Znojmo – Fehérvár 1:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
Fehérvár AV19
Pondělí 01.01.2018, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté rozhodují o svém vítězství, poté co Latendresse předložil puk unikajícímu DAVIDU GILBERTOVI, ten ustál souboj s obráncem a do prázdné branky dává svůj druhý dnešní gól. Asistence: Olivier Latendresse.
     
    38:36
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Nádherná branka JÁNOSE HARIHO v oslabení. Hostující útočník využil toho, že mu na modré čáře sklepnul kotouč ze vzduchu jeden ze znojemských beků, v situaci jeden na jednoho si obhodil dalšího soupeře a bekhendovou střelou do protipohybu Schwarze skóruje. Bez asistence.
     
    28:22
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté se z náhodné akce ujímají vedení, a to poměrně kontroverzně, protože gólové střele Palina od modré zřejmě předcházel ofsajd. Jenže rozhodčí rozpažil, hostující obránce nahodil na branku a OLIVIER LATENDRESSE s velkým štěstím tečuje puk za záda Schwarze. Asistence: Brett Palin, Daniel Koger.
     
    20:55
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté nastoupili do druhé třetiny ve velkém stylu. Luttinena nejprve ve velké šanci vychytal Schwarz, o chvíli později ale ten stejný hráč narýsoval přihrávku ke vzdálenější tyči na DAVIDA GILBERTA, a ten z první překonává přesouvajícího se brankáře. Asistence: Arttu Luttinen, Antonin Manavian.
     
    06:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení. JAN LATTNER se dostal k volnému kotouči na modré čáře, sjel si blíže k brance a tvrdou ranou nedal gólmanovi šanci. Krásná trefa a zasloužené vedení domácího celku po dobrém úvodu! Asistence: Adam Raška, Jiří Beroun.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 7. Lattner (Raška, Beroun) – 21. Gilbert (Luttinen, Manavian), 29. Latendresse (Palin, Kóger), 39. Hari, 59. Gilbert (Latendresse)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Tejnor, Stehlík, Lattner, Zajíc, Biro, Plutnar, Bořuta – Miller, Bartoš, Guman – Novák, Plíhal, Yellow Horn – Špaček, Matuš, Mrázek – Beroun, Raška, Němec – Csamangó.
    Fehérvár AV19: Carruth (Rajna) – Stipsicz, Vidmar, Uotila, Manavian, Palin, Szabó – Lovecchio, Hari, Erdély – Luttinen, Latendresse, Gilbert – Koger, Mušič, Reisz – Vincze, Kocsis, Kiss.

    Rozhodčí: Baluška, Kincses – Kaspar, Soos

    Diváci: 2478
    bahis siteleri