RSHb Čechy Východ - žlutý – RSHb Čechy Východ - modrý 2:0 (kon.) | Morava Sever – Morava Jih 10:0 (kon.) | RSHb Čechy Východ - modrý – Morava Sever 0:1 (kon.)
Morava Jih – RSHb Čechy Východ - žlutý 1:0 (1:0 po s.s.) | Morava Jih – RSHb Čechy Východ - modrý 1:2 (kon.) | RSHb Čechy Východ - žlutý – Morava Sever 0:4 (kon.)
konec
RSHb Čechy Východ - modrý
0:1 (0:0, 0:1)
RSHb Morava Sever
Čtvrtek 28.09.2017, 11:30Turnaj krajských výběrů žen
     
    Konec zápasu. (12:02:51)
     
    23:01
    Hosté se i nadále drží v útoku a snaží se nepouštět míček z hole, vypadá to, že si severní Morava už těsné vítězství pohlídá!
     
    21:53
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    Napínavé střetnutí přináší otevření skóre až dvě minuty před koncem utkání! Po vhazování se k míčku probojovala TEREZA PALOVÁ, která ho dokázala procpat za domácí brankářku a hostující hráčky tak slaví vedení – 0:1!
     
    21:24
    Tvrdý projektil z prostoru za modrou čárou prosvištěl kolem pravé tyčky domácí branky, hosté chtějí pochopitelně udeřit ještě v základní hrací době!
     
    19:47
    Domácí vysunuli hru hodně vysoko, čehož však využili ke skórování málem hostující hráčky! Do dalšího samostatného úniku se totiž vydala Pížová, která tentokrát mířila k levé tyčce, Outratová ovšem znovu bezchybná!
     
    18:39
    Škorpíková nahrávala z pravého rohu hřiště přímo před branku na nabíhající Seroiszkovou, která ve velké příležitosti promáchla projíždějící míček a nedokázala tak zakončit!
     
    17:54
    Hostující Pížová šla od pravého mantinelu úplně sama na domácí brankářku, míček pak směřoval k pravé tyčce, Outratová ale skvěle zasahuje a skóre se tak nemění!
     
    16:24
    Domácí hráčky při hostující kombinaci dobře a rychle přistupují k protihráčkám, které to tak nemají vpředu vůbec lehké. Platí však, že aktivnější jsou jednoznačně hosté, domácí však možná zvolili trochu více defenzivnější taktiku.
     
    15:11
    Morava Sever už je opět nastěhovaná v útoku a snaží se udeřit, nutno však podotknout, že Outratová zatím příliš práce ve druhé polovině neměla.
     
    13:19
    Domácí vstoupili do druhé poloviny zápasu hodně aktivní a snaží se udeřit jako první, hostující hráčky se ale pomalu s aktivní hrou Východočešek vyrovnávají a už se pomalu vrací zpět do útoku.
     
    12:01
    Začal druhý poločas.
     
    12:00
    První poločas skončil.
     
    11:13
    Poslední chvíle první poloviny utkání se drží v útoku už opět převážně hostující hráčky, kterým se však stále nedaří dostat do vedení.
     
    10:31
    Nyní byla Outratová další ústřední postavou situace! Po dorážkách Němcové totiž skákal míček snad na brankové čáře, do vedení však hosté nejdou!
     
    09:36
    Domácí vyhazují na zakázané uvolnění, vhazovat se tak bude po pravé ruce Outratové, která zatím chytá skvěle a drží naděje svého celku.
     
    08:44
    Východočeškám se nyní už daří alespoň párkrát dostávat míček za polovinu hřiště, ovšem nadějný výsledek 0:0 domácí stále nuceně netlačí v této fázi hry dopředu.
     
    07:37
    Outratová je stále více v permanenci, Morava Sever přidává na obrátkách a snaží se jít vehementně do vedení, povede se ji to?
     
    05:58
    A znovu Němcová! Tentokrát prošla obranou domácích levou stranou a po koncovce do brankářky ještě dorážela Stoklasová, i ta ale byla nyní neúspěšná!
     
    04:33
    Hostující hráčky se nyní usadily v útočné třetině a snaží se udeřit, domácí však dobře odolávají a navíc protihráčky nepouštějí příliš do koncovky.

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 22. Palová


    RSHb Čechy Východ - modrý: Outratová – Baráková, Uhlířová, Bláhová, Mačátová, Kvasničková, Holoubková, Škodová, Lankašová, Dušková, Čapková, Kloučková, Moravcová.
    RSHb Morava Sever: Staňková – Němcová, Seroiszková, Císaríková, Lhotská, Kudělová, Stoklasová, Škorpíková, Palová, Pížová, Kubínová.
    bahis siteleri