HC Plzeň – Třemošná 9:0 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
9:0 (4:0, 1:0, 4:0)
KHL Meteor Třemošná
Středa 06.09.2017, 17:00 • Home Monitoring Aréna, Plzeň • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    59:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V poslední minutě indiáni přidávají devátou branku, odražený kotouč propasíroval k pravé tyči KAMIL HAJŠMAN. Asistence: Filip Přikryl, Martin Lang.
     
    54:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlá akce domácích přináši osmou braku v první využité přesilovce! Po přihrávce Krýnera Novák nejdříve nastřelil sám před Černým tyč, ale Plzeň měla štěstí na odraz a KAMIL HAJŠMAN doklepl kotouč za gólmana Třemošné. Asistence: Jakub Novák, Jaroslav Krýner.
     
    44:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí střílí už sedmý gól! Tvrdá rána MICHALA HOUDKA, ještě lehce tečovaná, skončila v síti, Černý nestihl zareagovat. Asistence: Martin Lang, Kamil Hajšman.
     
    40:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dva elitní plzeňští útočníci se dostali do přečíslení, to muselo skončit gólem! Filip Přikryl si s MARTINEM LANGEM několikrát vyměnili kotouč a druhý jmenovaný zakončiil do prázdné branky. Asistence: Filip Přikryl, Kamil Hajšman.
     
    33:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První branka indiánů ve druhé třetině, nyní už souhra Procházky s Hasmanem zafungovala, Procházka vybruslil před branku a krásným pasem našel volného JOSEFA HASMANA, který se z jasné pozice nemýlil. Asistence: Jakub Procházka, Matěj Hajžman.
     
    18:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Drtivý tlak Plzně přinesl další branku! Střelu Šilhána vyrazil Sedláček jen k Hasmanovi který trefil tyč, ale kotouč se odrazil k MATĚJOVI HAJŽMANOVI, který ž to měl před prázdnou branku jednoduché. Asistence: Josef Hasman, Adam Šilhán.
     
    16:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni navyšují z rychlého brejku už na 3:0! Obobná situace jako při druhé brance. Nahrával tentokrát Mužík a MAREK PRINCL se ani podruhé ve velké šanci nemýlil, tentokrát střílel z přehledem pod víko. Asistence: Radek Mužík, Jakub Šiller.
     
    09:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se dostávají do dvoubrankového vedení! Šeba s Princlem ujeli, první jmenovaný předložil kotouč před branku právě MARKU PRINCLOVI, kterému se střela sice příliš nepovedla, ale kotouč přeplachtil bezmocného Sedláčka. Asistence: Richard Šeba, Radek Mužík.
     
    04:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se z následující akce dostávají do vedení! Rychlá kličkovaná FILIPA PŘIKRYLA, který se dostal až před brankáře hostí a přesnou ranou pod horní tyč otevřel skóre. Asistence: Martin Lang

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 5. Přikryl (Lang), 10. Princl (Šeba, Mužík), 17. Princl (Mužík, Šiller), 19. Hajžman (Hasman, Šilhán), 34. Hasman (Procházka, Hajžman), 41. Lang (Přikryl, Hajšman), 45. Houdek (Lang, Hajšman), 55. Hajšman (Novák, Krýner), 60. Hajšman (Přikryl, Lang)


    HC Plzeň 1929: Altrichter (30. Pilc) – Šilhán, Lokajíček (C), Novák, Šiller, Houdek, Kaňák, Váchal, Staněk, Šeba, Mužík, Princl, Lang, Přikryl, Hajšman, Hasman, Procházka, Hajžman, Kolář, Krýner, Rohla
    KHL Meteor Třemošná: Sedláček (30. Černý) – Straka, Buchta, Erhart, Šibra, Šiška, Šíma, Morawetz, Helus, Sloup, Baliu, Vágner, Soukup, Tichý, Sedlák, Matějček, Kovařík, Rybáček, Mann
    bahis siteleri