Sparta – Táborsko 7:2 (kon.) | Bayern – Sonnenhof 5:3 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:3 (1:1)
SG Sonnenhof Grossaspach
Úterý 09.01.2018, 17:00 • Allianz Arena, München • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Přátelské utkání v Allianz Areně mezi Bayernem Mnichov a Sonnenhofem nabídlo před startem jarní části Bundesligy nadmíru atraktivní a pohledné střetnutí, během něhož padlo celkem osm branek. Třetiligový Grossaspach třikrát dokázal bleskově odpovědět na vedení bavorského klubu, jenže Franck Ribéry po přestávce přišel na hřiště a čistým hattrickem rozhodl o výhře favorita. Konečný výsledek. Bayern Mnichov 5 Sonnenhof Grossaspach 3. (18:55:44)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Franck Ribéry a Thomas Müller si rychle vyměňovali míč, poslední přihrávka ale skončila na kopačkách hostujících hráčů.
     
    88
    Gutjahr a Sohm rozjeli pěknou kombinační akci, jenže do zakončení se nedostali. Pozorná obrana Bayernu Mnichov odvrátila míč na rohový kop.
     
    88
    Do konce utkání zbývají odehrát dvě minuty a už nyní můžeme říci, že přátelský duel mezi Bayernem a Sonnenhofem předčil očekávání. Osm gólů asi nečekal nikdo, a když už, tak do sítě hostů.
     
    84
    Střídající Hannes Hoffmann šest minut před koncem zabránil jistému gólu Bayernu! Málem to bylo už 6:3.
     
    82
    Mario Rodriguez potřetí v zápase nebezpečně vypálil a od kontaktního gólu ho opět dělilo pár centrimetrů!
     
    80
    Do konce utkání zbývá odehrát deset minut a zejména po přestávce sledujeme fantastický zápas. Sonnenhof dokázal třikrát rychle odpovědět na vedení Bayernu, krátce před koncem ale prohrává o dva góly. Obrovskou zásluhu na tom má Franck Ribéry, který po přestávce zkompletoval čistý hattrick.
     
    76
    Joe Gyau předvedl pěkný sprint a z dvaceti metrů napřáhl k přímé střele na bránu, se kterou Starke neměl problém.
     
    74
    Franck Ribéry si to namířil do šestnáctky, před kterou ho tentokrát fauloval Binakaj. Hosté si musí dávat na francouzského reprezentanta obrovský pozor, zatím se jim to ale moc nedaří.
    69. Franck RIBÉRY - 5:3
     
    69
    Bayern právě vstřelil branku!
    FRANCK RIBÉRY ukázal po příchodu na hřiště proč patří mezi světovou extratřídu a po dalším fantasticky sehraném útoku Bayernu zkompletoval hattrick!
    63. Franck RIBÉRY - 4:3
     
    63
    Bayern právě vstřelil branku!
    FRANCK RIBÉRY se před pár okamžiky prezentoval přesnou technickou střelou a nyní skóroval znovu, když se prosadil po bleskově sehraném protiútoku Bayernu, který vede 4:3! Na opačné straně mohl podruhé v zápase skórovat také Mario Rodriguez, jeho hlavička se ale mezi tři tyče nevešla!
     
    61
    Sonnenhof právě vstřelil branku!
    Další střídající hráč se prosazuje a stav utkání je rázem vyrovnaný 3:3! MARIO RODRIGUEZ napřáhl z dvaceti metrů k přesné střele a je obrovská škoda, že je Allianz Arena téměř prázdná.
    59. Franck RIBÉRY - 3:2
     
    59
    Bayern právě vstřelil branku!
    FRANCK RIBÉRY rozvlnil síť hostujícího Sonnenhofu a bleskově vrátil Bayernu ztracené vedení! Jsme svědky nádherného ofenzivního koncertu, který už nabídl pět branek!

    Tomáš Reiner

    Branky: 33. Coman, 50. Müller, 59. Ribéry, 63. Ribéry, 69. Ribéry – 40. Sané (pen.), 56. Sohm, 61. Rodriguez


    Bayern Mnichov: Ulreich – Rafinha, Boateng, Süle, Alaba – Tolisso, Vidal – Robben (C), Rodríguez, Coman – Wagner.
    Druhý poločas: Starke – Götze, Javi Martínez, Friedl, Bernat – Rudy, Dorsch (76. Wintzheimer) – Müller, Shabani, Ribéry – Mai.

    Náhradníci: Starke – Müller, Juan Bernat, Rudy, Dorsch, Mai, Friedl, Ribéry, Götze, Javi Martínez, Shabani. Trenér: Josef Heynckes.

    SG Sonnenhof Grossaspach: Broll – Thermann , Leist, Gehring, Fehr – Baku, Bösel, Hägele, Fountas – Sane, Röttger.
    Druhý poločas: Reule – Thermann (66. Schiek), L. Hoffmann, Hägele (60. Gutjahr), Vitzthum – Binakaj, Pelivan, J. Hoffmann, Gyau – Sohm, Rodriguez.

    Náhradníci: Reule – Pelivan, L. Hoffmann, Vitzthum, Sohm, Binakaj, J. Hoffmann, Gyau, Schiek, Rodriguez, Gutjahr. Trenér: Sascha Hildmann.

    Diváci: 5000
    thejrc.org