Magnitogorsk – Toljatti 2:0 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 4:0 (kon.)
HC Slovan – Spartak Moskva 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC SLOVAN Bratislava
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
Spartak Moskva
Neděle 01.10.2017, 17:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:12 Alexandr CHOCHLAČOV - 1:2
     
    62:12
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté rozhodují prodloužení. ALEXANDR CHOCHLAČOV napálil puk z prostoru mezi kruhy a prostřelil tak bezmocného Marka Mazance – 1:2. Hráči Spartaku si tak připisují bonusový bod navíc. Bez asistence.
     
    50:36
    Hostující brankář nyní fauloval a domácí si zahrají přesilovou hru. Dostává dvě minuty za hrubost.
    46:56 Zákrok Mazance zlikvidoval další velkou šanci hostů.
     
    46:56
    Truňov vyslal z pravého kruhu jedovatou střelu, kterou do lapačky bleskově chytá Marek Mazanec. V obrovské šanci moskevského celku tak podržel Slovan a jeho šance!
     
    45:23
    Andrej Šťastný za nafilmovaný pád a hosté si zahrají přesilovou hru. Tlak Slovanu je tak prozatím utnutý.
    42:49 Heclova střela skončila na zákroku Bespalova.
     
    42:49
    Hecl si nabruslil před branku hostů a z levé strany pak střílel po přihrávce do Sádeckého a Bespalov si připsal proti němu další přesný zákrok!
    35:02 Nick EBERT - 1:1
     
    35:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Před brankou Spartaku vznikla velká skrumáž a dlouho se bojovalo o kotouč. Ten se nakonec odrazil do prostoru mezi kruhy, kde byl připraven NICK EBERT, který svou dělovkou propálil Nikitu Bespalova a připravil ho o čisté konto – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Bez asistence:
    26:03 Řepíkovi projel kotouč mezi nohami, jinak by skóroval do odkryté klece.
     
    26:03
    Michal Řepík dostával přihrávku na levý kruh, ale vzhledem k tomu, že měl hůl na opačnou stranu, kotouč mu projel mezi nohama a skončil v rohu kluziště. Kdyby ale Řepík dostal kotouč přímo na hůl, byla by z toho zřejmě vyrovnávací branka!
     
    22:31
    Za hákování putuje na trestnou lavici Bobrov a je tu přesilovka pro domácí Slovan. Ten tak má šanci srovnat nepříznivý stav.
     
    21:33
    Lukáš Kašpar něco ostrého řekl hlavnímu sudímu a dostává osobní trest do konce utkání. Slovanu tak bude rozhodně chybět.
     
    19:24
    Síly na ledě se ale srovnají. Lukáš Kašpar inkasuje dvě minuty za podražení a také on je na trestné lavici. Uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    18:52
    Další přesilovka pro Slovan. Orlov dostává dvě minuty za podražení.
    15:05 Ryan STOA - 0:1
     
    15:05
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovka hostů je využita. Po střele v útočném pásmu se kotouč odrazil od zadního mantinelu přímo před pravou tyčku domácí branky, kde ho RYAN STOA lehkou tečí poslal za Mazancova záda – 0:1. Hosté se tedy ujímají vedení. Asistence: Arťom Aljajev a Ville Lajunen.
     
    14:06
    Radek Smoleňák bojoval o kotouč kousek za hostující brankou, nakonec podrazil Lajunena a inkasuje tak dvě minuty za podražení. Další přesilovka pro hosty.
    11:00 Kašparovu střelu zastavil svoji holí Lajunen.
     
    11:00
    Velká šance Lukáše Kašpara. Ten pálil v blízkosti hostující branky, ale na poslední chvíli do jeho rány vložil svoji hůl Lajunena a obranným zákrokem zneškodnil dobrou šanci domácího Slovanu!
     
    06:47
    Přesilovku si vyzkoušejí také hosté. Ivan Švarný dostává dvě minuty za vysokou hůl a oslabuje tak svůj tým. Ještě ale přichází komerční přestávka.
     
    04:28
    Hosté jdou do čtyř. Jevgenij Orlov dostává dvě minuty za krosček a už sedí na trestné lavici. Slovan si jako první zahraje přesilovou hru.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Ebert – 16. Stoa (Aljajev, V. Lajunen), 63. Chochlačov


    HC SLOVAN Bratislava: Mazanec (Kožiak) – Després, Meszároš (C), Barker, Ebert, Švarný (A), T. Voráček, Bačík – Kašpar (A), Co. Genoway, Řepík – Smoleňák, Hrnka, Buchtele – Skalický, J. Mikúš, A. Šťastný – M. Hlinka, Sádecký, Hecl.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – V. Lajunen, Aljajev, Kulik, Kalinin (C), Bondarev (A), Judin, V. Sorokin – Chochlačov, Stoa, Truňov – Radil, Maxwell, V. Komarov – Orlov, A. Voronin (A), Nikoncev – Cyplakov, A. Kuzněcov, Bobrov – Žolobov.

    Rozhodčí: Bondar, Ščeňjov – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri