Vancouver – Seattle 0:0 (kon.)
konec
Vancouver Whitecaps FC
0:0 (0:0)
Seattle Sounders FC
Pondělí 30.10.2017, 01:30 • BC Place Stadium (Vancouver) • Americká MLS • Semifinále Z. konference
     
    S konstatováním, že dnes přes 90 minut hry nenašlo vítěze, se s vámi loučím, děkuji vám za pozornost a přeji pohodový start do nového týdne! Někdy příště, například u Major League Soccer, na viděnou. (03:45:52)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 0:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:6.
     
    První utkání čtvrtfinálové fáze play off v rámci Major League Soccer, mezi celky Vancouveru a Seattlu, je minulostí! 90 minut nenašlo vítěze, nepřineslo nám dokonce ani jednu branku a týmy se rozcházejí za bezbrankové remíze! Ani vyložené šance neobohatili tohle utkání a i když se hrálo, hlavně v závěru, ve velkém tempu, výsledkem je pouze jediná střela na bránu za celé utkání!

    Obranná činnost za jedna, útočná nedostatečně! Oba celky mají do druhého utkání co vymýšlet, především tedy ve hře dopředu. Druhé utkání této série se odehraje pochopitelně na hřišti Sounders, kteří přivítají svého soupeře 3.11.2017 a právě tehdy se definitivně rozhodně, kdo z této dvojice postoupí do semifinále play off!
    90+6.

     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Nejprve jeden z hostujících hráčů zahrál na vlastní polovině rukou, což bylo sudím opět přehlédnuto, poté se opět Tolo ocitl na trávníku, ze kterého se takřka zvedl až se závěrečným hvizdem sudího.
    90+5.
     
    90+5
    Do šance se výborně dostali také domácí hráči, obrana v čele s brankářem Freiem si ale s touto nebezpečnou situací poradila na jedničku.
     
    90+4
    Domácí hráči to zkoušeli centrem do vápna soupeře, na vysoký míč si ale nejvýše naskočil dlouhý brankář hostujícího celku Frei a míč pevně sevřel v náruči.
     
    90+3
    S centrovaným míčem od rohového praporku, si ale domácí hráči bez větších potíží poradili, navíc vyslali jednoho ze svých spoluhráčů do rychlého brejku. Ten byl ale zastaven dokonce dvěma nedovolenými zákroky, které opět hlavní arbitr jakoby přehlédl.
     
    90+2
    Příležitost na vstřelení branky budou mít naopak hosté, kteří mají možnost zahrávaní dalšího rohového kopu!
     
    90+1
    Na polovině soupeře se dopustil útočného faulu jeden z hostujících hráčů, domácí ale míč ihned odevzdali zpět svoji zbrklou rozehrávkou, což se nelíbí ani jejich fanouškům, kteří je „podporují“ pískotem.
     
    90+1
    Nad rámec řádné základní hrací doby, se nastavuje 6 minut!
     
    90
    Hosté jsou stále nastěhováni na polovině soupeře, nebojí se samozřejmě kombinaci roztáhnout i ke svému poslednímu obránci a soupeře k míči nepouštějí.
     
    90
    Dnešní utkání sleduje přes 27 837 diváků!
     
    89
    Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází Shea, přichází Mezquida.
     
    88
    Sounders se snaží držet míč na soupeřově polovině a domácí hráče takřka k ničemu nepouští! Jsou to ale právě Whitecaps, kteří by se měli snažit podniknout ještě něco směrem dopředu, jelikož jejich soupeři jsou na domácím stadionu velice silní.
     
    87
    Po ztrátě míče si neodpustil tvrdý zákrok ani hostující Roldan, který tak po zásluze vidí taktéž žluté ohodnocení jeho prohřešku.
     
    86
    Hosté se nyní snaží co nejvíce držet míč na svých kopačkách a to se také nelíbí domácím fanouškům, kteří to dávají pochopitelně hlasitě najevo.

    Daniel Bertók

    Branky:

    Karty:   45. Igebor (VWC), 79. Ghazal (VWC) – 87. Roldan (SSD)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 0:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:6.
    Vancouver Whitecaps FC: Marinovič – Nerwinski, Waston Manley, Parker, de Jong – Ghazal, Tchani – Bolanos (76. Techera), Igiebor (62. Reyna), Shea (89. Mezquida) – Montero.
    Náhradníci: Ousted (B), Harvey, Ibini-Isei, Jacobson, Mezquida, Reyna, Techera.

    Seattle Sounders FC: Frei – Leerdam, Torres, Marshall (78. Neagle), Tolo – Roldan, Delem (64. Svensson) – Shipp (74. Alonso), Lodeiro, Jones – Bruin.
    Náhradníci: Miller (B), Alfaro, Alonso, Fisher, Neagle, Svensson, Wingo.

    Rozhodčí: Stott K. (USA)

    Diváci: 27 837
    thejrc.org