Jekatěrinburg – Kazaň 3:2 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 1:5 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:0 (kon.)
Riga – Petrohrad 1:3 (kon.) | Soči – Minsk 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 3:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
SKA Petrohrad
Středa 06.09.2017, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:07 Sergej ŠIROKOV - 1:3
     
    46:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují domácímu celku na rozdíl dvou branek. SERGEJ ŠIROKOV dostal nabito do prostoru mezi kruhy a odtud propálil Kalninše – 1:3. Přesilovku hostů tak využil pouhou vteřinu před jejím koncem. Asistence: Maxim Čudinov a Jarno Koskiranta.
    37:01 Lucas LESSIO - 1:2
     
    37:01
    Riga právě vstřelila branku!
    Až nyní se to domácím povedlo. Sice už hráli klasickou přesilovou hru, ale dokázali ji využít. LUCAS LESSIO se dostal v blízkosti hostující branky k odraženému puku a poté ho prostrčil za Šesťorkinova záda – 1:2. Riga je zpátky ve hře. Asistence: Karl Stollery a Nikolajs Jevpalovs.
    28:31 Nikita GUSEV - 0:2
     
    28:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Až nyní se to hostům povedlo a vedou rozdílem dvou branek. Prochorkin našel na pravém kruhu volného NIKITU GUSEVA, jenž svou střelu švihem posílá za Kalninšova záda – 0:2. Asistence: Nikolaj Prochorkin.
    04:10 Sergej KALININ - 0:1
     
    04:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Širokov uvolnil SERGEJE KALININA, jenž si sjel až před brankáře Rigy, jeho bekhendová střela mu sice nevyšla, ale poté už svou vlastní střelu za záda Janise Kalninše dorazil – 0:1. Asistence: Sergej Širokov a Dinar Chafizullin.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 38. Lessio (Stollery, Jevpalovs) – 5. Kalinin (Širokov, Chafizullin), 29. N. Gusev (Prochorkin), 47. Širokov (Čudinov, Koskiranta)


    Dinamo Riga: Kalninš (58. Peters, 59. Kalninš) – Ališauskas, Stollery, Wrenn, Jerofejevs (A), K. Redlihs, Pujacs, Zile – Pavlovs, Meija (C), Skvorcovs – Jevpalovs, Galiardi (A), Lessio – E. Kulda, Batna, Jelisejevs – Kristo, Bičevskis, Indrašis – Gegeris.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Gavrikov, Hersley, Chafizullin, Čudinov, J. Jakovlev, Rundblad, Rykov, Zub – Kovalčuk (A), Dacjuk (C), Barabanov – Širokov (A), Koskiranta, Kalinin – N. Gusev, Prochorkin, S. Plotnikov – Altybarmakjan, Tichonov, Ketov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Fraňo – Sivov, Šeljanin
    bahis siteleri