Omsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Barys – Jokerit 4:0 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Viťaz 4:1 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pondělí 30.10.2017, 15:00 • Arena Jugra, Chanty-Mansijsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Oleg POGORIŠNYJ - 4:1
     
    59:19
    Jugra právě vstřelila branku!
    A ještě jedna pojistka na 4:1! Saprykin po buly v jeho pásmu rychle opustil branku, do které se OLEG POGORIŠNYJ trefil z poloviny hřiště ještě dřív, než Viťaz stihl poslat do hry šestého hráče. Bez asistence.
    58:57 Alexandr UGOLNIKOV - 3:1
     
    58:57
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hostům se risk bez brankáře hodně rychle vymstil a o vítězi zápasu je zřejmě rozhodnuto! ALEXANDR UGOLNIKOV vystihl jednu z přihrávek a v obranném pásmu s citem klepl do kotouče, který doklouzal až do prázdné brány. Bez asistence.
    45:13 Pavel ŠEN - 2:1
     
    45:13
    Jugra právě vstřelila branku!
    Ze zlepšeného výkonu Chanty-Mansijsku resultuje jeho vedoucí branka! Oslavovaným mužem se stal PAVEL ŠEN, který si dobře pokryl puk v rohu útočného pásma, vyjel s ním k pravému kruhu a z něj zápěstím vystřelil mimo dosah Igora Saprykina. Asistence: Sergej Kupcov, Daniil Iljin.
    37:14 Sergej PEREŤAGIN - 1:1
     
    37:14
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně kruté pro hosty, kteří pár sekund po neuznané trefě inkasují na 1:1! SERGEJ PEREŤAGIN vypálil z levého konce modré čáry a puk překvapivě doletěl až do sítě za zády brankáře Saprykina. Bez asistence.
    08:35 Nikita VYGLAZOV - 0:1
     
    08:35
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté přesto druhou přesilovku využili a dostávají se do vedení! Roman Horák přenechal kotouč Mozíkovi, jehož střílené nahození před branku hokejkou tečoval NIKITA VYGLAZOV a Šaryčenkov již nestihl zareagovat. Asistence: Vojtěch Mozík, Roman Horák.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 38. Pereťagin, 46. Šen (Kupcov, D. Iljin), 59. Ugolnikov, 60. Pogorišnyj – 9. Vyglazov (Mozík, Horák)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Proskurjakov) – Viklund, Lekomcev, Pereťagin, Meljakov, Vitásek, Ugolnikov, Šulakov, Pogorišnyj – Pestuško, V. Polák, Koroljov – Šen, D. Iljin, Kupcov – Skačkov, A. Michejev, Panov (C) – Ankudinov, K. Majorov, Buljanskij.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (M. Birjukov) – Golovkov, Mozík, Burström, A. Semjonov (C), Gimajev, Katičev, Voronkov – Makejev, A. Nikulin, Rendulić – Pankov, D. Sjomin, Kopejkin – Švec-Rogovoj, Horák, Vyglazov – Kulagin, Vorošilo, Petrakov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Fraňo – Goljak, Dědjulja

    Diváci: 2 300
    bahis siteleri