RSHb Čechy Východ - žlutý – RSHb Čechy Východ - modrý 2:0 (kon.) | Morava Sever – Morava Jih 10:0 (kon.) | RSHb Čechy Východ - modrý – Morava Sever 0:1 (kon.)
Morava Jih – RSHb Čechy Východ - žlutý 1:0 (1:0 po s.s.) | Morava Jih – RSHb Čechy Východ - modrý 1:2 (kon.) | RSHb Čechy Východ - žlutý – Morava Sever 0:4 (kon.)
konec
RSHb Morava Sever
10:0 (4:0, 6:0)
RSHb Morava Jih
Čtvrtek 28.09.2017, 10:00Turnaj krajských výběrů žen
     
    Konec zápasu. (10:47:21)
     
    23:39
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ z pravé strany vymetla levý růžek hostující branky a tento zápas tak skutečně zřejmě skončí rozdílem deseti branek – 10:0!
     
    22:19
    Hostujícím hráčkám se podařilo na chvíli dostat hru mimo svoji třetinu, tím to ale skončilo, protože se k míčku dostala Němcová a rychle ho vyhodila pryč.
     
    20:51
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    Máme tu druhý hattrick, individuálně se ke třetím brance dostala PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ a domácí útočící na desítku – 9:0.
     
    19:29
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    LUCIE KUBÍNOVÁ dostala od defenzivy hostů další prostor, který využívá k navýšení skóre už na 8:0!
     
    18:35
    Filípková pozastavuje další útočné snažení ukrytím míčku do lapačky, domácím to nestačí a i nadále se snaží skórovat.
     
    17:07
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    Hosté sympaticky vytáhli hru až k brance domácím a snažili si připsat alespoň čestný úspěch, jenomže domácí se rychle zhostili po chvilce míčku a byl z toho brejk dva proti brankářce, který zakončila ADÉLA PÍŽOVA k pravé tyčce – 7:0!
     
    15:08
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    Od levé strany mantinelu nahrávala Tereza Palová přímo mezi kruhy na neobsazenou KATEŘINU NĚMCOVOU, který neměla problém rychle a efektivně zakončit do branky – 6:0!
     
    13:45
    Proti jednoznačně zkušenějším a silnějším domácím hráčkám se hosté snaží, snaha jim upřít rozhodně nejde, průběžný výsledek ale samozřejmě Jihomoravankám směrem do ofenzivy příliš nepřidá.
     
    12:37
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    Od Adély Pížové se míček dostal u branky na hůl PATRICIE ŠKORPÍKOVÉ, která se své šance zhostila výtečně a dobře umístěnou střelou přidává svoji druhou a celkově pátou branku svého celku – 5:0!
     
    12:01
    Začal druhý poločas.
     
    12:00
    První poločas skončil.
     
    11:02
    S blížící se přestávkou se hostujícím ženám povedlo dostat hru alespoň do své útočné třetiny, tím to ale tentokrát končí, Staňková totiž snad stále čeká na první zákrok utkání.
     
    09:50
    Minutové vyloučení vypadá potrestáno nebude, domácím to ale vadit nemusí, jelikož stále mají lukrativní čtyřbrankový náskok, který se navíc stále snaží navýšit.
     
    08:54
    Vyloučení v týmu RSHb Morava Jih (Jana Hunkařová – 1 min., podražení).
     
    08:24
    I nadále je vidět stejný obraz hry, domácí tlačí a snaží se kombinačně dostat k dalším brankovým příležitostem, hosté se ale už trochu vzchopili a daří se jim alespoň dostávat nepatrně hru od své branky.
     
    06:34
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    Další trefa! A kdo jiný, než od modré střílející Adéla Stoklasová a před brankou tentokrát se štěstím ovšem úspěšně dorážející LUCIE KUBÍNOVÁ – 4:0! Ta navíc završuje už v sedmé minutě hattrick!
     
    05:33
    Jihomoravský výběr se stále nemůže dostat do hry, takže mu nezbývá nic jiného, než bránit ze všech sil a vyčkávat případně na brejkové situace, ze kterých by mohl udeřit.
     
    05:08
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    Tempo hry udávají i nadále ženy v zápase vedené jako domácí. Adéla Stoklasová tentokrát nahrávala z pravého rohu před branku opět na hokejku LUCIE KUBÍNOVÉ, která zametala do poloprázdné branky – 3:0!

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 4. Škorpíková, 5. Kubínová (Stoklasová), 6. Kubínová (Stoklasová), 7. Kubínová (Stoklasová), 13. Škorpíková (Pížová), 16. Němcová (Palová), 18. Pížová (Škorpíková), 20. Kubínová, 21. Škorpíková, 24. Škorpíková


    RSHb Morava Sever: Staňková – Němcová, Seroiszková, Císaríková, Lhotská, Kudělová, Stoklasová, Škorpíková, Palová, Pížová, Kubínová.
    RSHb Morava Jih: Filípková – Měchurová, Ištoková, Procházková, Butašová, J. Hunkařová, N. Hunkařová, Chytilová, Ištoková, Pražáková, Svobodová, Theimerová, Žůrková, Lagová.
    bahis siteleri