RSHb Čechy Východ - žlutý – RSHb Čechy Východ - modrý 2:0 (kon.) | Morava Sever – Morava Jih 10:0 (kon.) | RSHb Čechy Východ - modrý – Morava Sever 0:1 (kon.)
Morava Jih – RSHb Čechy Východ - žlutý 1:0 (1:0 po s.s.) | Morava Jih – RSHb Čechy Východ - modrý 1:2 (kon.) | RSHb Čechy Východ - žlutý – Morava Sever 0:4 (kon.)
konec
RSHb Čechy Východ - žlutý
0:4 (0:3, 0:1)
RSHb Morava Sever
Čtvrtek 28.09.2017, 15:00Turnaj krajských výběrů žen
     
    Je konec, Morava Sever vítězí i ve svém třetím utkání a celkově tak ovládla letošní ročník Turnaje krajských výběrů žen! (15:37:10)
     
    Konec zápasu.
     
    21:03
    Outratové po vhazování a svižné střele znovu duní betony, končí to ale úspěšným zákrokem, takže se skóre nemění.
     
    18:21
    Už se opět hraje pouze v útočné třetině hostů, zápas je rozhodnutý a převážně se dohrává. Hosté však stále chtějí ještě navýšit své vedení.
     
    16:13
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    ADÉLA PÍŽOVÁ prošel přes modrou čáru kolem defenzivy domácích a své samostatné zakončení bezpečně zakončuje k levé tyči – 0:4!
     
    15:49
    Tentokrát střílela od pravého mantinelu Němcová a Outratová znovu předvedla skvělý zákrok lapačkou!
     
    13:23
    Outratová nyní předvedla skvělý zákrok a zamezila tak jasnému inkasování, domácí by ale naopak potřebovali, aby se hra odehrávala úplně na druhé straně...
     
    12:36
    Po vhazování u branky hostů se míček dostal rychle na druhou stranu, kde zakončovala Kubínová, brankářku ale nepřekonala.
     
    12:01
    Začal druhý poločas.
     
    12:00
    První poločas skončil.
     
    11:34
    První polovina utkání už zřejmě nic zásadního nepřineseme, každopádně hostující tým už si ve druhé polovině zápasu bude držet své vedení a domácí to tak budou mít hodně složité.
     
    09:59
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    ADÉLA STOKLASOVÁ se ujala odraženého míčku a krásnou ranou nad lapačku domácí brankářky posílá svůj celek už do tříbrankového vedení!
     
    08:06
    Kudělová už se znovu tlačila do zakončení, což se ji povedlo, ovšem tentokrát byla úspěšnější Outratová, která míček vytáhla ze svého prostoru.
     
    06:19
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    Po střele Seroiszková se k dorážce probojovala přes obranu KLAUDIE KUDĚLOVÁ a posílá svůj celek do dvoubrankového vedení – 0:2!
     
    03:32
    Žlutý celek z východních Čech se snaží odpovědět, hraje se ale převážně na polovině domácích, takže tempo hry i nadále diktují hostující hráčky.
     
    01:13
    Morava Sever právě vstřelila branku!
    KATEŘINA NĚMCOVÁ natáhla metr za modrou a propálila vše, co ji stálo v cestě – 0:1!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 2. Němcová, 7. Kudělová (Seroiszková), 10. Stoklasová, 17. Pížová


    RSHb Čechy Východ - žlutý: Outratová – Držmíšková, Kandrová, Siantová, Podařilová, Kolinková, Hlídková, Topičová, Nekolová, Halbrštátová, Mešťanová, Korelová, Lacioková, Kalousková.
    RSHb Morava Sever: Staňková – Němcová, Seroiszková, Císaríková, Lhotská, Kudělová, Stoklasová, Škorpíková, Palová, Pížová, Kubínová.
    bahis siteleri