2
     
    15:10
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dostali ke druhé střele na branku a nyní se Bratislava prosazuje. Po pěkné akci Buchteleho zakončoval nikým před brankou nehlídaný MAREK VIEDENSKÝ. Asistence: Jan Buchtele a Nick Ebert.
    12:14 Kirill SEMJONOV - 0:2
     
    12:14
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá další rychlé akce a navyšuje své vedení. Omsk se rychle dostal do útočného pásma André Petersson přihrával KIRILLU SEMJONOVI, který kotouč bruslí odrazil do branky. Podle videorozhodčího se o kopnutí nejednalo, a tak gól platí. Asistence: André Petersson a Semjon Košelev.
    04:54 Ilja MICHEJEV - 0:1
     
    04:54
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek propadl ve středním pásmu, hosté se dostali do situace dva na jednoho. Semjon Košelev skvěle našel spoluhráče, tím byl ILJA MICHEJEV.
    Ten bez přípravy poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Semjon Košelev.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 16. Viedenský (Buchtele, Ebert) – 5. I. Michejev (Košelev), 13. K. Semjonov (A. Petersson, Košelev), 46. A. Galimov (Fajzullin), 51. Žukenov (Martynov)


    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štěpánek) – Barker, T. Voráček, Meszároš, Ebert, Švarný, Taimi, Hedera, Kozák – Kašpar, Viedenský, Buchtele – Smoleňák, Co. Genoway, Řepík – Hrnka, Skalický, J. Mikúš – A. Šťastný, Sádecký, Šerbatov.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv, Meňšikov, Lisov, Berezin, Martynov, Minejev, Nazarkin, Žukenov – Kugryšev, Fisenko, Pěrežogin – Pjanov, Košelev, I. Michejev – A. Petersson, K. Semjonov, Fajzullin – Stas, Manukjan, A. Galimov.
    bahis siteleri