Omsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Barys – Jokerit 4:0 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Viťaz 4:1 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pondělí 30.10.2017, 15:00 • Arena Jugra, Chanty-Mansijsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Oleg POGORIŠNYJ - 4:1
     
    59:19
    Jugra právě vstřelila branku!
    A ještě jedna pojistka na 4:1! Saprykin po buly v jeho pásmu rychle opustil branku, do které se OLEG POGORIŠNYJ trefil z poloviny hřiště ještě dřív, než Viťaz stihl poslat do hry šestého hráče. Bez asistence.
    58:57 Alexandr UGOLNIKOV - 3:1
     
    58:57
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hostům se risk bez brankáře hodně rychle vymstil a o vítězi zápasu je zřejmě rozhodnuto! ALEXANDR UGOLNIKOV vystihl jednu z přihrávek a v obranném pásmu s citem klepl do kotouče, který doklouzal až do prázdné brány. Bez asistence.
     
    58:50
    Saprykin odjel na střídačku, Viťaz to zkouší v šesti proti pěti!
    57:05 Trefa Kupcova neplatila
     
    57:05
    V Chanty-Mansijsku se už slavil gól na 3:1, nicméně rozhodčí jej opět neuznali. Sergej Kupcov parádně vystřelil švihem z vrcholku pravého kruhu a uklidil puk k vzdálenější tyči. Všechno opět vypadalo regulérně a je otázkou, co se Fraňovi se Sidorenkovem nelíbilo.
    45:13 Pavel ŠEN - 2:1
     
    45:13
    Jugra právě vstřelila branku!
    Ze zlepšeného výkonu Chanty-Mansijsku resultuje jeho vedoucí branka! Oslavovaným mužem se stal PAVEL ŠEN, který si dobře pokryl puk v rohu útočného pásma, vyjel s ním k pravému kruhu a z něj zápěstím vystřelil mimo dosah Igora Saprykina. Asistence: Sergej Kupcov, Daniil Iljin.
     
    44:47
    Velikánský závar v útočném pásmu Chanty-Mansijsku! Všechno začalo nenápadným nahozením Pogorišného, Saprykin se ocitl v hodně špatné pozici, ale Buljanskij nedokázal zvednout puk do odkryté horní poloviny branky.
     
    37:34
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Vojtěch Polák – 2 min., hákování).
    37:14 Sergej PEREŤAGIN - 1:1
     
    37:14
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně kruté pro hosty, kteří pár sekund po neuznané trefě inkasují na 1:1! SERGEJ PEREŤAGIN vypálil z levého konce modré čáry a puk překvapivě doletěl až do sítě za zády brankáře Saprykina. Bez asistence.
    36:47 Neuznaná branka Pankova
     
    36:47
    Další hostující brejk už skončil gólem, který však rozhodčí neuznali! Niclas Burström nabral ve středním pásmu obrovskou rychlost a po přejetí útočné modré posunul puk doleva Kopejkinovi. Ten místo střely ještě přihrál do pravého kruhu Pankovovi, jehož střela sice letěla doprostřed branky, ale Šaryčenkov se stejně nestihl přesunout. Radost Viťazu ale byla předčasná, pravděpodobně kvůli lehce posunuté brance.
     
    30:41
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Dmitrij Sjomin – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:56
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Maxim Pestuško – 2 min., podražení).
     
    21:37
    Fraňo udělil poměrně přísný trest domácímu obránci Pogorišnému, přes kterého se probíjel Pankov a po nezaviněné kontaktu upadl.
     
    17:45
    Chanty-Mansijsk se dostal do problémů při rozehrávce a Šulakov všechno řešil podražením průbojného Petrakova. Je tady třetí přesilovka pro hosty.
     
    10:30
    Martin Fraňo se opět rozhodl vylučovat a odnesl to jeho krajan Vojtěch Mozík (VIT), jenž inkasuje menší trest za nedovolené bránění.
    08:35 Nikita VYGLAZOV - 0:1
     
    08:35
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté přesto druhou přesilovku využili a dostávají se do vedení! Roman Horák přenechal kotouč Mozíkovi, jehož střílené nahození před branku hokejkou tečoval NIKITA VYGLAZOV a Šaryčenkov již nestihl zareagovat. Asistence: Vojtěch Mozík, Roman Horák.
     
    07:19
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Pavel Šen – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:56
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Konstantin Majorov – 2 min., nedovolené bránění).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 38. Pereťagin, 46. Šen (Kupcov, D. Iljin), 59. Ugolnikov, 60. Pogorišnyj – 9. Vyglazov (Mozík, Horák)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Proskurjakov) – Viklund, Lekomcev, Pereťagin, Meljakov, Vitásek, Ugolnikov, Šulakov, Pogorišnyj – Pestuško, V. Polák, Koroljov – Šen, D. Iljin, Kupcov – Skačkov, A. Michejev, Panov (C) – Ankudinov, K. Majorov, Buljanskij.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (M. Birjukov) – Golovkov, Mozík, Burström, A. Semjonov (C), Gimajev, Katičev, Voronkov – Makejev, A. Nikulin, Rendulić – Pankov, D. Sjomin, Kopejkin – Švec-Rogovoj, Horák, Vyglazov – Kulagin, Vorošilo, Petrakov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Fraňo – Goljak, Dědjulja

    Diváci: 2 300
    bahis siteleri