Vítkovice – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:5 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Jihlava – Liberec 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.) | Pardubice – Litvínov 5:0 (kon.)
Sparta – Zlín 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (0:3, 1:2, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 21.11.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to dnes vše. Díky za pozornost a zase někdy u extraligy na počtěnou. (19:58:16)
     
    Ani velká stíhací jízda domácímu celku na body nestačila, a tak si tři body do ligové tabulky připisují hokejisté Třince. Za domácí se prosadili Ivan Huml, Juraj Valach a Michal Vondrka. Na druhé straně se dvakrát prosadil Martin Růžička, po jedné brance přidali Zbyněk Irgl, Daniel Rákos a Tomáš Marcinko.

    Střely na branku: 38:27
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Jeden z posledních pokusů utkání obstaral Daniel Rákos, který od levého mantinelu nahazoval jen do vyrážečky Štěpána Lukeše.
     
    58:54
    Ve středu hřiště došlo ke hře vysokou holí a vhazovat se bude ve středním pásmu. Blíže brance Ocelářů.
     
    58:35
    Piráti se pokoušeli rychle dostat do útoku, ale jejich vyhození skončilo na icingu. Vhazovat se tak bude před Štěpánem Lukešem.
     
    58:16
    Hattrickem ovšem mohl definitivně rozhodnout Martin Růžička, v samostatném úniku ovšem bekhendem Štěpána Lukeše nedokázal překonat!
     
    58:01
    Začínají poslední dvě minuty třetí třetiny a Piráti se stále pokoušejí o zázrak, už mají k dispozici ovšem hodně málo času.
     
    57:04
    Po hodně dlouhé době se hosté dostali do pásma a vybojovali vhazování. Štěpán Lukeš nahození od modré čáry raději ukryl ve své lapačce.
     
    56:08
    Třinečtí nyní pouze vyhodili na icing a stále jsou pod vytrvalým tlakem. Vhazovat se bude po levici slovenského brankáře.
     
    56:02
    Martin Šťovíček následně ujel podél levého mantinelu a tvrdě zakončoval. Peter Hamerlík kotouč ukryl v lapačce a hru přerušil.
     
    55:54
    Hosté v plném počtu.
     
    55:49
    A další velká šance. Vladimír Růžička pálil z mezikruží, ale Peter Hamerlík si připsal parádní zákrok. Puk vytlačil do rohu mantinelu.
     
    55:24
    Michal Poletín po přihrávce Ivana Humla zakončoval do odkryté branky, tu ale nakonec trestuhodně pro domácí celek minul!
     
    54:56
    Piráti pokračují v přesilové hře a dostávají se do stále větší šancí. Mário Grman nyní dostal přihrávku na levý kruh, ve velké šanci ovšem branku nedal!
    54:09 Michal VONDRKA - 3:5
     
    54:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    A hodně rychle využitá početní výhoda domácího celku, který se stále přibližuje Třinci! Vladimír Růžička přihrával na levý kruh Ivanu Humlovi, jenž si připravil přihrávku a poslal puk na MICHALA VONDRKU. Ten nezpanikařil a překonal přesouvajícího se Hamerlíka. Asistence: Ivan Huml a Vladimír Růžička.
     
    53:54
    Další dvojnásobná přesilovka domácích. Jakub Petružálek podrazil pronikajícího Jana Havla a půjde pykat.
     
    53:48
    Vladimír Růžička se pokoušel individuálně projít do útočné třetiny, což se mu nakonec povedlo. Problémem bylo postavení spoluhráče v ofsajdu.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 33. Huml (Vondrka, Mrázek), 52. Valach (V. Růžička), 55. Vondrka (Huml, V. Růžička) – 3. Rákos (M. Doudera, Mikulík), 11. Irgl (Adámek), 19. Martin Růžička (Mikulík, M. Doudera), 24. Marcinko (Mikulík, Martin Růžička), 36. Martin Růžička (Marcinko, Rákos)


    Piráti Chomutov: J. Laco (11. Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dlapa, Flemming, Grman, Slovák, L. Chalupa – Vondrka, Huml, Tomica – Lauko, V. Růžička, Koblasa – Sklenář, Skokan, Poletín – V. Tomeček, Šťovíček, J. Havel.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – M. Doudera, D. Musil, Linhart, Jank, L. Kovář, Adámek – Rákos, Marcinko, Martin Růžička – Petružálek, Mikulík, Cienciala – Chmielewski, Polanský, Irgl – Kofroň, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Christov.

    Rozhodčí: Hradil, Souček – Gerát, Hynek.

    Diváci: 3 225
    thejrc.org