Košice – Zvolen 3:4 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Poprad 4:5 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 4:0 (kon.)
Trenčín – Detva 2:1 (kon.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Košice
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 03.11.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HKM Zvolen.
    O všetkom rozhodol MILAN KYTNÁR.
     
    64:20
    Kafka prebral iniciatívu, prešiel s pukom cez celé klzisko a zakončil švihom, ani táto strela sa v sieti nekončí.
     
    61:47
    Šoltés už za pomoci spoluhráčov schádza z ľadovej plochy, pravdepodobne sa to zaobišlo bez nejakej krvavej stopy.
     
    61:47
    Domáci Šoltés ostal po strete s Kováčikom nepríjemne ležať na ľadovej ploche otočený tvárou k zemi, už k nemu šprintuje domáci lekársky tím. Veríme, že to nebude nič vážne.
     
    61:22
    Košický samostatný únik sa gólom nekončí, zápas stále pokračuje!
     
    56:57
    Košice sú pri chuti a vedenie chcú strhnúť na svoju stranu, ich útočnú aktivitu ale prerušil Marek Šimko, ktorý puk dobre prisadol.
     
    56:26
    Košice dali gól!
    Tak napopokon je tu predsa len vyrovnávajúci gól. Zvolen sa dopustil zbytočného zakázaného uvoľnenia, za ktoré poriadne pykal. Okamžite po buly totiž prišla delovka od modrej a JERE PULLI rozvlnil sieť. Asistencia: Peter Boltun.
     
    52:40
    Veľký košický tlak, Zvolen ale odolal a puk opätovne smeruje k Vladislavovi Habalovi. Obe striedačky sú na nohách, zápas dostal až v tejto chvíli ten správny náboj.
     
    51:40
    Už sú domáci pred Marekom Šimkom, nepresnú ranu od modrej ale vystriedala len zrazená strela z uhla.
     
    51:01
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Marek Šimko – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    50:51
    Dlhá diskusia rozhodcov s oboma kapitánmi, predovšetkým Ladislav Nagy je teraz, podobne ako zvyšok košického tímu, poriadne rozhorčený. O všetkom je ale už dávno rozhodnuté, gól platiť nebude.
     
    50:51
    Tento krok sa napokon hosťom oplatil, gól bol dosiahnutý nohou a neplatí!
     
    50:51
    Košice skórovali, hosťujúci tréner si ale ešte vyžiadal preverenie celej situácie videoarbitrom. Zrejme tam hostia videli prikopnutie puku do bránky nohou.
     
    46:06
    Zvolen dal gól!
    Na druhej strane už ale gól padol, Zvolen sa tak opätovne dostáva do vedenia. Hosťujúci hráči si vypracovali nenápadnú útočnú akciu, na konci ktorej stál úspešný strelec gólu JANIS ANDERSONS. Asistencie: Jozef Kováčik, Radovan Cútt.
     
    45:46
    Vrábeľ sa za bránkou dostal k pukom, naznačil pohyb do strany a prihral Sujovi. Ten to skúsil okamžitou strelou z uhla, ktorú vykopol Šimko späť do hry.
     
    36:37
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kyle Wharton – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    35:40
    Dudáš chcel na modrej súperovi nasadiť strom, netrafil ho ale. Zvolen sa tak vydal na útočný výpad, ktorý musel zakončiť až Šedivý, ktorý sa dobre hodil do prihrávky pred bránku. Pekný hokejový moment.
     
    32:49
    Obrovská šanca Adama Drgoňa! Ten si nepozorovane nakorčuľoval na pozíciu pravého krídla a počkal, ako bude na situáciu reagovať Habal. Napokon zvolil strelou zápästím, ktorú košický gólman pokryl. Zvolenský obranca prvej formácie sa na seba teraz poriadne hnevá.
     
    30:28
    Obrovská šanca Zvolena! Habalovi vypadol puk, ku ktorému sa dostal Ďaloga. Ten bezhlavo nestrieľal a potiahol si ho do strany, pričom to následne skúsil azda tromi technickými pokusmi. Všetky skončili na Habalovi, respektíve košickej defenzíve.
     
    29:31
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Peter Hraško – 2 min., sekanie).
     
    29:20
    Tim Coffman sa už v dobrej pozícii pripravoval na strelu, nanešťastie pre Zvolen ale hosťujúcemu útočníkovi puk prepadol cez čepeľ. Habal bol pri opačnej žrdi, toto sa mohlo pokojne skončiť gólom.
     
    25:30
    Košice dali gól!
    Podstatnejšie je však dianie na ľadovej ploche, kde sa domáci hokejisti dočkali vyrovnania. Zvolen zaváhal v defenzíve a nechal súpera kombinovať v pásme, čo napokon využil ďalší košický obranca JERE PULLI. Asistencia: Peter Boltun.
     
    24:30
    Obrovská šanca na vyrovnanie, videli sme kolmicu na pravú stranu, odkiaľ malo prísť zakončenie do prázdnej bránky. Puk bol ale príliš prudký a zakončujúcemu hokejistovi prepadol cez čepeľ.
     
    22:58
    Košice dali gól!
    Až teraz sa domáci prepracovali k šanci a je z toho kontaktný presný zásah. Prvé zakončenie ešte Śimko vyrazil späť do hry, na druhé bol ale prikrátky. V neprehľadnej situácii sa presadil BLAKE KESSEL. Asistencie: Ladislav Nagy, Jere Pulli.
     
    20:48
    Zvolen dal gól!
    Tak Zvolen je dnes čo sa týka efektivity azda o tri úrovne vyššie, ako domáce Košice. Hostia to potvrdili aj využitou presilovkou, do listiny strelcov sa zapísal ADAM DRGOŇ. Asistencie: Nicholas Ross, Oscar Steén.
     
    20:19
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Blake Kessel – 2 min., zovretie puku).
     
    17:02
    Nagy si po pravom krídle potiahol puk pred Šimka a dvakrát zakončil. Prvú strelu vykopol gólman späť do hry, tú druhú dokorčuľoval košický kapitán pri zadnom mantineli. V pásme však nemal s kým kombinovať.
     
    12:42
    Od modrej teraz letel zaujímavý pokus, ktorý mal ešte hľadať teč jedného z hostí, avšak neúspešne. Ak by sa tento signál Zvolenu podaril, pokojne mohlo byť už 0:2.
     
    12:10
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marek Hovorka – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    11:55
    Zvolen dal gól!
    Pomerne dlho sa teraz hralo vo zvolenskom pásme, avšak hostia uštedrili Košičanom lekciu z efektivity a dostali sa do vedenia. Postaral sa o to MILAN KYTNÁR. Asistencie: Peter Hraško, Peter Šišovský.
     
    10:17
    Pacan odvádzal pred zvolenskou bránkou špinavú prácu a tečoval zakončenie od modrej čiary, nechýbalo veľa a ten puk by skončil v sieti.
     
    09:45
    Košičania vyslali od modrej tri bomby, jedna skončila na Šimkovi, zvyšné dve na obetavej defenzíve Zvolena. Pekné športové momenty, hostia hrajú medzičasom už so štyrmi hokejistami.
     
    08:54
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Tomáš Bokroš – 2 min., držanie).
     
    07:36
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ján Ťavoda – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    07:36
    Košice mali niekoľko veľmi dobrých príležitostí na gól! Petráš najskôr netrafil odkrytú bránku, Marek Šimko následne na ľade predviedol azda tri čarovné zákroky! Bude sa ale vylučovať.
     
    01:51
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kyle Wharton – 2 min., hákovanie).
     
    00:41
    Hričina unikol po ľadom krídle a založil košickú útočnú akciu. Napokon z nej mohol ťažiť práve Hričina, ktorý zachytil medzi kruhmi Nagyovu prihrávku, avšak nedôrazné zakončenie skončilo len na zadnom mantineli.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 23. Kessel (Nagy, Pulli), 26. Pulli (Boltun), 57. Pulli (Boltun) – 12. Kytnár (Hraško, Šišovský), 21. Drgoň (Ross, Steén), 47. Andersons (Kováčik, Cútt), rozh. náj. Kytnár

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Cútt (ZVO)
    1:1   Pacan (KOS)
    2. série:
    1:1   Šišovský (ZVO)
    1:1   Nagy (KOS)
    3. série:
    1:2   Kytnár (ZVO)
    1:2   Kafka (KOS)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Kessel, Pulli, Čížek, Bača, Dudáš, Šedivý, Matejka, Michalčin – Hričina, Boltun, Nagy (C) – Kafka, Hovorka (A), Koyš – Klíma, Pacan, Šoltés – Vrábeľ, Suja (A), Petráš
    HKM Zvolen: Šimko (Nieminen) – Ross, Drgoň (A), Wharton, Hraško (A), Ťavoda, Kováčik, Andersons, Bokroš – Obdržálek, Steen, Coffman – Kelemen, Kytnár (C), Šišovský – Dubeň, Cútt, Ďaloga – Trnka, Fekiač, Ondris

    Rozhodčí: Lokšík, Müllner – Smrek, Šefčík
    bahis siteleri