Ufa – Čerepovec 0:2 (kon.) | Kazaň – Riga 7:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
7:2 (2:1, 3:1, 2:0)
Dinamo Riga
Pondělí 18.09.2017, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Jiří SEKÁČ - 7:2
     
    59:51
    Kazaň vstřelila branku!
    A ještě jedna branka na závěr! JIŘÍ SEKÁČ se dočkal hattricku! Český útočník dostal v přesilové hře přihrávku na levou stranu, udělal dva rychlé kroky a prudkou střelou trefil horní roh branky!
     
    59:05
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gints Meija – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gunars Skvorcovs – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gunars Skvorcovs – osobní trest do konce utkání).
    53:47 Arťom LUKOJANOV - 6:2
     
    53:47
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek přidává branku také v závěrečné třetině a navyšuje své vedení už na 6:2! ARŤOM LUKOJANOV dostal přihrávku do jízdy, bleskovou kličkou se uvolnil do střelecké pozice a trefil se zápěstím! Asistence: Fjodor Malychin, Vasilij Tokranov.
     
    50:47
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Mikelis Redlihs – 2 min., sekání).
     
    48:25
    Danny Kristo se rychlou kličkou v útočném pásmu natlačil před obránce, ocitl se před domácím brankářem, jenže z těsné blízkosti jej trefil do hrudníku!
     
    46:13
    Bude se vylučovat! Přesilovku si tentokrát zahraje domácí Kazaň. Dvě minuty za zdržování hry si odsedí Kristaps Zile.
     
    45:03
    Mohlo být sníženo! Gunars Skvorcovs vypálil z levé strany a jeho pohotová střela švihem zazvonila o pravou tyč domácí branky!
    39:56 Justin AZEVEDO - 5:2
     
    39:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň v samotném závěru druhé třetiny využívá početní převahu a znovu navyšuje své vedení! JUSTIN AZEVEDO si sjel na přihrávku z pravé strany a z těsné blízkosti překonal bezmocného brankáře! Asistence: Anton Lander, Jiří Sekáč.
     
    39:39
    Miks Indrašis vyfasoval v závěru periody dvě minuty za podražení.
    34:14 Vitalijs PAVLOVS - 4:2
     
    34:14
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo znovu dokázalo snížit! VITALIJS PAVLOVS vlétl s pukem do útočného pásma. Jeho první střelu obránce zablokoval, ale Pavlovs se dostal k odraženému puku a napodruhé už Garipova prostřelil. Asistence: Gunars Skvorcovs.
    28:32 Nikita JAZKOV - 4:1
     
    28:32
    Kazaň vstřelila branku!
    A Kazaň opět přidává druhou branku v rychlém sledu! NIKITA JAZKOV si najel na pěknou přihrávku mezi obránce, parádně si převzal kotouč a bekhendovým blafákem překonal bezmocného Peterse! Asistence: Fjodor Malychin.
    27:52 Jiří SEKÁČ - 3:1
     
    27:52
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň svému soupeři znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! JIŘÍ SEKÁČ si vzal puk ve středním pásmu, projel s ním za modrou čáru, prodral se kolem pravého mantinelu a dokázal se natlačil před branku. Svůj parádní průnik navíc zakončil nechytatelnou střelou! Asistence: Damin Musin.
     
    22:33
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Krišjanis Redlihs – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Arťom Lukojanov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    19:25
    V závěru první třetiny si první přesilovou hru zahraje také Kazaň! Dvě minuty za podražení dostává Nerijus Ališauskas.
     
    15:18
    Roman Abrosimov těsně před brankou nepříjemně tečoval nahozený kotouč od levého mantinelu. Od hole domácího hráče se puk odrazil těsně vedle levé tyče!
    12:08 Danny KRISTO - 2:1
     
    12:08
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté snižují vteřinu po skončení početní převahy! DANNY KRISTO si sjel na zpětnou přihrávku mezi kruhy a svižnou střelou zápěstím vrátil Dinamo zpátky do hry! Asistence: Brandon McMillan, T.J. Galiardi.
     
    11:22
    Brandon McMillan dostal přihrávku do volného prostoru, srovnal si kotouč na hokejce a vyslal svižnou střelu zápěstím! Jeho projektil těsně minul branku.
     
    10:07
    Hosté si zahrají další přesilovku. Justin Azevedo totiž dostává dvě minuty za krosček.
    05:36 Roman ABROSIMOV - 2:0
     
    05:36
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek rychle přidává také druhou branku. Fjodor Malychin našel utajenou přihrávkou rozjetého ROMANA ABROSIMOVA, který střelou mezi betony překonal bezmocného Peterse! Parádní vstup domácích do utkání! Asistence: Fjodor Malychin.
    05:15 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    05:15
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň se v úvodu utkání dostává do vedení! Anton Lander dostal přihrávku za branku a okamžitě našel JIŘÍHO SEKÁČE, který si vychutnal hostujícího brankáře a po parádní kličce poslal puk do sítě! Asistence: Justin Azevedo, Anton Lander.
     
    03:34
    Nikita Jazkov se před brankou soupeře natahoval po odraženém kotouči, jenže z těsné blízkosti trefil jen hostujícího brankáře! Tohle byla velká šance!
     
    01:29
    Nikita Jevpalovs dostal přihrávku do volného prostoru v útočném pásmu a pohotově vypálil! Jeho rána byla hodně prudká a Garipov musel vytáhnout dobrý zákrok!
     
    00:14
    Uvidíme první přesilovou hru. Alexandr Svitov vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Sekáč (Azevedo, Lander), 6. Abrosimov (Malychin), 28. Sekáč (D. Musin), 29. Jazkov (Malychin), 40. Azevedo (Lander, Sekáč), 54. Lukojanov (Malychin, Tokranov), 60. Sekáč – 13. Kristo (McMillan, Galiardi), 35. Pavlovs (Skvorcovs)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Tokranov, Abrosimov, Markov, Jarullin, D. Musin, Batyršin, Sidorov – Klinkhammer, Svitov, Archipov – Lander, Sekáč, Azevedo – Glinkin, M. Gluchov, An. Popov – Lukojanov, Jazkov, Malychin.
    Dinamo Riga: Peters (Kalninš) – Stollery, Wrenn, Pujacs, Balinskis, Ališauskas, Zile, K. Redlihs – Kristo, McMillan, Indrašis – Galiardi, Jevpalovs, M. Redlihs – Skvorcovs, Bičevskis, Meija – Gegeris, Jelisejevs, E. Kulda – Pavlovs.

    Rozhodčí: Kuljov, Sergejev – Badyl, Zacharov
    bahis siteleri