HC MUNI – UK Kings Prague 3:8 (kon.)
konec
HC MUNI
3:8 (0:3, 0:3, 3:2)
UK Kings Prague
Čtvrtek 26.10.2017, 19:00 • DRFG Arena • European University Hockey League
Partner:
    58:15 ČTVRTNÍČEK - 3:8
     
    58:15
    Masárna právě vstřelila branku!
    Brno přece jen ještě promluvilo do konečné podoby skóre! Do těsné blízkosti gólmana se prokličkoval JIŘÍ ČTVRTNÍČEK. I když je výsledek jednoznačný, diváci zdařilou akci náležitě oceňují. Asistence: Michal Maršálek.
    53:01 RAČICKÝ - 2:8
     
    53:01
    Masárna právě vstřelila branku!
    Stoprocentní rychlost a reakci ukázal TOMÁŠ RAČICKÝ, k němuž doputovalo nahození z dálky a jeho rána po krátké otočce skončila snížením domácích na 2:8. Asistence: Michal Vlašín.
    52:18 SVOBODA - 1:8
     
    52:18
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    PETR SVOBODA měl dostatek času, aby si po přihrávce Aleše Hyršla srovnal puk na čepeli a neomylně jej nasměroval za bezmocného brankáře. Asistence: Aleš Hyršl, Libor Bartoš.
    47:44 ČTVRTNÍČEK - 1:7
     
    47:44
    Masárna právě vstřelila branku!
    Domácí vyvinuli neúnosný nápor a je z toho první trefa Masárny v dnešním střetnutí! Po několika povedených zákrocích se před gólmanem ocitl JIŘÍ ČTVRTNÍČEK, který jej ukázkově překonal. Asistence: Patrick Brzobohatý, Adam Grman.
    40:45 NOVÁK - 0:7
     
    40:45
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Na neúspěšnou střelu navazuje branka. Po odrazu kotouče od zadního mantinelu si do palebného postavení najel PETR NOVÁK a pohotově poslal ránu do skuliny mezi tělem gólmana a tyčkou. Asistence: Tobiáš Slavíček, Václav Krudenc.
    36:01 PULKRAB - 0:6
     
    36:01
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Zaváhání brněnské obranné řady mělo to nejbolestivější možné vyústění. MAREK PULKRAB přebral odražený kotouč a z levé strany si pečlivě najel a obhodil Holubovu nohu. Bez asistence.
    29:55 HYRŠL - 0:5
     
    29:55
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Skóre jednostranně vypovídá o tom, který tým je na ledě lepší. ALEŠ HYRŠL dává druhý gól v dnešním souboji poté, co snadno dorazil nestřežený puk. Asistence: Matuš Baláž.
    24:40 HYRŠL - 0:4
     
    24:40
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Přestože Karlovka hrála v početní nevýhodě, podařilo se jí skórovat! ALEŠ HYRŠL prostřelil ze střední vzdálenosti skupinu protihráčů a uklidil ránu mimo dosah Golasowského. Bez asistence.
    18:13 KASALA - 0:3
     
    18:13
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Události první třetiny výrazně vyhovují hostům. Univerzita Karlova se stihla prezentovat několika rychlými předávkami puku a LUKÁŠ KASALA oslavil třetí trefu svého mužstva. Asistence: Matuš Baláž, Aleš Hyršl.
    17:38 NOVÁK - 0:2
     
    17:38
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Studenti domácího družstva měli velice náročný úkol – ubránit oslabení tří proti pěti. To se nakonec nestalo a pohledným příklepem vymetl horní růžek PETR NOVÁK. Asistence: Michael Klinger, Marek Pulkrab.
    11:01 PULKRAB - 0:1
     
    11:01
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Po vhazování se zvládli hostující hokejisté ve vysoké rychlosti oprostit od bránících soupeřů a připsali si první trefu. MAREK PULKRAB doklepl do sítě z místa vedle klece. Asistence: Václav Krudenc.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 48. Čtvrtníček (Brzobohatý, Grman), 54. Račický (Vlašín), 59. Čtvrtníček (Maršálek) – 12. Pulkrab (Krudenc), 18. Novák (Klinger, Pulkrab), 19. Kasala (Baláž, Hyršl), 25. Hyršl, 30. Hyršl (Baláž), 37. Pulkrab, 41. Novák (Slavíček, Krudenc), 53. Svoboda (Hyršl, Bartoš)


    HC MUNI: Golasowski (25. Holub) – Šidák, Vlček, Kosorin, Klíma, Kučera, Grygera, Maršálek, Grman – Bustin, Pěška, Čtvrtníček – Račický, Vlašín, Urban – Heža, Brzobohatý, Vaverka – Biolek, Matov, Florek
    UK Kings Prague: Oliva (41. Karda) – Slavíček, Klinger, Bartoš, Baláž, Březák, Knobloch, Pastier, Černý – Krudenc, Pulkrab, Novák – Svoboda, Kasala, Hyršl – Špičan, Veselý, Kukačka – Matějka, Steklík, Malý

    Diváci: 3826
    bahis siteleri