Sparta – Jihlava 6:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:3 (3:1, 1:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Středa 29.11.2017, 15:30 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:25
    Hodně ostrý zákrok předvedl jihlavský Lukáš Jindra, který si vyšlápl na Vojtěcha Kropáčka. Útočník Jihlavy dostal dvě minuty za vražení na hrazení, jenomže se při zákroku zranil, a tak jeho trest odpyká Adam Hrbatý.
     
    39:09
    Sparťané si svým pohybem vykoledovali faul. David Čermák dostává dvě minuty za podražení.
     
    24:27
    Lukáš Rousek se dostával do šance a už to vypadalo, že půjde sám na brankáře. V poslední chvíli jej tedy jako záchranná brzda podrazil Oliver Havelka. Sparta bude mít další přesilovku.
     
    19:39
    Máme tu první vyloučení. Oránce Jihlavy Oliver Havelka tvrdě dohrál protihráče na zadním mantinelu a půjde za to pykat na dvě minuty.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 3. Vitouch (Schwamberger.), 11. Eliáš (Kropáček, Dubský), 18. Rousek (Kropáček, Eliáš), 22. Kropáček (Eliáš, Rousek), 54. Rousek (Hanuš, Mrkvička), 57. T. Pšenička (O. Pšenička, Prchal) – 3. Čermák (Mejzlík), 26. Mejzlík (Najman), 53. Adam (Trávník, Vala)


    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Frič, Janda, Mrkvička, Eliáš (A), Prchal, Hanuš, Karoch – O. Pšenička, Jandus, Schwamberger, Rousek, Fabiánek, Bílek, Vitouch, Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, T. Pšenička, Dubský (C).
    HC Dukla Jihlava: Juda (41. Šťastný) – Mareš, Srnský, Váňa, Trávník, Vála, Havelka – Kadleček (A), Jindra, Adam, Heinrich (A), Mejzlík (C), Hrbatý, Vala, Waller, Najman, Čermák.

    Rozhodčí: Souček – Hynek, Šimánek

    Diváci: 59
    bahis siteleri