Košice – Zvolen 3:4 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Poprad 4:5 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 4:0 (kon.)
Trenčín – Detva 2:1 (kon.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Košice
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 03.11.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HKM Zvolen.
    O všetkom rozhodol MILAN KYTNÁR.
     
    56:26
    Košice dali gól!
    Tak napopokon je tu predsa len vyrovnávajúci gól. Zvolen sa dopustil zbytočného zakázaného uvoľnenia, za ktoré poriadne pykal. Okamžite po buly totiž prišla delovka od modrej a JERE PULLI rozvlnil sieť. Asistencia: Peter Boltun.
     
    46:06
    Zvolen dal gól!
    Na druhej strane už ale gól padol, Zvolen sa tak opätovne dostáva do vedenia. Hosťujúci hráči si vypracovali nenápadnú útočnú akciu, na konci ktorej stál úspešný strelec gólu JANIS ANDERSONS. Asistencie: Jozef Kováčik, Radovan Cútt.
     
    25:30
    Košice dali gól!
    Podstatnejšie je však dianie na ľadovej ploche, kde sa domáci hokejisti dočkali vyrovnania. Zvolen zaváhal v defenzíve a nechal súpera kombinovať v pásme, čo napokon využil ďalší košický obranca JERE PULLI. Asistencia: Peter Boltun.
     
    22:58
    Košice dali gól!
    Až teraz sa domáci prepracovali k šanci a je z toho kontaktný presný zásah. Prvé zakončenie ešte Śimko vyrazil späť do hry, na druhé bol ale prikrátky. V neprehľadnej situácii sa presadil BLAKE KESSEL. Asistencie: Ladislav Nagy, Jere Pulli.
     
    20:48
    Zvolen dal gól!
    Tak Zvolen je dnes čo sa týka efektivity azda o tri úrovne vyššie, ako domáce Košice. Hostia to potvrdili aj využitou presilovkou, do listiny strelcov sa zapísal ADAM DRGOŇ. Asistencie: Nicholas Ross, Oscar Steén.
     
    11:55
    Zvolen dal gól!
    Pomerne dlho sa teraz hralo vo zvolenskom pásme, avšak hostia uštedrili Košičanom lekciu z efektivity a dostali sa do vedenia. Postaral sa o to MILAN KYTNÁR. Asistencie: Peter Hraško, Peter Šišovský.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 23. Kessel (Nagy, Pulli), 26. Pulli (Boltun), 57. Pulli (Boltun) – 12. Kytnár (Hraško, Šišovský), 21. Drgoň (Ross, Steén), 47. Andersons (Kováčik, Cútt), rozh. náj. Kytnár

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Cútt (ZVO)
    1:1   Pacan (KOS)
    2. série:
    1:1   Šišovský (ZVO)
    1:1   Nagy (KOS)
    3. série:
    1:2   Kytnár (ZVO)
    1:2   Kafka (KOS)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Kessel, Pulli, Čížek, Bača, Dudáš, Šedivý, Matejka, Michalčin – Hričina, Boltun, Nagy (C) – Kafka, Hovorka (A), Koyš – Klíma, Pacan, Šoltés – Vrábeľ, Suja (A), Petráš
    HKM Zvolen: Šimko (Nieminen) – Ross, Drgoň (A), Wharton, Hraško (A), Ťavoda, Kováčik, Andersons, Bokroš – Obdržálek, Steen, Coffman – Kelemen, Kytnár (C), Šišovský – Dubeň, Cútt, Ďaloga – Trnka, Fekiač, Ondris

    Rozhodčí: Lokšík, Müllner – Smrek, Šefčík
    bahis siteleri