Bournemouth – Everton 2:1 (kon.) | Chelsea – Stoke 5:0 (kon.) | Huddersfield Town – Burnley 0:0 (kon.)
Liverpool – Leicester 2:1 (kon.) | Newcastle – Brighton 0:0 (kon.) | Watford – Swansea 1:2 (kon.)
Manchester Utd. – Southampton 0:0 (kon.)
konec
Watford FC
1:2 (1:0)
Swansea City
Sobota 30.12.2017, 16:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. S přáním úspěšného vstupu do roku 2018 se s Vámi loučím a u online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (18:06:37)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:13.
     
    Z ochozů Vicarage Road se ozývá hlasitý pískot, domácí totiž ztratili velmi nadějně rozehrané utkání a Swansea nakonec podlehli 1:2. Oba celky do zápasu nastoupily velmi odhodlaně, už v sedmé minutě se parádní sóloakcí prezentoval Ayew, Gomese ale zachránilo břevno. V následujících minutách nejprve těsně mimo pálili Cleverley s Richarlisonem, poté se ale Watford přeci jen ujal vedení, když hlavou přesně zamířil André Carrillo. Zbytek prvního poločasu a drtivá většina toho druhého nic moc zajímavého nenabídla, spíše než pohlednou partii jsme sledovali urputnou bitvu. Samotný závěr ale přinesl nečekané rozuzlení, v šestaosmdesáté minutě totiž nejprve vyrovnal Jordan Ayew, o chvíli později pak The Swans poslal do vedení Luciano Narsingh. Jednobrankový náskok už Labutě nepustily, a Carlos Carvalhal tak ve svém novém působišti zažil velmi povedenou premiéru.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    The Swans si počínají velmi zkušeně. Hosté se drží na obranné polovině svého soupeře a získávají cenné vteřinky, nyní budou rozehrávat už druhý rohový kop v řadě.
     
    90+2
    Fotbalisté Watfordu působí neuvěřitelně opařeným a šokovaným dojmem, ovšem vzhledem k tomu, čeho jsme byli v posledních minutách na Vicarage Road svědky, se tomu nelze vůbec divit.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat čtyři minuty. Dočká se Watford vyrovnání?
    90. Luciano NARSINGH - 1:2
     
    90
    Swansea právě vstřelila branku!
    Na Vicarage Road se v závěru dnešního utkání dějí neuvěřitelné věci, po většinu hrací doby nevýrazní hosté se totiž dostávají do vedení. Z nařízeného přímého kopu fotbalisté Swansea ještě nic nevytěžili, poté se ale balon i za přispění notné dávky štěstí odrazil k Dyerovi. Jeho parádní dělovku z první vyrazil Heurelho Gomes jen před sebe, na což nejrychleji zareagoval LUCIANO NARSINGH a odšpuntoval gejzír euforie na lavičce Labutí.
     
    89
    Zeegelaar u postranní čáry tvrdě dohrál o kličku se snažícího Jordana Ayewa, tady neměl sudí Atkinson na vybranou. Jasná žlutá karta.
     
    88
    Takovýto závěr zápasu si asi fotbalisté Watfordu, kteří svého soupeře po jeho celou dobu s výjimkou jedné šance z úvodu k ničemu nepustili, nepředstavovali. Dočkáme se před závěrečným hvizdem ještě nějaké branky?
    86. Jordan AYEW - 1:1
     
    86
    Swansea právě vstřelila branku!
    Andreho Graye musí předchozí neproměněná šance mrzet o to více, fotbalistům Swansea se totiž z okamžité protiakce podařilo vyrovnat! Na dlouhý balon si v šestnáctce naskočil Oliver McBurnie, jenž jej sklepl pro na hranici ofsajdu se pohybujícího JORDANA AYEWA a ten z bezprostřední blízkosti nekompromisně propálil Gomese.
     
    86
    Obrovská příležitost domácího týmu, mohlo být definitivně rozhodnuto! Richarlison si počkal na ideální okamžik a pak poslal balon k Andremu Grayovi, ten ale v naprosté tutovce trefil pouze vybíhajícího Fabiańského.
     
    85
    Richarlison se mrštně protáhl okolo Naughtona, poté zvedl hlavu a nachystal gólovou příležitost pro z druhé vlny si sbíhajícího Doucourého, ten ale trefil pouze obětavě blokujícího Nathana Dyera.
     
    84
    Po Prödlově nedovoleném zákroku zahrávali hosté už několikátou standardní situaci. Pouze ale potvrdili, že se jim dnes při těchto příležitostech nedaří, Carrollův centr obrana The Hornets s přehledem odvrátila.
     
    83
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází André Carrillo, přichází Roberto Pereyra.
     
    82
    Tohle byl velmi ostrý zákrok. Sebastian Prödl tvrdě atakoval o uvolnění se pokoušejícího Sanchese, načež mu hlavní sudí Atkinson zcela po právu udělil žlutou kartu.
     
    81
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Sam Clucas, přichází Nathan Dyer.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 11. Carrillo – 86. J. Ayew (McBurnie), 90. L. Narsingh

    Karty:   30. Carrillo (WAT), 80. Doucouré (WAT), 82. Prödl (WAT), 89. Zeegelaar (WAT) – 3. F. Fernández (SWN), 34. T. Carroll (SWN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:13.
    Watford FC: Gomes (C) – Janmaat, Wagué (64. Prödl), Kabasele, Zeegelaar – Doucouré, Watson – Carrillo (83. Pereyra), Cleverley, Richarlison – Okaka (77. Gray).
    Náhradníci: Karnezis – Prödl, Holebas, Capoue, Pereyra, Sinclair, Gray.

    Swansea City: Fabiański – Naughton, Mawson, F. Fernández (C), M. Olsson – Mesa (46. L. Narsingh), Clucas (81. Dyer), T. Carroll – Sanches – T. Abraham (57. McBurnie), J. Ayew.
    Náhradníci: Nordfeldt – van der Hoorn, Rangel, Fer, Dyer, L. Narsingh, McBurnie.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Stephen Child, Harry Lennard

    Diváci: 20 002
    bahis siteleri