Sparta – Jablonec 4:0 (kon.) | Liberec – Příbram 4:1 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
4:1 (1:0)
FK Příbram
Pondělí 18.09.2017, 13:00 • Stadion U Nisy, Liberec • Juniorská liga – Čechy • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Liberec právě vstřelil branku!
    Příchází bleskurychlá odpověd. PETR PETR se dostal do brejku a lišácky si poradil s gólmanem, kterému poslal míč mezi nohama. Slovan vede znovu o tří branky a rychlým krokem se blíží k vítězství.
     
    77
    Příbram právě vstřelila branku!
    Přeci jen se hosté dočkali kontaktní branky, proti pokusu DENISA LAŇKY zpoza vápna se Konečný natahoval marně. Míč zaplul přesně k levé tyči.
     
    57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď navíc využil zaváhání obrany soupeře PETR PETR, když v úniku oběhl Kočího a zavěsil míč neomylně mezi tři tyče. Pro Příbramské je takový průběh druhé půle víc než krutý.
     
    55
    Liberec právě vstřelil branku!
    MATYÁŠ KAZDA se s osudem utkání nepáral a ranou doprostřed branky zvýšil vedení Slovanu na 2:0. Zdá se, že ošetřený Petr Heppner navíc bude pokračovat ve hře.
     
    23
    Liberec právě vstřelil branku!
    A prý, že se nedějí zázraky. Liberečtí byli od úvodního hvizdu horším mužstvem, prakticky se nedostali k zakončení. Konečný však všechny šance soupeře lapil a na druhé straně překonal DOMINIK GEMBICKÝ obránce a následně si přízemní ranou z pravé strany šestnáctky poradil i s Kočím.

    RR


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 23. Gembický, 55. Kazda (pen.), 57. Petr, 79. Petr – 77. Laňka


    FC Slovan Liberec: Konečný – Ulbrich, Prokš, Písačka, Petr, Heppner (K), Kazda, Dvořák, Michalec (82. Šustek), Kristian, Gembický (88. Vébr)
    Náhradníci: Hnízdil – Šustek Baláž, Vébr

    FK Příbram: Kočí – Hron, Květ (46. Mitrovič), Vávra, Tarczal, Ric, Černý (46. Jandera), Laňka (K), Kvekveskiri, Januška (82. Pecka), Antwi (82. Lukavský)
    Náhradníci: Melichar – Lukavský, Mitrovič, Jandera, Pecka

    Rozhodčí: Matějček – Mokrusch, Arnošt
    bahis siteleri