Dornbirn – Znojmo 4:2 (kon.)
konec
Dornbirn Bulldogs
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 03.12.2017, 17:30 • Messestadion Dornbirn • bet-at-home ICE Hockey League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, domácí vyhráli buly v obranné třetině a do prázdné branky se ze středního pásma trefuje SCOTT TIMMINS. Asistence: Chris D'Alvise, Jamie Arniel.
    59:14 - 4:2
     
    58:56
    Orli hrají bez brankáře.
     
    58:56
    Oddechový čas pro Orly.
    57:38 D'ALVISE - 3:2
     
    57:38
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec nabídnutou šancí nepohrdli, CHRIS D'ALVISE se před brankou dostal k dorážce střely od modré, dává svůj dnešní druhý gól v zápase a posílá Buldoky opět do vedení. Co je horší, Čípův pětiminutový trest se neruší, a Znojmo tak bude dál hrát ve čtyřech. Asistence: Jamie Arniel, Brian Connelly.
     
    56:56
    Tečovaná rána Panceho proskákala kolem pravé znojemské tyče.
     
    54:14
    Velká šance Timminse, který si sjel před Schwarze, ale jeho teč mezi betony udržel s vypětím všech sil znojemský gólman před brankovou čárou.
     
    53:54
    Zajímavá situace! Po dlouhých diskusích inkasuje Znojmo trest, na trestnou lavici odjíždí Marek Špaček, ale ten pouze odsedí trest za Radka Čípa, který inkasuje pět minut a do konce utkání za nesportovní chování, podle dostupných informací za kontakt s rozhodčím ze střídačky. Těžko říct, co se přesně stalo, ale tohle je velká nepříjemnost pro Orly.
    52:22 David BARTOŠ - 2:2
     
    52:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Je tu přeci jen vyrovnání a po zvýšené aktivitě v posledních minutách rozhodně zasloužené. Po střele od modré čáry si volný kotouč na pravém kruhu našel DAVID BARTOŠ a trefuje se rychlou střelou pod břevno. Rinne se jen ohlédl. Bez asistence.
     
    49:34
    Erik Němec měl na holi vyrovnání, poté co jej před odkrytou brankou našla přesná přihrávka, jenže znojemský útočník nezakončil přesně. Velká škoda.
     
    35:49
    Stoprocentní gólovka i na druhé straně a fantastický zákrok Marka Schwarze, který se rychle přesunul ke své pravé tyči a v pádu doslova ukradl gól z hokejky Pancemu.
     
    34:45
    Obrovská šance Plíhala, kterého před brankou našel Yellow Horn, puk z hole znojemského útočníka ale skončil buď na tyči nebo betonu Rinneho!
     
    33:20
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Pance – 2 min., hákování).
    22:02 ARNIEL - 2:1
     
    22:02
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Buldoci přesilovku o dva muže bleskově využívají, když Caruso od modré našel u pravé tyče JAMIEHO ARNIELA, a ten zblízka zasunul za natahujícího se Schwarze. Asistence: Brian Connelly.
     
    21:48
    Jiří Beroun nakonec dostává dokonce 2 + 2 minuty, k menšímu trestu za hákování ještě dvě minuty za nesportovní chování.
     
    21:48
    Velká komplikace, Znojmo jde do tří za faul zřejmě někde mimo hru, rozhodčí ale ukazují na znojemskou střídačku.
     
    20:32
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Tejnor – 2 min., hákování).
    20:32 Šance domácích
     
    20:32
    Velká možnost Buldoků! Schwarz vyrazil střelu z pravé strany před sebe, tam byl připravený útočník domácích, který ale posílá puk mimo tři tyče. Nutno říct, že také zásluhou faulu.
    16:01 Jiří BEROUN - 1:1
     
    16:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo vyrovnává z nenápadné akce čtvrtého útoku a odčarovává více jak dvouzápasovou neprůstřelnost Rinneho. Český celek udržel puk v útočném pásmu a kapitán JIŘÍ BEROUN bekhendovou střelou z poměrně ostrého úhlu nachytal finského brankáře. Asistence: Marek Špaček, Adam Raška.
    10:48 D'ALVISE - 1:0
     
    10:48
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre, na pravém kruhu se po vyhraném buly dostal ke kotouči CHRIS D'ALVISE a rychlým švihem prostřelil Schwarze ranou na bližší tyč pod vyrážečku. Asistence: Scott Timmins, Olivier Magnan.
     
    08:33
    Dvě slibné pozice domácích měli Fraser a Sylvester, ani jednomu ale nesedla střela z první.
     
    07:36
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., podražení).
     
    05:21
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Yellow Horn – 2 min.).

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 11. D'Alvise (Timmins, Magnan), 23. Arniel (Connelly), 58. D'Alvise (Arniel, Connelly), 60. Timmins (D'Alvise, Arniel) – 17. Beroun (Špaček, Raška), 53. Bartoš


    Dornbirn Bulldogs: Rinne (Stroj) – Magnan, Caruso, McMonagle, Connelly, Wolf, Siutz – D'Alvise, Timmins, Macierzynski – Fraser, Sylvester, Grabher Maier – Pance, Arniel, Häussle – Haberl, Pöschmann, Neubauer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Lattner, Stehlík, Tejnor, Plutnar, Biro, Pastor, Zajíc – Yellow Horn, Plíhal, Číp – Němec, Matuš, Mrázek – Novák, Bartoš, Guman – Špaček, Raška, Beroun – Csamangó.

    Rozhodčí: Berneker, M. Nikolić – Pardatscher, Tschrepitsch
    ocianews.com