Celtic – Rangers 0:0 (kon.)
konec
Celtic Glasgow
0:0 (0:0)
Glasgow Rangers
Sobota 30.12.2017, 13:00 • Celtic Park, Glasgow • Skotská Premier League • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:4. Fauly: 10:13. (14:51:13)
     
    Je tu konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, nicméně minimálně úvod zápasu tomu neodpovídal. Viděli jsme hned několik stoprocentních příležitostí na obou stranách, pokaždé se ale zaskvěli skvělý brankáři. Celtic tak nenaplnil roli favorita zápasu, nicméně ani Rangers nemusí být spokojeno s remízou. Ve druhém poločase totiž předvádělo mnohem aktivnější fotbal.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Domácí hráči slušně zatlačili svého soupeře do jeho vlastní šestnáctky, nicméně žádné zakončení Celticu nepřišlo. Hodně blízko k hlavičce byl stoper Boyata.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Rangers FC: ze hřiště odchází Morelos, přichází Herrera.
     
    89
    Za další kolmicí se hnal střídající Griffights, který pochopitelně neměl nárok na zastižení míče. Podobně tomu bylo i na opačné straně, kde Windass ještě dohrál soupeře.
     
    88
    Forrest dlouho vymýšlel, kudy propasíruje balón. Nakonec to zkusil svojí pravou nohou, jeho rána ale trefila nohu stojícího Batese.
     
    87
    Rozehrávky se chopil pravý bek Tavernier, který to opět nevymyslel špatně. Boayata ale uspěl s odkopem z malého vápna a míč je v tuto chvíli u půlící čáry.
     
    86
    Na hřišti to začíná jiskřit. Brown si tak dlouho koledoval o žlutý kartónek, až ho skutečně obdržel. Navíc může být rád, že za tento likvidační faul neobdržel rovnou červenou.
     
    83
    Po delší době se nám připomněl také rychlonohý Forrest, který předvedl hodně směšný pád v šestnáctce. Rozhodčí nechal pokračovat ve hře.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Tierney (Celtic FC).
     
    82
    Právě střídající Ntcham rozjel solidně vypadající protiútok svého celku. Armstrong se ale na levém křídle zamotal do míče a situaci tak musel řešit až brankář Foderingham.
     
    81
    Časomíra se nám dostala do závěrečné desetiminutovky, stále platí, že jsme neviděli žádnou branku. Aktivnější se ale zdá být Rangers, naopak domácí předvádějí hodně vlažný výkon.
     
    80
    Střídání v týmu Rangers FC: ze hřiště odchází Kranjčar, přichází Pena.
     
    79
    Těžko říct, kolik šancí by Morelos potřeboval. Hostující forvard opět hlavičkoval z velmi dobré pozice, tentokráte ale zakončil úplně vedle.
     
    78
    Jenomže akce záhy končí. Kranjčar to opět udělal zkušeně, neboť po obtočení se kolem protihráče ulehl na zelený pažit. Hlavní sudí mu navíc jeho trochu teatrální pád zbaštil.
     
    77
    U levé postranní čáry byl sveden hodně ostrý souboj, načež hlavní sudí odpískal ve prospěch Celticu. Ten se tak po delší době opět může pokusit o úvodní branku.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   82. Tierney (CEL), 86. Brown (CEL) – 11. Wilson (RFC), 15. Kranjčar (RFC), 60. Bates (RFC)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:4. Fauly: 10:13.
    Celtic Glasgow: Gordon – Lustig, Boyata, Ajer, Tierney – Brown (C), McGregor – Forrest, Armstrong, Sinclair – Dembélé
    Náhradníci: de Vries – Bitton, Edouard, Griffiths, Johnston, Ntcham, Šimunovič

    Glasgow Rangers: Foderingham – Tavernier, Wilson (C), Alves, John – Candeias, Holt, McCrorie, Kranjčar, Windass – Morelos
    Náhradníci: Alnwick – Barjonas, Bates, Hardie, Herrera, Hodson, Pena

    Rozhodčí: Madden – McGeachie, Mather
    bahis siteleri